Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaslar sıze bısey danıscam bende 8 haftalık ıkız gebelık yasyorum ama cok endıselıyım dr 4-5 ay olmadan %100 ıkız dıyemem akıbetlerını bılemem gıbısınden konustu tedırgın oldum cunku wucut erıtebılır dıyor krkuyorum ayrıca calısıyorum anlıcagınz cok tedırgınım kalp atıslarını gorduk rabbime sukur

Canım Kaç Haftalıkken Gördün Bebisleri Keseyi Değil Bebisleri ve ni zaman kalp atıslarını duydun...

Ayrıca Dün Aksam yoğun bir kanamam oldu ve avuç içi kadar pıhtı seklinde kan düstü ve doktora gittik ultrasonda iki kesede duruyordu ama bebisleri hala göremedik sad a goru suan 8+1 gorunuyor ama doktorun dediğine gore 5 haftalık diyor çok korkuyorum keselerin yanındada kanları gorduk ama keselere giden kan akımına baktığımızda iyi dedi ve keselerden biri tutunmus diğeri de tutunsa onu bekliyoruz ama neden bebisleri goreedik daha ayy ölücemm yaa offf çarsambaya gidicez kontrole o zaman karar verirsiniz dedi kürtaj olabilirsiniz dedi kan tahlili yaptık ve anneye risk yok suan dedi izterseniz 10 haftalığa kadar bekleyebilirsiniz dedi böyle bi durum basından geçen varmı???

Sizler kaçıncı haftalarda gordunuz keselerde bebekleri??

cnm benkendı adıma 5+6 da gordum ıkısınıde keslerın ıcınde

ilk gebeliğimde aynı eşyi yaşadım. biz bebeğide gördük ama kalp atımı yokdu. 10.haftama kadar bekledi dr.ve ilerlermedi malesef.. alındı... yanlış anlama beni nolur seniüzmek değil amacım ama herşeye hazırlıklı ol...

vücutun erittiğinden aberim var. yalnız tek birşey sormak istiyorum. doktor 2 kesemi gördü tek kesemi.
kalp atışlarınıda duymuşsun masallah

vücutun erittiğinden aberim var. yalnız tek birşey sormak istiyorum. doktor 2 kesemi gördü tek kesemi.
kalp atışlarınıda duymuşsun masallah

frtkrdmr arkadaşım ikiz olduğu 4-5 ayında belli olan doktor gerçekten bir kadın doğum uzmanı m ı çok merak ettim yani,
bu ne saçma bi yaklaşım,
sonra asabi oluyorumm
sen rahat ol Allaha havale et,kısmetse oluşur da doğarlar da inşallahh..

aynı fikirdeyim, saçmalamış o dr...

Kızlar,yaşadığınız zorlukları vs her topikte paylaşmayın.riskli hamileliklerin paylaşıldığı topiklerde paylaşın..Zira ikiz hamilelik yaşasa bile herkes riskli ve zor hamilelik yaşamadığı için empati yapamazlar ve bilgileri de olmadığı için abarttığınızı sanıp,boş yere canınızı sıkabilirler..

Naçizane tavsiyem..

:26::26:

Dostlarım buqun kurtaj oldum çok istedim ikizlerimi ama olmadı hiç gelişmediler hiç buyumediler ve git gide kuculduler ve kurtaj oldum aldırdık...şimdilik bu kadar çok aqrım var sonra gorurusuz (((5:

ilk gittiğimde hemen hemen 1 aylık hamileydim.doktor ilk bakışta ikiz bebek dedi.hatta ben şoktan olacak bayağa bi saçmaladım.nası yani ikiside canlı mı diye aptalca bişey sordum.doktor tabiki ikiside canlı dedi.ama keselerin içi boş gözüküyordu.ilk aylarda öyle olurmuş.canım bence doktorunu vakit kaybetmeden değiştir.hamileliğini zehir eder böle doktorlar.

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum foruma çok üzücü vede sabır gerektiren günler geçiriyorum hepinizden dua istiyorum benin ikizlerden rabia tuanam çok kötü bir hastalıga yakalandı grisceli sendromo artı HLH diye bir hastalık eylülün 14 den beri hastanelerdeyiz pek çokonuz bilmiyordur bu hastalıgı çünkü çok doktor bile bilmiyor hastalıgı kızmın bizim anlıyacagımız kesin ilik nakli gerken bir hastalık başka tedavisi yok Allah korusun ilik nakli olmassa kayıp kaybede biliriz ama Allahıma şükürler olsunki benle kızm tam uyumlu çıktı Allah nasip ederse 11 ocakda nakil olacak kızım yarında tedaviye başlanacak Allahımın izniyle çok agır bir tedavi görecek yüksek dozda kemoterapi alacak Allahım yardımcısı olsun inşallah yavrum 3 aydır kemotepi alıyor ama bu yarınki başlanacok olan daha agır bir tedavi inşallah Allahım güç versin yavruma kolaycas geçirsin vede naklini olsun hayırlısıyla kızlar sizden çok çko dua istiyorum herşey yolunda gitsin yavrum biran önce saglıgına kavuşsun inşallah döndü senam canım kuzum anasız babasız büyüyor 3 aydır babaannede kalıyor Allahım evlatlarımdan yardımını rahmetini esirgemesin inşallah merhamet etsin evlatlarıma ve bizlere inşallah dualarınızı esirgemeyin saglıcakla kalın Allaha emanet olun

çok üzüldüm canım allah tez zamanda şifasını versin inşallah.dualarımız sizinle...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun, Rabia tuanamızı o güzel ailesine bağışların umarım herşey yolundadır, umarım ilerleme kaydedilmiştir, umarım mutlu haberlerle dönersiniz, Duam siz ve sizin gibilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…