Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

geronimocummm feysteki resimlerine göre karnında anormal büyük değil ama sanki, aşırı kilo almamışsın.

17 kilo aldım canım anormal kilolu göbekli durmuyorum çünkü ben çok zayıf hamile kaldım büyük ihtimalle bunun etkisi var ben 1,73 boya 48 kiloyla hamile kaldım şeker çıkmassaydıda kesin 25 kilo almıştım şimdiye kadar o beni çok kısıtladı

amanınnnn ben 1.62 boyumla 65 kg hamile kaldımmm, durum vahim deseneee

yok ya korkutma kendini gözünde büyütme bi bakıcan 30 lara gelmişsin ben de bugünlere gelebilicekmiyim nasıl gelicem diye çok büyüttüm ama inana geriye bakınca çabuk geçio zaman zorlansanda bebeklerin için onlar rahat olsunda bizler bi şekilfde katlanırız ağrılara sancılara napalım belkide iç karnın çok geniştir nerden bilcen ve çok rahat olucaksın mesela benim karnımın çok büyük olmama sebebini doktorum sıkı derin var vücudun var dedi o yüzden gevşeyip genişlemedi karnın diyo ama karnım kaslıydı benim mesela gebelik önccesi ve çatlak bile yok henüz umarımda olmaz

ben de avatara koydum.8 kilo aldım sadece.ama göbeğim çok sivri.25 haftalık hamileyim.

şu an 69-70 kg civarındayım nerocumm. ben 85'e vururum herhalde

salla gitsin vur boşver bidaha bu kadar rahat rahat rejimsiz bi dönem nerden buluccan şikerim istersen bıngıl bıngıl ol zaten ufaklıklar doğup hele de ayaklandılarmı emin ol iki katını verirsin gamyoncuiremsu

merhaba kızlar bende hamileliğim boyunca 17 kg akdım toplam. 12 kiloyu doğumda bırakmışım :) şimdi hamile kaldığım zamana göre 5 kg fazlam var aman bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi boş.

ay kaç gündür sinir oldum ne avatarımdaki resimi değiştirebiliyorum nede çizelgemi güncelleyebiliyorum uygun formatta değil deyip duruyo...

sen benı yollıcan doguma ben gelcem sneı yollucam canım cok gecmez :)))opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım aramıza.Maşallah sanada göbişin süper.kaydirigubbakcemile5

Biz geldik teyzoşlar.Hacı ziyaterine gittik kuzularımla.zemzem suyumuzu içtik,hurmamızı yedik.oooh şifa olsun kuzularımazemuszemus

Kızlar kilolardan bahsedilmiş.Bende şimdiye kadar yani 25.hafta boyunca 10 kilo almışım
Ben bu gidişle 90 la tamamlarım diye düşünüyorum.64 le başladım,74 kiloyum.:kedi:

Ama kalbinizi ferah tutun,doğumdan sonra hepsi gidiyor.Sadece göbiş sarkık kalıyor.içinizi karartmıyımda.ama göbişte 6,7 ayda toparlıyor kendini.

ohh yarasın ınss..
teyzosları yesın onları cırkın tospalar kurban olurum ya hepsıne
kıloyu valla hıc sorun yapmıorum helal olsun dıorum kuzularıma sefam olsun napım cocuk dogurucam kısmetse yıyıp ıcıcem yatıcam tabı baska nezaman gelır ele bu sanssırnaşık şeyzemuszemus

kızlaaar,

kocişim doğumgünü hediyesi angel sound almış, hani şu bebek kalp atışlarını evde dinleme olanağı sağlayan alet. aranızda hiç kullanan var mı? başta bayaa bi gezdirdik karnımda ses gelmedi, hafiften psikopata bağladık ama sonra derinden derinden pıtı pıtı bi kalp atışı geldi. fatoş hanımda vardı sanırım bu aletten. psikopata bağlayıp her dakika bebileri rahatsız etmesem bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…