Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık dogum yaptın canım

vuslatçım gözün aydın canım .allahım saglıkla mutlulukla analı babalı büytmeyi nasipetsin

cnm hayırlı olsun tebrikler

nero kız ben nireye gidecem bugün mahallenin garuları geldi tiremusu yaptım çiğ böğrek açtım onlaraaa

len diyetteykende hiç çekilmez he

vuslat cnm hayırlı olsun tatlımmm ohhh anneler çoğalıyorr

nerokız sende annene gelince gelirim kuzularını görmeye
artıkın biliyom evi

ayıpsın vermezmiyim şekerim,,,

oh oh maşallah kuzulara,,,,, yok cnm dün gittm dr raporumu aldım izin için bugnde gttim son işlerim vardı onları halletm muhasebeciyede evrakı yolladm o kadar ee artık yeter yoksa bu gidişle işyerinde doğurucamkaydirigubbakcemile3

kızlar ben kendimden çok korkmaya başladım kasılmalarım çok offfffffff ilk başta çok sık baygı agrılı başladı 45 dakka sonra araları azaldı 10 dakkada bir şimdide 20 dakkada bir hafif hafif giriyor aşagıyada vuruyor hafif hafif .umursamamaya çalışıyorum iş yapıyorum geçecek diyorum inşallah geçer yalancıdır bunlar .eyer gerçekse yandıgımın resmidir .dua edinde yalancı olsun .:Saruboceq:

kızlar merhaba,

bir gün girmedim bayaaa bi ilerlemiş muhabbet, aktif bir gün olmuş :)

nefescimm nst ne diyor bu işe, ben yolun çok başındayım ama sancılar ilaçla filan durdurulamıyormu?

dalin ilk sayfaları okurken bayaa heyecanlandım cinsiyetler belli mi diye ama çıkmamış, bence de kız hep öyle derler ya, göstermezse kız çıkar diye :)

dırım oğlanlar çok yakışıklı olmuş walla, bayıldım.

cilekli sen de hoşgeldin, sağlıkla devam eder umarım ikizlerin.

kızlar biz bugün redüksiyon için heyet raporu çıkardık, yarın 5'te işlem yapılacak. çok gerginim, Allah yardım etsin. yarın dualarınızı esirgemeyin benden ve bebelerden
inşallah, ikizlerle sağlıkla devam ederiz.

nefescğm dr arayıp danışsana

allah yardımcın olsun cnm

yavru kirpi zaten nidilat kullanıyorum kasılmalar için heralde sayısı yetmiyor ilacın.
nero birazdaha bekleyeyim dedim belki geçer ama acayip hareketlenmeye başladılar deli gibi oynayıp tepikliyorlar hayırlısı

nefes cnm sen bi doktora git cnm nst bağlan cnm ya olmadı hastaneye yatarsın magnezyum tedavsi görürsün ya

nefes cnm sen bi doktora git cnm nst bağlan cnm ya olmadı hastaneye yatarsın magnezyum tedavsi görürsün ya

canım şükür bir saate yakındır durdu hiç olmuyor .yüregime inecekti valla daha küçücükler yavrularım allahım korusun inşalah bidaha olmaz ama bidaha olursa bu sefer gidecegim mutlaka .ama hiç durmadan haraketediyorlar tekmeliyorlar .eşimde geçmiş karşıma film seyreder gibi seyrediyor coştular valla .alsanaalsanasmile

nerocumm izin nasıl gidiyor, boool bol dinlen hazır fırsatın varken. ya senin redüksiyondan sonra hiç kanama sancı vs olmuşmuydu? neler beni bekliyor merak ediyorum.

anacığm izni daha dün aldım bugn işe gittim perşembe yine gideceğm sonra evdeym artık inşallah aman ben dinlenemiyorm ki orayı didikle burayı düzeltsempatiksalakcinni
cnm benim redüksüyondan sonra allahıma şükür hiç bişerşeyimm olmadı ne sancım ne kanamam ama vc hariç hiç yerimden kalkmadım cnm sende dinlen 1 hafta yat kalkma hiç

yavru kirpi zaten nidilat kullanıyorum kasılmalar için heralde sayısı yetmiyor ilacın.
nero birazdaha bekleyeyim dedim belki geçer ama acayip hareketlenmeye başladılar deli gibi oynayıp tepikliyorlar hayırlısı

nefesciğm sen bilirsn ama bence dr haberi olsun en azından telefon ile bir danışsaydın

kızlar meraba.ben pek giremiyorum kusura bakmıyosunuz dimi?
doğuran var mı ona bile bakamadım..nefes rahatsız mısın?ihmal etme dr u haberdar et mutlaka..

biz iyi sayılırız..kolik başladı..bitkisel ilaçlar kullanıyoruz ve zamanın geçmesini bekliyoruz çok çok zormuş bu kolik..bi de grip olduk üstüne..oğlan nefes alamıyo burnu tıkalı, kız annemle başka odada kalıyo..onu korumaya çalışıyoruz ama nafile emzirmek için alıyorum elime yavrumu..inşallah geçmez ona da..maske takıyorum ama bakalım..şu haftayı bi atlatsak..gerçi bişi bitiyo başka bişi başlıyo..bakalım hayırlısı..

bunların dışında sizi çok özledim, deliksiz uyumayı çok özledim, sessizliği çok çooookkk özledim..
hepinizi öpüyoruz..muccckksss...

burcin cnm oyyy oyyyy çok geçmiş olsun kuzum ya

bu zamanlar geçecek cnm harika günler gelecek

ama sesizliğe uzun süre özlem duyacaksın

annem bana ısrarla ömeri bırak eve gidin nasıl olsa 1 hafta sonra geleceksiniz diyo ama ben yapamıyorum

yani çok şeye hasret ama çok büyük mutlulukla giediyorsun yolda........

bizde seni çok özledik

birseeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn..I love youuuuuuuuu..
hala cesaretlendiriyosun beni, hala güç veriyosun..ne diyim sana valla.helal et hakkını güzel arkadaşım..

ŞİMDİDEN PAŞALARIMIN DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM..onlara uzuuunnnn sağlıklı bi ömür diliyorum..

canım geçenlerde kasılmalar bendede çok arttı nst ye girdim dr normal dedi ama ben şuna dikkat ettim moralle çok alakası var sen gerginsen kasılmaların artıyo sinirlenmemeye filan çalış çünkü %100 etkiliyo test ettim onayladım bide magnezyum günde ben 3 kere içiyorum o şekilde verdi dr um sen kaçtane içiyosun belki dr un dozunu arttırır

ohohoh burçinde gelmiş uzun bi aradan sonra canım hoşgeldin valla kırılmak darılmak yok tabikii bizde farklı olmicaz doğduklarında sen bebişlerine bak kendine bak arada da bi hu huuu de yeter şikeriiim öptüm kuzucuklarını çokta geçmiş olsun canım ama hayatta artık bundan ibaret senin için

vuslat cnm hayırlı olsun tatlımmm ohhh anneler çoğalıyorr

nerokız sende annene gelince gelirim kuzularını görmeye
artıkın biliyom evi

evet canım darısı burdaki tüm bebek bekleyenlerin başına

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık dogum yaptın canım

35+4 te doğum yaptım canım

vuslatçım gözün aydın canım .allahım saglıkla mutlulukla analı babalı büytmeyi nasipetsin

cnm hayırlı olsun tebrikler

hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim anca girebildim ve gene ağlamaya başladılar bilgisayar açık kalmış farkında değilim

aşkım yaaaaaa Şeniz teşekkür ederiz cnmmmmzemuszemus

cnm evet iki bebiş çok zor ama iki kat keyif

canim cok gecmis olsun ayagin icin
inan bende cok zorlaniyorum ama gececek ins hayirkisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…