evet kaswa... adı alfasilin.... antibiyhotik olduğu için yarıda bırakamıyorum... ayrıca zaten dişimde geçmiş değil... kulağıma kadar iltahap yapmış.... acaba ilaç bitikten sonra kendiliğnden geçermiki.... bide bununla uğraşmayayım ya
bu cumartesi öğlenden sonra ve pazarımı olduğu gibi kocişe ayırıyorum 2 günlüğüne büyükçekmeye kaçıyoz biraz sevgiye doyurayım onu ŞenizŞenizŞeniz
oohhh yakışır güzelim.Senin kastettiğin Büyükçekmece nerede kız?
istanbulda canım tekirdağa doğru giderken büyükçekmece var yoksa sende oralarda bi yerdemisin
kızlar selamlaryerimseniben
ne zamandır giremiyordum işlerden fırsat bulamadım.
26+6 olduk yarın dr. kontrolumuz var bebim prenslerim acayip tekmeliyorlar çok muhteşem bi his yaaa konuştukca cevap veriyorlar sanki süprizzzzz
kızlar siz alışverişleri ne yaptınız?
bizim giysilerimiz hazır gibi, odamızda 2 hafta önce geldi havalanıyor çok fena boya kokuyor :bbo:
ana kucagı+oto koltugu aldınız mı nerelere baktınız ben toyikide baktım babymax fiyatıda uygun 69 tl fikri olan var mı ?
kızlar selamlaryerimseniben
ne zamandır giremiyordum işlerden fırsat bulamadım.
26+6 olduk yarın dr. kontrolumuz var bebim prenslerim acayip tekmeliyorlar çok muhteşem bi his yaaa konuştukca cevap veriyorlar sanki süprizzzzz
kızlar siz alışverişleri ne yaptınız?
bizim giysilerimiz hazır gibi, odamızda 2 hafta önce geldi havalanıyor çok fena boya kokuyor :bbo:
ana kucagı+oto koltugu aldınız mı nerelere baktınız ben toyikide baktım babymax fiyatıda uygun 69 tl fikri olan var mı ?
ya kızlar bişi sormak istiyorum gögüsler büyümeye ne zaman başlıyo yada ne bilim ne zaman sütleniyo bide göğüsteki halkanın da büyüdüğü söyleniyo bunlar oldumu olduysa kaçıncı haftalarda oldu
kızlar bende oda takımlarını 20 güne kadar alacağım.odayıda boyatmada tereddüt içindeyim. ben daha öncede belirtmiştim çocuklara çilek mobilyadan f1 arabalarından alacağım. odayı kırmızı ve mavi boyamak istiyorum. koyu olur diyede korkuyorum. nasıl yapsam..arabalar kırmızı.. fikir verirseniz cmt gidip boya alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?