Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

benıım tahlıllerımın ılkı 5 haftalıkken ıkıncısı 7 haftalıkken ucuncusude 16 haftalıkken yapılmıstı

buyrun kızlar benı delı eden gudnne gune catlayan gobegım

Dalincim evet onlar çatlak.Bende daha şimdilik çatlak yok,ama ilerki haftalarda nasıl olur bilmiyorum.kafamçokkarıştı

Windy valla çaresi yok galiba.doğuma kadar sabredicez artık.Bende ilk yattığımda uyuyorum.gece 3 gibi felaket bir uyuşma ve ağrıyla uyanıyorum.Hemen kalkıp dolanıyorum uyuşmam anca rahatlıyor.bilmiyorumkismile

Başın sağolsun canım,Allah büyük sabırlar versin .....Ben de yaşamıştım........Onlar melek oldular ve her zaman kalbimizde ve aklımızda olucaklar...

nayi26 cnm allah sabır versin çok üzüldüm inan allah birdaha yaşatmasıncnm benim annelerine duacı olacaklar artık,,,,:1hug:

nerocumm sen çıkamıosan çağır gelsinler. aile, arkadaşlar vs.. gönlünü açacak birilerini ne dersin?

cnm ya ben taşındım eski mahallemden herkes orda kaldı ayrıca bütn arkadaşlarım çalışıyor...bende öf pöff,,,,gerçi allahın izni ile 1 ay sonra pek sıkılmaya vaktim kalmaz ama işte bu kadar uzun yıllar çalış sonra eve kapanınca böyle oluyor demekki

Amin inşaallah canım çok sağola.s.

şeymaaa o kadar mutlu oldumki anlatamam tüyleirm diken diken oldu okuyunca rabbimkucağına almayı nasip etsin güzel bi hamilelik geçirmen dileği ile koaman ama kocaman öpüyorum seni
İnşaallah canım çok teşekkür ederima.s.

ben de okumuştum hikayeni başka bir topikte, Allah bu sefer ağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah. çoook sevindimm.
Amin canım inşaallah çok sağola.s.

Amin canım sağola.s
Teşekkür ederim canım a.s.
Çok sağol canım eksik olma.a.s.

Çok sevindim seymacım İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Hayırlı olsun
Amin cnm saola.s.

Amin inşaallah teşekkür ederim nefescima.s.

hihoyyythihoyyythihoyyyt şeymacığm çok sevindimcnm allah kucağına almayı nasipetsin inşallah
Amin canım sağolasına.s.
Öyle mi dersin cnm?Çok sağol amin inş.a.s.
ay çok sevindim şeymacım Allah tamamına erdirsin inş..sağlıcakla gelsin bebişlerin...çok öptm :teytey::dance:
Amin çok teşekkür ederima.s.
canım çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah kucagına alır büyütürsun inşallah
İnşaallah canım benim inşaallaha.s.
Amin cnm çok saol bende öpüyorum seni.a.s.
Amin canım inşaallah.a.s.

masaALLAH yavrularına
benımde bırısı 3 hafta bırı 2 hafta gec ama sorun yok dedi inş olmaz
iyi bari 37 haftaya gün vermesi hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın rabbım

amin canım inşallah Allahım hepimize hayırlısıyla kucagımıza saglıklı vede sıhatli kuzularımızı almayı nasip etsin inşallah

medinecigim
sen ciger gelştirici igne oldunmu

başın sagolsun Allahım birdaha böyle acı yaşatmasın inşallah

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Rabbim tez zamanda yerlerini doldursun İnşallah

kızlaaarrr ıyıgeceler hepınıze bugun kontrolumuz vardı coksukur ıyı kuzularım.kızım623 oglusumda 650 gr olmuslar.seker yuklememde cok ıyı cıktı.rahım agzını olctu dr oda normal dedı.bugunum super gectı yanı.bıtek dr ruma gore 10 evdekı tartıma gore 7.5 kg almıs gozukuyorum.bıtek ona kızdı dr rum.sızınde kılonuzda boyle degısımler oluyomu....

Allah sabır versin canım, çok büyük bir imtihan inşallah enn kısa zamanda yeni bebişlerinle devam edersin yoluna. cennette seni bekleyen iki minik meleğin oldu....

tünaydın kızlar......opuyorumnanaktan

maşallah kuzulara.......evet cnm bende de oluyodu ee sonuçta evde sabah tartılıyordum ben hafifi giysilerle yada iç çamaşırlarla....ama dr gidince öyle değilki kıyafetin yediklerin içtiklerin fark ediyor....

maşallah kuzularına canım inşLLh hep kontrollerin süper gecer böyle ben evde hiç
tartılmadım ama başka başka yerlerde tartıldım farklı cıkıyor

tünaydın kızlar......opuyorumnanaktan

....

sanada tünaydın canım

bizde bugün kontrole gidecegiz Allahım nasip ederse inşallah güzel haberlerle geliriz rabbimin izniyle

Son düzenleme:
canım tekme olabilir benim de ilk tekme 19. haftada olmuştu bayağı sertti eşim de o an yanımdaydı dışarıdan hissedilecek kadar serttti ama o hafta çok sık hissetmedim sonradan sıklaşmaya başladı .meraklanma bebeklerdir canım
canım Allah sabır versn inşallah
amin canım inşallah Allahım hepimize hayırlısıyla kucagımıza saglıklı vede sıhatli kuzularımızı almayı nasip etsin inşallah

medinecigim
sen ciger gelştirici igne oldunmu
canım ben bu hafta oldum doktor herhangi bir sorun görmedi ama her ihtimale karşa yapalım dedi aslında her doktor farklı şey söylüyo bazıları geç yapıyo bazıları çok erken benimkisi de böyle dedi. ben de doktorun dediğini dinledim sonradan Allah korusun pişman olmak istemedim senin doktorun ne dedi sen oldun mu

bende oldum canım ben 28 +5 haftada oldum bana tüp bebek yaptırdıgım merkezdeki doktorlarda demişdi 30 haftada ciger geliştirici yaptır diye ama şimdiki doktorum 28 +5 falandı galiba yaptırdı

slmmm hanımlar ben geldım kocamı ıse yolladım off cok sıkıcı ewde yanlız yanlız oturmak pazartesı kontrolum var dua edınde artık ogreneyım cınsıyetlerını ogrenemesemde cıkıcam baska dr a gıdıcem hemen aaa yheter artık bızım dr un ısıne gelıor sanırım gostermıoalr demek hadı hayırlsı
bırde su seker yuklemesı nasıl bır olay k aclıa hıc dayanamam ben ac falan gıdılıor yaa
bırde rahım agz nasıl olculuor alttan muayeneylemı yapılıorr of gene co konustum son sorum bunalr kacıncı haftada yapılıor :)))

aaa niye cuma kontrolden vazgeçtin?benim bildiğim rahim ağzı vajinal ultrasonla ölçülüyor. ben de bu gittiğimde ölçtürücem ona göre serklaj yapılıp yapılmayacağına karar verecekler.

ben 24+0 de yaptırdım ciğer geliştirici iğneyi..26+0 de tekrar edilicek..

slm arkadaşlar ben birşey sormak isityorum şuan 6+1 hamileyim geçen hafta dr gittim ilk kontrolüme dr sağda ve solda olmak üzere 2 tane kese gördüğünü muhtemelen ikiz olduğunu söyledi yarın tekrar gidicem o zaman daha net belli olur falan dedi kalp atışlarını falan duyarız dedi.
ama ben enson yumurtalık takibi için dr gittiğimde hamile kalmadan önce sağ tarafta 3 tane yumurta görmüştü solda yumurtam yoktu hiç. ama şimdi solda kese görüyor bu normalmi yani sol tarafta yumurta yokken o tarafta gebelik olabilirmi

gebelik yumurtalıkta değil rahimde olur canım. olabilir yani rahmin sağında ve solunda iki kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…