Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dalincim resmin üstüne tıkladınmı daha net görünüyor çatlaklar.epey bi erken başlamış ama bu ırsi ne yaparsan yap olur .ama sen krem ve kakao yagını ihmaletme canımki daha fazla olmasın .bide dogumdan sonra beyazlamadan kullanabilecegin bazı kremler varmış ve bayagı azaltıyormuş .kk da yazmışlardı bi arada bakayım bulabilirsem onu yazarım buraya .bebeklerinin canı sagolsun onlar için herşeye deyer.:teytey:

oyle valla onlara degr ..
ama bolede hıc hosbı goruntu deıl daha hamılelıgımın yarısındayım doguma kadar ne ourlar bılemıorum :gitme:

Merhaba arkadaşlar..

Artvinli canım benimde aynı senin gibi oluyor ( Ben şöyle bir şey yapıyorum, vitamin haplarımı içince minişlerim uykuya dalıyor sanki daha az kıpırdıyorlar.. Gece içiyorum oyüzden..

Ama uyuşmalara çare yok galiba hele bide geçen saga döndüm minişimin poposu yada başı bişey hissettim amanın deyip diger tarafa döndüm ve uyuşmuş bi şekilde agrılı uyandım.. Artık uzun süre popişin üstüne oturunca bile popişim uyuşuyor.. Allahım yardımcımız olsun.. Ellerimde uyuşuk benim ama karıncalanma yok, saglık ocagında normal dediler.. Bişeyler elimden düşürürsem anormal olurmuş.. Yüzümde şişmeye başladı benim tuzuda azalttım tamamen kesmedim tansiyonum temelli düşer diye korktum. Bunda varmı sizce bi denge arkadaşlar.. Gittikçe zorlaşıyor dimi ama tekmeledikleri zaman çok hoşuma gidiyor herşeyi unutuyorum opuyorumnanaktan

Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMMdelikafaduldendelikafadulden

canım nasıl sevindim anlatamam
ALLAH hayırlısını versin inş
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım senın biraz erken baslamış bende cok sonra oldu ama suan cok kötu benımki artık doğumdan sonra care bulucaz :bbo:

masaALLAH yavrularına
benımde bırısı 3 hafta bırı 2 hafta gec ama sorun yok dedi inş olmaz
iyi bari 37 haftaya gün vermesi hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın rabbım

silamlar kısslaaaar
şeyma canım çok seevindim inan Allahım tamamına erdirsin inşallah gözün aydııın valla çok sevindim sende bidaha hiç üzülme inşallah
valla dalin reimlerine aktımda dr una bi sor varis olur ya milletin bacağında mor mor senin karnında öyle gibi olmuş benim bildiğim çatlak yol yol kırmızı gözünür hatta doğumdan sona baya bi kırmızılaşır sonrada beyazlar seninki kılcal damar çatlamaso filan gibi de duuruyo belki kanın suludur veya koyudur bula ilgili bi ilaç filan verir belki

valla geranımo cum bu benım hıc aklıma gelmemıstı ben ctalak zannedıp oturuorum dedıgınde olabılır kanla ılgılı bısey de olabılır
eger oleyse kanım uslu yada koyu ıse bunun bebeklerıme bı zararı olurmu dersın bı bılgın varmı bu konuda:tomato:

dalincimm kanının yoğunluğu önemli, doktora sor mutlaka.

ay sormazmıyım tedırgın oldum kan yogunlugu ne sonuclar acar acaba pazartesı aıle dr um cagırdı benı kontrole once ona bı sorayım hastanedede rutın kontrole gıdıcem brıde ona sorarrım gosterırım morlukları ay olmadı acılemı gıtsem eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kımsenın bılgısı yokmukı bu konuda ((

Hiç bilmiyorum canım...

Benimkiler bu günlerde acaip hareketlendi..Karnım dalgalanıyor,yamuluyor,kabarıp iniyor,dışardan da çok rahat farkediliyor..ıki yaramaz sıpa olucaklar galiba...

canım kan yoğunluğun normalin altındaysa, yani kanın normalden daha az yoğun ise kanama olabilir, normalden yoğunn ise pıhtılaşma olabilir. ama damar genişlemesi yani varis gibi birşey olsa ağrı yapar tahminimce, bana göre çatlak gibi seninkiler.

demı ya catlaktırr aklımda karıstı ııce

Kızlar selam bende ikiz bekliyorum bu hafta içinde kan şekerime bakılıcak..aç mı gitmem gerekiyo tokmu nasıl olucak beni başka ne gibi tahliller bekliyo o gün??bilgilendirirseniz çok sevinirim.allah hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağımıza almayı nasib etsin ..
Şimdiden teşekürederim

dalin canım bunun sebebi sonucu veya odur diyemem senin için en net cevabı dr un verir belkide çatlaktır sadece ben ihmal etme sormayı diye uyarmak istedim seni ben mesela kaşıntı olayını ödemden dir diye düşünüyodum dr a bile sormayabilirdim ama şimdi bukadar basit bişeyin bile bi sebebi olabiliceğni öğrendim yarın dr a ilk söylicem şey bu oldu acillikte bi durum olduğunu zannetmiyorum ama tabikii sen bilirsin rutin kontrolünde söyle göster dr una

50 lik yüklememde ben aç gitmedim 100 lük yükleme yapılacağı gün aç gittim dr un seni bu konuda yönlendirir sanırım aç gel ya da tok gel diye başka tahlil istermi dersen kişiye göre değişiyo oda dr unun bileceği bişi

aa yok yanlıs anlama benı ben san ayuklenmıs gıbı oldum haklısın tabı saglık her halukarda ıhmal edılmıcek bısey uyardıgın gerceten ıyı oldu ben catlaktır dııp uzerınde durmazdım ama dedıgın gıbı onemlı bıseyse eger sayende ogrenmıs olucam
ALLAH RAZI OLSUN canım hepınızdenŞeniz

ya kızlar ben gebeliğin, hatta tedavinin başından beri hiç kan testi yaptırmadım. ne demir ne hormon hiçbişeye bakılmadı henüz. sizin hangi aşamada bakımıştı kan, idrar vs testlerinize. bizim doktor devamlı kriz yönetimi modunda olduğundan böyle minik ayrıntıları atlıyor mu nedir bilemedim. ne dersiniz?

of kızlar ya çok sıkılıyorm evden dışarıda çıkamıyorm valla bu haftadan sonra psikolojm kesin bozulacak...laelaelaelaelae

cnm bnmde tahlillerim geç oldu 5 aylık falandım galiba....

merhaba arkadaşlar.herkese sağlıklı günler ve sağlıklı gebelik diliyorum.benim malesef bebeklerim erken doğdular.biri 4,diğeri 16 gün yaşadı ve kaybettim.5 gün oldu toprağa vereli.çok acı bir durum.allahım kimseye yaşatmasın.benim kanamam oluyordu ara ara.bu kanamamı durduramadılar malesef.24+4 haftalık sezeryan oldum.bebeğimin birisi rahim ağzına yerleşmiş ve kan pıhtısı rahmi tıkamış.plasenta previa denilen bir durum.kanaması olan arkadaşlarım ne olur kendilerine çok dikkat etsinler.allahım benim yaşadığım acıyı kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…