egeli canım tansiyon düşüyor demişsin bende de oluyor iki gündür ama düşüyormu yükseliyormu anlamıyorum normalde açken düşerdi genelde tansiyon ama benimi tokken bayılcak gibi oluyorum nefes almam zorlaşıyor kalbim küt küt çarpıyor allhtan bir kaç dk sonra normale dönüyor acaba bu düşüyormu yukseliyormu pazartesi ölçtürcem süreklii yükselirse kötü düşerse çok fazla sorun değilde
cnm benim ben dombulum öle heryerden kıyafet olmuyorki popüland dan baıyorum orada baska büyük beden bilmiyorum orada cnm ......
eş konusuna gelince eşime dersem kkdan arkadaşım çağırdı delirir deli oluyor kk ya yaa
herşeyimmiş........bizimkii böle cnm ama bi katakulleye gelirse neden olmasın :roflol::roflol:
kızlar basakmı eyvah ki eyvahh basaklar efamlı titiz eleştirilmeyi sevmeyen ama eleştiren
dışardan soğuk kibirli görünür ama başak kadınları kızlarııı gözeldirrsırnaşık şey
babaları boğaysa anlaşırlar boğa ve basak birleşirse vayy haline
hee başaklar ev oratamını sever çıtkırıldımdır...arkadaşımın oğlu var o bana çok kızardı mana bulurdu ...ben 1 eylül doğumluyum oğlu 4 eylül aslında 1 demiş doktor o 4 aldırmıştı
tipik başak çocuk kalabalık ortamlarda huzursuz olur düzeni bozuldumu mır kır olur bende öleyim ..evimin dışında çok zor uyurum wc kullanırım evlerde ilk gittiğimde bardağa ve havluya bakarım .....ayyyy fenayızzz anacığım yaaaa allah sabır versin bastan çok basak istedim ama sonra vazgeçtim boğa olsun dedim oda olmadı neyse ucundan yakaladım:lepi:
he egelii canım tansiyon normal,ama hangi durumlarda düşüyor bunu bir tespit et,yani yemekten önce mi,sonramı,sabahmıı akşammı falan..
Günde iki doğal maden suyu çok iyi gelir canım,
kızlar doğal maden suyunu günde iki kez herkese tavsiye ederim,içinde ço faydalı mineraller var..
canım geçmiş olsuun,kızlar nasılsınız .ben cok yorgunum ....sanki ustumde taş yıgını var valla ............ne zman bıter ki.............
Canım Kamu Sağlıpı var ya,UEFA kupasının orda Siyavuşpaşada,devlette yani canım,hatırlamışsındır sanırım..hymaryy ismi ne ağız sağlığının
cnm valla basaklar öleler cnm
bende çocukları babasına sattım dışarı çıktım annemle gezdim geldimm
Canım başaklar kötü demedik ki,sadece benim karakterime ters yavrular biraz dedim ok adar,herkesin iyi kötü yönleri vardır,biraz da alınganmısınız yoksa:kedi::umursamaz: yahu başaklar bu kadar kötümü!!!!! bende başak burcuyum... 8 eylül doğumluyum... aslında evet pipirikliğim vardır ama eşimde bir o kadar rahat anca böyle denge kurabiliyoruz... ee hijyenede merak vardır.. buda fena bişey sayılmaz... her burcun iki ve kötü özellikleri var.. eşimde koç burcu.. valla o inat ben inat.. ama yinede hayatım aşkım nefesim o benim....
neyse kızlar görümcemle, kayınvalidem beni ziyarete geliyorlarmış.... kayınvalidem tam bir burç manyağı.... ona sorayım bakayım benim veletlerde büyük olasılıkla yay olacaklar... onlarla nasıl anlaşıcaz..kaydirigubbakcemile3
ben birazdaha yatım en iyisi valla......yoksa yorgunluktan ölcem grs......kendinize cici bakın kızlar............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?