ya acaba kızın söylediği ilaç bumuydu acaba. uff balık hafızalı olduım valla.. ben gelecek ay alıp kullanmaya başlıcam canım. malum bizim bi ay erken olma ihtimali yüksek. şiddetle tavsiye ettiler canım..
Kız belkide budur.Çok bilinen bir kremmiş bu çokda memnunlar bundan.İyi düşün bakalım.Dün verdiğini nereden buldun peki?Netten mi baktın?Bende başlayacağım iyiki hatırlattın.Hiç acı çekmedik diyorlar.
ya acaba kızın söylediği ilaç bumuydu acaba. uff balık hafızalı olduım valla.. ben gelecek ay alıp kullanmaya başlıcam canım. malum bizim bi ay erken olma ihtimali yüksek. şiddetle tavsiye ettiler canım..
Kız belkide budur.Çok bilinen bir kremmiş bu çokda memnunlar bundan.İyi düşün bakalım.Dün verdiğini nereden buldun peki?Netten mi baktın?Bende başlayacağım iyiki hatırlattın.Hiç acı çekmedik diyorlar.
kıs varya kesin buydu dün ben internetten araştırdım en çok sonuç ondan çıkınca ahanda budur dedim:kedi: ama ismi çokta kulağıma aşına gelmemişti ama senin söylediğin kesinlikle tanıdık geldi kesin lansıloh bu sefer eminim:kedi:
canım noldu ya böyle sana,yazını okuyunca inan nefesim daraldı.Aradınmı doktorunu sen?Canım çok dikkatli davran lütfen...
hymarry oradamısın çok merak ettim seni tatlım yaaa :1shok:
hymarryyyyyyyyyyyyyyyyyyy nolur bır ses ver ya..mafoldumben
canım korkma rahim büyüyor organlar sıkışıyor geçen benimide çok pis bir ağrı girdi nefes alamadım iki büklüm etti ama yinede tedbirli olalım iyi haberle gel canım inş geçer
gecmiş olsun hymarry bi daha yaramazlık yapma ..........................cok gecmiş olsun canım...........
wavy:canım benim stresini yendik baka oynaşmaya başladı zilliler yerim ben onlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıs varya kesin buydu dün ben internetten araştırdım en çok sonuç ondan çıkınca ahanda budur dedim:kedi: ama ismi çokta kulağıma aşına gelmemişti ama senin söylediğin kesinlikle tanıdık geldi kesin lansıloh bu sefer eminim:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::roflol::roflol: akulluuuuuuuuuuuuu bide prospektusude yapıştırmıştın.....Bu sefer kesın mı LANSILOH dımı...ay çok tatlısın sen..Şeniz
aldım canım aldııım,gerçekten sorun oluyor alıntılar çoğu zaman..
vallaha da billaha da yapmıycam daha,oturucam kıçımın üstüne,kaç kere söyledin üstelik kaswacım,haklısın,
Çok korktum ahanda doğuruyorum gittikçe artıcak bu kesin dedim,ağlamaklı oldum çok
Çok sağol canımm dualar için Allah razı olsuna.s.,sen ve güzel yavruların da Allah'a emanet olun inşallahhh..
Allah korusun kız gerçekten erken doğum başlıyor sandım.Çok dua ettim sana çok hemde..hymaryy yaramaz çocuklar kapıdan bir laf söyleyip kaçarlar ya bende sana öyle nanik yapıp bağırmak istiyorum...kuduruk hymarryyyyyyy kaydirigubbakcemile:roflol::roflol:
ay Hymarry ödümü koparttın önce ne olduğunu anlamamıştım yaaa nası korktum burda karnım ağrıdıııaman Allah korusun bidaha yapma sakın bende 24. haftaya kadar devam etmiştim sonra en sonkinde senin yaşadıklarını yaşayınca töbe ettim bide insan göz baka baka olunca kendini suçluyo Allahım korusun yaa...
ya varya bende yemeği çok kaçırmışım şişkinlikten ölücem sanki az markete gitmiştik akşama doğru gözüm açtı herhalde herşeye saldırasım geldi gelincede bir yedim bir yedim sonrası malum ölüyorum hala patlıycam yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyom :mymeka:
dirimkızı çok cici olmuşsun bu arada maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?