Hymarrycim kremin etkisini daha görmedim yazdığın gibi daha erken benim için ama inşallah hiç çatlamam,gerçi drum çatlakların genelde doğumdan bir yada iki hafta öncesinde olduğunu söylüyor.....
selam kızlaaarr,biz geldiiikkk:lepi:
sabah 10da doktorda randevumuz vardııı,kızlarım çook iyiler biri biraz daha büyük,biri biraz daha küçük,küçük olan sürekli tekme halinde,sürekli oynak anası gibi,büyük olan daha ağır ve ağırbaşlı,babası gibi,
hamdolsun,tüm kan değerlerim,idrar durumlarım ikiz gebelikten beklenenden çok iyi düzeydeymiş,uzun zamandır böyle iç açıcı ve rahatltıcı değerler görmediğini söyledi doktorum,çok mutlu oldumalkisalkisalkis
kızlarımı da gördüüm anam her yer kol kafa bacak doluu,doktor arada konuşunca neresi hangisinin neresi kaçırıyorum yaaaw dedikaydirigubbakcemile3
kızlardan biri 1286 gram,38.5 cm.
kızlardan biri 1424 gram, 39.6cm.
bu değerlere göre haftanın alt ve üst değeri 1000-1500 grammış,biizm kızlardan biri neredeyse üst sınıra yakın,diğeri de ideal boyutlardaymı,Allaha şükürr
Rahim boyu 3.6 gayet iyi,erken doğum için sorunsuz dedi,
Doğum tarihini 37.Hafta Ramazan Byramı hemen sonrasına 25.Eylüle verdi kısmetse,
bir sonraki randevumuz da 4 hafta sonra,33.haftada inşallahh..
Herşey çok güzel teyzeleri,inşallah burdaki herkesin herşeyi yolunda giderr,Rabbim yavrularımızı sağlıkla bizlere bağışlarr..
kızlar merhaba, uzun zamandır okuyordum sizleri ama yazamamıştım bir türlü, herkes na kadar neşeli burada ne güzel, bende iki oğlan annesi olmaya hazırlanıyorum inşallah...
tülaycım sancın çıkmış sanırım 28. haftadaki rutin kontrolümde benimde sancım çıkmıştı ve hemen doktorum nidilata başlattı, üstelik 6 saatte bir alıyorum tam 5 haftadır. ve eğer hala doğurmadıysam bu ilaca borçluyum, prospektüse hiiç takılma derim, sancın başlarıysa bunun önüne geçmen gerekiyor bir şekilde ve erken doğum sancısı başlayan her hamileye bu ilacı veriyorlar, rahat ol ve önlem almakta gecikmeyin bence.
hazırlıklarınız nasıl gidiyor bu arada, ben 28.haftadan beri yattığım için birçok şeyim eksik kalmıştı ama bir şekilde toparladım hepsini mecburen,
sizinkilerin cinsiyetleri nasıldı bazılarınızınki aklımda kaldı gerçi:)
tülayım çok teşekkr ediyorum,hepimizin yavruları sağlıklı doğsunlar inşallah.maşallah çok iiyiler haftalarına göre bence tek bebek gibi ağırlıkları sen kendine iyi bak hayırlısı 37.haftada çok iyi bence doğum için ciğer geliştirici iğne vuruldunuzmu?
Günaydın canım..hatunlar gunaydın
Çok sağol dırımkızı,insan yavruları içiniyi şeyler duyunca çok iyi oluyor yaaopuyorumnanaktanhy marry çok güzell maşallah tatlımmm
doğumda inş. planladığınız gibi olur .....
benim dün misafirlerim vardı giremedim bugünde babası çocuklara bakacak bende evi temizleyecem temiz ama birden batmasın bugün temizlik çamaşır ütü yemek var sonra babamız hamak almış balkonumuza kuracaz bakalımmm ................
Canım benim de el ve ayaklaırm çok şişiyordu,hala da öyle yani,ohh hamaklar falan süper dırım kızı..... bende akşam yemeği fazla kaçırmışım... gece saat 2:30 ta ben sitenin bahçesinde deli gibi yürüyorum... allahım sırtıma nasıl ağrı giriyordu anlatamam... neyse şimdi uyandım bütün kabus bitmiş.....
offf benim ayaklarım çok şişiyoooo!!!
ohh hamaklar falan süper dırım kızı..... bende akşam yemeği fazla kaçırmışım... gece saat 2:30 ta ben sitenin bahçesinde deli gibi yürüyorum... allahım sırtıma nasıl ağrı giriyordu anlatamam... neyse şimdi uyandım bütün kabus bitmiş.....
offf benim ayaklarım çok şişiyoooo!!!
selam kızlar. nasılsınız.
ben 29 temmuz çarşamba sezeryanla bbeklerimi dünyaya getirdim. Çok şükür bir problemimiz yok. şuanda evdeyiz. darısı başınıza inşallahh sağlıkla...
selam kızlar. nasılsınız.
ben 29 temmuz çarşamba sezeryanla bbeklerimi dünyaya getirdim. Çok şükür bir problemimiz yok. şuanda evdeyiz. darısı başınıza inşallahh sağlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?