egeligünaydın bugün nasılsın..
hymarryy allah bağışlasınn çok şekerrr benimde sadece 1 tane bebeğin var fotosu üstteki bebiş poz vermeyi sevmiyorr.
pamuk canım benim üstteki paşam çok tembel sanki dönse kilokaybedecek.. şimdi hem ismi kesinleşti hemde pekmez yiyince durduramıyorummmm
kızlar nediycemm sizlereee dün fotoğraf çekildim koyucaktım ama koymadımm topiğeee,,şimdi yine benle dalga geçersiniz dieeee :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canııımm,
ya koy yaaa,aşkolsun birbirimizle eğleniyoruz işte,aşkolsun,,
selam arkadaşlar.bende iyiyim artık doktorum 2 ay daha çalışabilirsin dedi.erken olduğu için şimdiden yatmak psikolojini bozar dedi.umarım birdaha kanamam olmazda yatmam çok korktum çünkü
selam arkadaşlar.bende iyiyim artık doktorum 2 ay daha çalışabilirsin dedi.erken olduğu için şimdiden yatmak psikolojini bozar dedi.umarım birdaha kanamam olmazda yatmam çok korktum çünkü
kaswa cım diğer bebişler ve göbişler topiğine yavrumun bu resmini koymuştum ama renkliyi merak ediyorsun diye koyayım dedimm,
bak teyzesi bu 25+3 resmimiz,
ondan sonra bir daha gitmedik doktora,şimdi tam 29 olduk Allahın izniyle ki,m bilir daha ne kadar büyüdülerropuyorumnanaktan
ay maşallah wavy cim .. 20. haftadan sonra daha çabuk büyüyolar sanırım karnışımdan biliyorum şimdi eski fotolara bakıyom minnacık geliyo yaa :) artık tam gelişme zamanlarına girdiler kuzularımız sağlıklı beslenmemiz şart 20 ile 24 arası omega 3 ağırlıklı beslenmemiz gerekliymişti ki bizim geçti fazla değerlendiremedik :kedi:
Canım sen omega-3 almıyor musun?
he var ya kızlar bir de balık yağı alan kadınların çocukları cin gibi oluyormuş,çok kişiden duydum,yani pamuğum çok önemli gerçekten ve hiçbirşey için geç değil..
Hymarry cim haklısın geç değildir bende semizotu aldım işe yarar belki :) ton balığı yedim sadece azda olsa bakalım artık. kendimi annelerimiz bizde dikkat etmişmi bak biz ne zekiyiz diyerek teselli ediyorum
bebiş istiyoruz birazdan dr ye gidicez inşallah pekmez içip içip gidicem sırnaşık şey ya bebeklerim bu seferde yerlerinde duramazlar kudurturum yavrularımı sırnaşık şey
olmuyo cum teşekkür ederim komşucum sayende bi anda karar verdim dr ye gitmeye heyecandan ölüyorum sanki kızlar yaaaa korkuyorumda nedense
yok canım almıyorum elevitten başka bişey kullanmadım ben ..
ben yazana kadar nasıda ilerletmişsiniz yine maşallah size şekerleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?