dalincim resmin üstüne tıkladınmı daha net görünüyor çatlaklar.epey bi erken başlamış ama bu ırsi ne yaparsan yap olur .ama sen krem ve kakao yagını ihmaletme canımki daha fazla olmasın .bide dogumdan sonra beyazlamadan kullanabilecegin bazı kremler varmış ve bayagı azaltıyormuş .kk da yazmışlardı bi arada bakayım bulabilirsem onu yazarım buraya .bebeklerinin canı sagolsun onlar için herşeye deyer.:teytey:
Herkese sağlıklı günler diliyorum kızlar....
Bu kalçalarımın uyuşması ağrıması beni mahfediyor ya.geceleri hiç uyuyamaz oldum.Sağa sola dönmekten uykuya vakit kalmıyor.Karnımın altına yastık koymayada başladım artık,yoksa kuzularım yığılıyor üst üste kaburgalarım çok ağrıyor.
Eveeeettt müjdemi veriyorum.Hatırlayanlar hatırlıyordur bir süre beraber takılıyorduk =)))
3 ay korunmamız bitti ve 1 ay dolmadan HAMİLEYİMMMdelikafaduldendelikafadulden
işte çatlakalrım ve dahada catlıcak emınım eyvahedigeldismile senağlama
kızlar hepsıne bakın sızınde bolemı basladı catlakalr bu haftada normalmı bu kadar catlak senağlamasenağlama
uzerıne tıklayınca buyuyor resımler.
hayırlı akşamlar kızlar biz geldik
bugün kontrolumüz vardı gittik geldik
benim kuzular fazla kilo almamaışlar bitanesi 2300gr olmuş digeride 2000 gr olmuş kızlar size birşey soracagım doktorum bebeklerden bitanesinin kafası 3 hafta küçük gözüküyor dedi ama bu ultrasyon aletinden de olabilirn bazı hamilelerede böyle dedik ama bebekler dogdugunda nomaldi dedi inşallah seninkide normal olur inşallah dedi inşallahda öyle olur sizlerdede böyle şeyler oldumu birde benim bacaklarım falan fazla şişti ve doktor ödem var dedi perşembe yine gidecegiz Allah nasip ederse inşallah bu arada 37 haftada alacagım bebekleri dedi
silamlar kısslaaaar
şeyma canım çok seevindim inan Allahım tamamına erdirsin inşallah gözün aydııın valla çok sevindim sende bidaha hiç üzülme inşallah
valla dalin reimlerine aktımda dr una bi sor varis olur ya milletin bacağında mor mor senin karnında öyle gibi olmuş benim bildiğim çatlak yol yol kırmızı gözünür hatta doğumdan sona baya bi kırmızılaşır sonrada beyazlar seninki kılcal damar çatlamaso filan gibi de duuruyo belki kanın suludur veya koyudur bula ilgili bi ilaç filan verir belki
kımsenın bılgısı yokmukı bu konuda((
dalincimm kanının yoğunluğu önemli, doktora sor mutlaka.
kımsenın bılgısı yokmukı bu konuda((
ay sormazmıyım tedırgın oldum kan yogunlugu ne sonuclar acar acaba pazartesı aıle dr um cagırdı benı kontrole once ona bı sorayım hastanedede rutın kontrole gıdıcem brıde ona sorarrım gosterırım morlukları ay olmadı acılemı gıtsem eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım kan yoğunluğun normalin altındaysa, yani kanın normalden daha az yoğun ise kanama olabilir, normalden yoğunn ise pıhtılaşma olabilir. ama damar genişlemesi yani varis gibi birşey olsa ağrı yapar tahminimce, bana göre çatlak gibi seninkiler.
Kızlar selam bende ikiz bekliyorum bu hafta içinde kan şekerime bakılıcak..aç mı gitmem gerekiyo tokmu nasıl olucak beni başka ne gibi tahliller bekliyo o gün??bilgilendirirseniz çok sevinirim.allah hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağımıza almayı nasib etsin ..
Şimdiden teşekürederim
dalin canım bunun sebebi sonucu veya odur diyemem senin için en net cevabı dr un verir belkide çatlaktır sadece ben ihmal etme sormayı diye uyarmak istedim seni ben mesela kaşıntı olayını ödemden dir diye düşünüyodum dr a bile sormayabilirdim ama şimdi bukadar basit bişeyin bile bi sebebi olabiliceğni öğrendim yarın dr a ilk söylicem şey bu oldu acillikte bi durum olduğunu zannetmiyorum ama tabikii sen bilirsin rutin kontrolünde söyle göster dr una
ya kızlar ben gebeliğin, hatta tedavinin başından beri hiç kan testi yaptırmadım. ne demir ne hormon hiçbişeye bakılmadı henüz. sizin hangi aşamada bakımıştı kan, idrar vs testlerinize. bizim doktor devamlı kriz yönetimi modunda olduğundan böyle minik ayrıntıları atlıyor mu nedir bilemedim. ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?