selam kıslar kaç gündür aranıza katılamıyorum. oku oku bitiremedim amma kaynatmışsınız yaaa:))
hafta sonu biraz rahatsıslandım resmen meleklerim karnımda taş kestiler anlamadım. karnım çok ağrıdı uykusuz geceler geçirdimdün akşama kadar oynamadılar.. çok korktum ama akiam minicik bi tekmikle beni mutlu ettiler. allahım hepimizin meleklerini korusun inşallah..
günaydın kızlar bende haka istirahatteyim.ama çok sıkıldım daha şimdiden yatmak çok zor geldi.yarın randevumuz var eğer herşey yolundaysa başlıcam tekrar işe.bu arada hepiniz iyisinizdir umarım
geçmiş olsun umudumsun ve wavy,aynı dert bendede var ya wavy 2 gündür nerdeyse hiç hissetmiyorum bebeişlerimi valla çok korkuyorum bişeymi oldu diye,kanama,lekelenme falan bişey yok bişey yoktur demi kızlarrrr???
umudumsun canım hoşgeldin,merak etmiştik seni,şimdi nasılsın?Sürekli yatıyormusun?
zaten ben kendimi unuttum önemli olan onlar.sağlkla bi doğsunlar gerisş önemli değil.sanada geçmiş olsun canım sen neden yatıyorsun kanaman mı oldu seninde dewam ediyormu hala?
canımm sanırım yorulup gerildi yavrucaklar şimdi daha iyiyim en azındna ğrım sancım yok allaha şükürcanııııımmm nooolllduuu:1shok:
geçmiş olsun umudumsun,canbebek ve wavy,aynı dert bendede var ya wavy 2 gündür nerdeyse hiç hissetmiyorum bebeişlerimi valla çok korkuyorum bişeymi oldu diye,kanama,lekelenme falan bişey yok bişey yoktur demi kızlarrrr???
ewet canım 27 gun önce kanammam oldu hala lekelenmeler devam edıyor bende hala yatıorum.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?