Yavrukirpi,benim eşim de farmakoloji uzmanı dr...bir ilaç firmasında patent uzmanlığı yapıyor...
hayırlı ramazanlar kızlar ......sağlıcakla kavusun yavrularınıza tüm sıkıntılar uzak dursun bu ayda sizlerden ...mucukssssss koca göbeklere
aa ne güzel, e İzmir'de firma da yok, il temsilciliginde ya da home office mi calisiyor? ben su an herhangi bir fimaya bagli degilim, bagimsiz calisiyoırum.
canım seni gördüğüme çokk sevindimm. offf hem izmir hem ikiz Alllah sana iki kat kolaylık versin, işin cidden zor. aman dikkat et, fazla ayakta kalma, yorma kendini. sophicim klinik ve non klinik çalışma çevirileri vs yapıyorum, ben aslen farmakolog eczacıyım ama son yıllarda bu tür bir işe giriştim, eşinin branşı ne?
esim kardıyolog neden ısını yapmıyorsun aslına akarsan suan yaptıgın ıs daha zevklı enazından homeofıs calısabılıyorsun.bu arada ozelden msj burda nereden atıyorum
kirpim naber kuzummm
dırımcımm seni burda görmek ne güsell. yorgunum birass. tchiboda bu hafta bebeklere ciciler teması varmış, oraya gittik alışveriş merkezine, bi saat dolaştık ama nasıl yoruldum anlatamam, şimdi de eşim oruç ona yemek hazırlamam lazım, bakalım başarabilecekmiyimm :)
sen napıyorsun canımmm, senin haşarılarla nasıl gidiyor ramazann
merhaba kızlar son adet tarihim 1 temmuz transferimin yapıldıgı gün 15 temmuz dün kese için gitik doktora hiç bişey yoktu sizce ne ola bilir yaşayan varmı aynı durumu sonradan kese oluşurmu 1 hafta sonra tekrar çagırdı doktor
Arkadaslar su anda hastanedeyim. Gece tansiyonum çıktı, duzensiz çok. Azıcık da kanamam olmuş. Su an isler yolunda ama sanırım bu strese dayanamayacağım. Doktorumu tatilden aradım, aldir, riske atma dedi..
Dua edin arkadaslar, bugün dogum yapabilirim..