offf yaaaa otururken yastıksız oturamıyorumm yatarkende öylee birde izmirdeki dr um artık gezmek yok evden dışarı çıkmak yok dedi eşimdeee izin vermioo ve asla dışarı çıkarmiooo moralim bozuluoo evdeee acayipde canım sıkılıooo saçma değilmi kızlar yaaa daha 20.haftanın içindeyim amaaa mafoldumben
Allah ne büyük,ne mutlu sana canım benim.Bizimde sorunumuz sebepsiz infertiliteydi.Sadece şu olabilir belki diyorduk,yumurtalarımın zarı kalın mı?Oda değilmiş.Rabbim istemedi olmadı.Doktorum bana dediki eğer düşünmüyorsanız mutlaka korun çok kolay gebe kalabilirsin.Biz korunmayı düşünmüyoruz.Hatta çokda istekliyiz 3.ye belki oda ikiz olur.kaydirigubbakcemile3Bana da hep diyorlar ki senin dünyadan haberin yok,doğsunlar bak öyle mi düşüneceksin.Belkide bende ki cahil cesaretidir.kaydirigubbakcemile3Ama biz çok istekliyiz 3.ye 4.ye heheheheheheheheheh........
canım biz konya merkezliyiz.. meramda oturuyor ailem bilirsen :1hug:
Bende de pko var 2 sene uğraştık Rabbim bu zamanı uygun gördü bize, hayırlısıyla yüzlerini görmeyi de nasip etsin...Vallahi bende korunmayı düşünmüyorum Allah nasip ederse bir tane daha olsun,tabi önce bunları bir doğurmayı becerebilirsem....Zaten 4 sene boşuna korunmuşum:kedi:
21-24.haftalar arası yaptırılması gereken bir tetkik canım.
Ben 23+4 te yaptırmıştım.
O detaylıda kalbin odacıklarına,kan akış hızına,senin rahmini besleyen damarlarının çapına ve akış hızına,
bebeğin mide,bağırsak,mesane... gbi iç organlarının varlığı ve çalışma durumlarına bakılıyor.Ama beynine bakılmıyor diye hatırlıyorum canım..
Canım sen migros alışveriş merkezine gidebiliyormusun?Orada chicco nun outleti varmış.Sabahtan beri arıyorum cevap yok,sanırım sorun var telde.Gidebilirsen bir oraya canım banada bildir.Neler var orada.?arkadaşım hastane çıkışı almış oradan battaniyeli uygun bir fiyata ama ben artık kullanamıyorum araba,o yüzden hafta sonundan önce gidemeyeceğim eşimle gitmek gerek.Birde akşam kaçta kapanıyor acaba?Eğer uğrayabilme imkanın olursa telinide alırmısın?Öptüm kocaman..Şeniz
Sinir oluyorum ,bugün kaç kez alıntı yaptım.Kimden yaptığımı göstermedi.Bu mesajı BEBİŞ İSTİYORUZ sana yazdım.
canım ben 2 güne kadar gideceğim sana telini alırım bakmamı istediğin fiyatını merak ettiğin birşey varsa yaz ben sorayım ..ben şu eğimli biberonlar için girmiştim 24 tl dedi bazı badilere falan baktın 15-18 arasıydı hastane çıkış fiyatlarını hatırlayamıyorum ama bana uygun gelmemişti..
canım bu arada telibuldumm belki işine yarar 212)8520316
Canım valla onu ilk kez duyuyorum o neyse yaaa,Ya Hymarry ben de tam bugün detaylı usg ile ilgili randevu almıştım. Şimdi iyice kafam karıştı. Benim doktorum 22-24 haftalar arası gidersin demişti ama ben bugün Ankara'da adı duyulmuş bir ultrason uzmanını aradım şimdiden 22.hafta için randevu alayım diye. Ultrason uzmanı bana ikizlerde 16.haftadan itibaren detaylıya bakıyoruz, 22.hafta geç olur dedi. Ben de 20.haftaya randevu aldım. Doğru mu yaptım?
Canım kaşıntın karaciğer yetmezliğinden olabilir biliyormusun,doktoruna bunu söyledin mi,yani bu kaşıntı eğer bahsettiğim konudansa zaten onu hiçbir krem ilaç geçiremez.Ben yaşamadım ama okudum biliyorum,bu ciddi bir konu canım;bu seni erken doğuma kadar götürür Allah korusun,bence acil doktorunla bir görüş canımmfisfisfisarkadaşlar daha ben tetanoz aşısını yaptırmadım geçmi kaldım acaba ??? aslında yaptırmadım derken 1 aydan fazladır kaşıntı sorunu yaşıyorum hemde öyle böyle değiliğneler kremler banamısın demedi doktorumda senelik izne çıkınca kafama göre vurdurmayayım iğne şurup krem falan belki bir zararı olur bu zamanda aşının dedim pazartesi muayene zamanım o zaman doktoruma soracağım ama şimdi okuyunca sizleri merak ettim ben daha yaptıramazmıyım çokmu geç kaldım ???
birde şu kaşıntıyı geçiren ne olursa olsun herkesten fikir istiyorum denemediğim şey kalmadı çünkü lütfen bilgisi olan arkadaşlar ben bu kaşıntıdan nasıl kurtulabilirim yada kurtulmayı geçtim sanırım doğuma kadar böyle devam edecek en azından nasıl rahatlayabilirim her yerim yara bere içinde yatak çarşafım oturduğum yer hiç abartısız hep kan oluyor en azından geceleri uyuyabileceğim bir rahatlama yöntemi istiyorum lütfen bilenler yardımcı olsunlar
canım önemli değil keşke olsaydıda gidip alsaydın.. bak sevi bebedede 29 tl ve görünümüde çok hoş kuzu polar olarak geçiyor çift taraflı istersen sevi bebenin sitesinden bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?