evet canım bebekçeyi biliyorum zaten bebek magazalrının çogu kulesitenın orada ben baska görmedım sen konyada baska bebek magazaları bılıyon mu canım bu arada konyalımısın?
ben avrupa yakasındayım... maskoya gidicez... tabii henüz gidipte bakmadığım için neler var bilmiyorum... ama bunu beğendim.... ben normal bebek odası almayı düşünüyorum... ama ilk üç ay kadar bizim odamızda kalsalar iyi olur... zaten öylede okumuştum... sonra odalarına kendi yataklarına koyucam... ama bu her yere taşınabilir bişey olduğundan pratikte..... bunu beğendim.... sağol bitanem ya çok yardımcı oldun.. opuyorumnanaktan
yatak konusunda kaynatmışsınız,herşe imkanlarınıza ve ev durumunuza bağlı tabi,fakat gözüme çarpan tek şey şu oldu ki,bu yanyana olan iki beşiğe bebekleri 6 aydan sonra yatıramazsınız.Yani çok iyi düşünün..
Bir de bebek sizi yanında görerek uyumayı alışkanlık haline getirirse,ilerleyen zamanda başka odaya almaınız mümkün olmayabilir,bi düşünün derim..
arkadaşlar merhaba
ablam ikiz hamile şuanda
12+0 dı dün doktora gittik ve bi tanesi çok uğraşlar sonucunda cinsiyetini gösterdi
doktor erkek dedi
diğeride gösterir gibi oldu oda erkek dedi ama onda emin konuşmayayım dedi
bizde şaşırdık bu kadar erken nasıl gösterdiler diye.
arkadaşlar merhaba
ablam ikiz hamile şuanda
12+0 dı dün doktora gittik ve bi tanesi çok uğraşlar sonucunda cinsiyetini gösterdi
doktor erkek dedi
Hymarry cim bunu cevaplayacaktır tatlım :) kesin olmama ihtimali var sonra değişebilir.. hayırlısı inşallah tatlım.. sağlıkla gelsin yiğenlerin..
hymarry cim haklısın bu beşikte fazla yatamazlar... ama geçenlerde bir yazı okudum ikiz bebek bakımı ile ilgili.... ilk 3 ay boyunca bebeğinizi odanıza alın diyor...kendilerini güvende hissetmek için bu şartmış... hatta yan yana yatırın diyor... fakat daha sonra yavaş yavaş ilk önce 3 ay sonra odalarına geçirin, 6 ay sonrada yayaklarını ayırın diyor.... bende bu düşünceyle böyle portatif bişey alayım odamızda yatırabilmek için dedim... tabii şartlar ne ölçüde el veririse...
evevt o iğne 28. haftada yapılıyormuş 2 doz. dr yapalım her ihtimale karşı dedi canım:lepi: ay ben bile heyecanlandım... 12 ekim kaçıncı haftana tekabül ediyor... birde 28. haftada her çoğul gebeliğe bu iğneyi yapıyorlarmı canım? hadi allah kurtarsın...:1hug:
delikafadulden:roflol::roflol: süpersin pamuğum yaaa,ne yapayım bu mevzuya dayanamayıp atılıyorum :roflol:
arkadaşlar merhaba
ablam ikiz hamile şuanda
doktor erkek dedi
hayırlı olsun sağlıklı bebekler olsunlar inşallah,
benimde 12. haftamda ayrıntılı ultrasonda iki erkek dediler ve yanılma olmadı
yanılma payı elbette olabilir 14 - 15 haftada netleşir sanırım kaydirigubbakcemile5
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,ablanı da bebekleriyle bekleriz aramızaabuyrunnnnnnnnn
Canım ben de 12.haftada girdiğim ayrıntılı ultrasonda bana da iki tanesi erkek demişlerdi,sonra 20.haftada ikisinin de kesin olarak iki kız olduğunu öğrendik.İkizlerde bu yanlış anlaşılmalar olabiliyor,yine de inşallah doğru teşhistir de benim uğradığım gibi şoka uğramazsınız yerimseniben
ay cnm benim ablamın bir oğlu var ve biz zaten inş. bu kız olur diye çok bekledik
doktor erkek dedi çok üzüldük
çünkü diğer ablamında oğlu var
doktorda ilk defa erkek oluyor diye üzülen gördüm falan dedii gülüştük:)
inş. bari bi tanesi kız olur
allahsağlıklı doğumlar nasip etsn hepinize.
bakalım ilerleyen günlerde belli olursa tekrar yazarımm
hymarryyyy ben şok olmak istiyorum..... banada 15 gün önce 2 erkek dedi... biz hep iki kızımız olmasını istiyorduk.... hatta birine %100 erkek birine %90 erkek dedi.... 10 gün sonra tekrar gidicez acaba yanılmış olabilirmi? :kedi: (tabii bun lar işin şakası allahım bnlara sağlık ve uzun ömür versin) :Saruboceq: :Saruboceq:
evevt o iğne 28. haftada yapılıyormuş 2 doz. dr yapalım her ihtimale karşı dedi canım
günaydınlarrrrrrrrrrr..can bebek tam 37+6 yapıyor aslında 10 ekim dedi fakat 10 ekim cmt geliu
yor. babaya haksızlık olmasın izni cmt pazarda gitmesin diye pzt alacakk..inşallah o zamana kadar durur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?