Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese merhaba... hayırlı ramaanlar....Allah bütün ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah.
herkes iyi çok şükür okuduğum kadarı ile....
birce canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...
cartman cnaım sanada hayırlı doğumlar diliyorum.benim doğumum çok güzeldi.inşallah hepinizinki enaz benimki kadar güzel olur.o gün benim için hayatımın en özel ve güzel günlerindendi.hiiiiiç korkulacak bişey yokmuş.
Allahım yar ve yardımcınız olsun.
biz iyiyiz hamdolsun.kızlarımda iyi çok şükür.sıcaklarla boğuşuyoruz.bide gelen gidenle.her kafadan bi ses çıkıyo insanı sinir ediyo.
neyse tek sıkıntımız bu olsun....
yeni katılan arkadaşlara da hayırlı sağlıklı hamilelikler doğumlar ve bebekler diliyorum.
herkesi öpüyoruz Allaha emanet olun...

bu arada herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar, bereketi, coşkusu, güzellikleriyle gelsin inşallah. kızımla aramızda bi ramazan bi bayram kaldı sanırım ennn fazla :)

hayırlı ramazanlar kızlar ......sağlıcakla kavusun yavrularınıza tüm sıkıntılar uzak dursun bu ayda sizlerden ...mucukssssss koca göbeklere

aa ne güzel, e İzmir'de firma da yok, il temsilciliginde ya da home office mi calisiyor? ben su an herhangi bir fimaya bagli degilim, bagimsiz calisiyoırum.

izmir de çalışmıyor eşim..başka bir şehirde..Hamilelik dolayısıyla annemlerde izmir de kaldım.
il temsilciliğinde değil işi.....bağımsız çalışma durumunda değil şu an malesef...eğer şu işleri halledesek,o da akupuntur ve biorezonans sertifikaları alıp muaynane açabilirse işte o zaman bağımsızlığına kavuşacak diye umuyoruz:)

Son düzenleme:
Hayırlı Ramazanlar güzel anneler ve anne adaylarıopuyorumnanaktan.herkes iyidir İnşallah.valla burda bütün mahalle uyuyor ama bizim bebişler uyandığı için bizde ayaktayız.

esim kardıyolog neden ısını yapmıyorsun aslına akarsan suan yaptıgın ıs daha zevklı enazından homeofıs calısabılıyorsun.bu arada ozelden msj burda nereden atıyorum

esim kardıyolog neden ısını yapmıyorsun aslına akarsan suan yaptıgın ıs daha zevklı enazından homeofıs calısabılıyorsun.bu arada ozelden msj burda nereden atıyorum

canım özel mesaj atmak istediğin kişinin isminin üzerine gelince özel mesaj gönder diye bir opsiyon veriyor sana o şekilde atıyorsun.

kirpim naber kuzummm

dırımcımm seni burda görmek ne güsell. yorgunum birass. tchiboda bu hafta bebeklere ciciler teması varmış, oraya gittik alışveriş merkezine, bi saat dolaştık ama nasıl yoruldum anlatamam, şimdi de eşim oruç ona yemek hazırlamam lazım, bakalım başarabilecekmiyimm :)
sen napıyorsun canımmm, senin haşarılarla nasıl gidiyor ramazann

cnm senden sonra haşarılara yemek verdim ondan yazamadım iyiyz cnm ramazanda iyi geçti cnm bugün biras halsizlik hissettim cnm ama alışacağız ilk gün bugünn

sende çok orma kendini cnm son turdasın

merhaba kızlar son adet tarihim 1 temmuz transferimin yapıldıgı gün 15 temmuz dün kese için gitik doktora hiç bişey yoktu sizce ne ola bilir yaşayan varmı aynı durumu sonradan kese oluşurmu 1 hafta sonra tekrar çagırdı doktor

canım Bhcg değerin kaçtı 12.günde,
doktorun seni neden bu kadar erken çağırdı transfer sonrası,zaten hesapladım en az bir hafta sonrası görmesi gerekiyordu bence

kızlar herkese hayırlı ramazanlar olsun,
oruç tutamasak da manevi havadan faydalanmak harika bence,
mümkünse mukabeleler takip edilebilir,
artık bebeğiniz herşeyi çok net duyuyor çünkü,
dua ortamlarında bulunup hayır dualar istenebilir,

geçen yıl ben de bu zamanlar kocaman bir göbeğe sahiptimm,
bayram sonrası doğumlar başlar hayırlısıyla,
zamanında doğumlar olsun inşallah..

Arkadaslar su anda hastanedeyim. Gece tansiyonum çıktı, duzensiz çok. Azıcık da kanamam olmuş. Su an isler yolunda ama sanırım bu strese dayanamayacağım. Doktorumu tatilden aradım, aldir, riske atma dedi..

Dua edin arkadaslar, bugün dogum yapabilirim..

Allah yardımcın olsun canımm, 3 gün önce 5 gün sonra farketmez, inşallah sağlıkla kavuşacaksın kızına, dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…