:ecrin_bebek:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:
ben geldim
hihoyyythihoyyyt
hemde iki çocukla
bu mesajı yazdığımın gecesi doğuma gittim suyumun gelmesi sayesinde
bir gece evimde yatayım demiştim ama olmadı malesef 25 şubatta doğum yaptım 7 cm açılma ve 8 saat süren sancı işkencesinden sonra tabii çok kötüydü sonra sezeryan olduk mecburen o ayrı mesele
bebeklerin 15 gün küvezde kalması benimde annemde kalmam nedeniyle evime dün geldim haber vermek istedim ama annemde bilgisayar yok cepten de beceremedim bu nedenle haber veremedim
bebişlerim çok yaramaz hiç uyumuyolar gece gündüz kabus halinde yaşıyorum resmen ama yinede çok tatlılar neyse fırsat buldukça yazmaya çalışıcam bugün ev kalabalık sonrası Allah Kerim artık öpüldünüz
ben geldim
hihoyyythihoyyyt
hemde iki çocukla
bir gece evimde yatayım demiştim ama olmadı malesef 25 şubatta doğum yaptım 7 cm açılma ve 8 saat süren sancı işkencesinden sonra tabii çok kötüydü sonra sezeryan olduk mecburen o ayrı mesele
bebeklerin 15 gün küvezde kalması benimde annemde kalmam nedeniyle evime dün geldim haber vermek istedim ama annemde bilgisayar yok cepten de beceremedim bu nedenle haber veremedim
bebişlerim çok yaramaz hiç uyumuyolar gece gündüz kabus halinde yaşıyorum resmen ama yinede çok tatlılar neyse fırsat buldukça yazmaya çalışıcam bugün ev kalabalık sonrası Allah Kerim artık öpüldünüz
ben geldim
hihoyyythihoyyyt
hemde iki çocukla
nero kız ben nireye gidecem bugün mahallenin garuları geldi tiremusu yaptım çiğ böğrek açtım onlaraaa
vuslat cnm hayırlı olsun tatlımmm ohhh anneler çoğalıyorr
nerokız sende annene gelince gelirim kuzularını görmeye
artıkın biliyom evi
amin canım sagolasın Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
maşallah canım sen hala çalışıyormusun maşallah sana canım
bizde bugün doktordaydık iyilermiş benim kuzular Allahıma şükürler olsunki birirnin biraz kafası küçükmüş ama doktor duruşundan veya ultrasyon aletindende olabilkir dedi kiololarıda biri 1844 gr digeride 2135 gr olmuşlar
kızlar ben kendimden çok korkmaya başladım kasılmalarım çok offfffffff ilk başta çok sık baygı agrılı başladı 45 dakka sonra araları azaldı 10 dakkada bir şimdide 20 dakkada bir hafif hafif giriyor aşagıyada vuruyor hafif hafif .umursamamaya çalışıyorum iş yapıyorum geçecek diyorum inşallah geçer yalancıdır bunlar .eyer gerçekse yandıgımın resmidir .dua edinde yalancı olsun .:Saruboceq:
kızlar merhaba,
bir gün girmedim bayaaa bi ilerlemiş muhabbet, aktif bir gün olmuş :)
nefescimm nst ne diyor bu işe, ben yolun çok başındayım ama sancılar ilaçla filan durdurulamıyormu?
dalin ilk sayfaları okurken bayaa heyecanlandım cinsiyetler belli mi diye ama çıkmamış, bence de kız hep öyle derler ya, göstermezse kız çıkar diye :)
dırım oğlanlar çok yakışıklı olmuş walla, bayıldım.
cilekli sen de hoşgeldin, sağlıkla devam eder umarım ikizlerin.
kızlar biz bugün redüksiyon için heyet raporu çıkardık, yarın 5'te işlem yapılacak. çok gerginim, Allah yardım etsin. yarın dualarınızı esirgemeyin benden ve bebelerden
inşallah, ikizlerle sağlıkla devam ederiz.
nefescğm dr arayıp danışsana
allah yardımcın olsun cnm
nefes cnm sen bi doktora git cnm nst bağlan cnm ya olmadı hastaneye yatarsın magnezyum tedavsi görürsün ya
nerocumm izin nasıl gidiyor, boool bol dinlen hazır fırsatın varken. ya senin redüksiyondan sonra hiç kanama sancı vs olmuşmuydu? neler beni bekliyor merak ediyorum.
yavru kirpi zaten nidilat kullanıyorum kasılmalar için heralde sayısı yetmiyor ilacın.
nero birazdaha bekleyeyim dedim belki geçer ama acayip hareketlenmeye başladılar deli gibi oynayıp tepikliyorlar hayırlısı
burcin cnm oyyy oyyyy çok geçmiş olsun kuzum ya
bu zamanlar geçecek cnm harika günler gelecek
ama sesizliğe uzun süre özlem duyacaksın
annem bana ısrarla ömeri bırak eve gidin nasıl olsa 1 hafta sonra geleceksiniz diyo ama ben yapamıyorum
yani çok şeye hasret ama çok büyük mutlulukla giediyorsun yolda........
bizde seni çok özledik
canım şükür bir saate yakındır durdu hiç olmuyor .yüregime inecekti valla daha küçücükler yavrularım allahım korusun inşalah bidaha olmaz ama bidaha olursa bu sefer gidecegim mutlaka .ama hiç durmadan haraketediyorlar tekmeliyorlar .eşimde geçmiş karşıma film seyreder gibi seyrediyor coştular valla .alsanaalsanasmile
vuslat cnm hayırlı olsun tatlımmm ohhh anneler çoğalıyorr
nerokız sende annene gelince gelirim kuzularını görmeye
artıkın biliyom evi
gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık dogum yaptın canım
vuslatçım gözün aydın canım .allahım saglıkla mutlulukla analı babalı büytmeyi nasipetsin
cnm hayırlı olsun tebrikler
birseeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn..I love youuuuuuuuu..
hala cesaretlendiriyosun beni, hala güç veriyosun..ne diyim sana valla.helal et hakkını güzel arkadaşım..
ŞİMDİDEN PAŞALARIMIN DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM..onlara uzuuunnnn sağlıklı bi ömür diliyorum..
slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir ben artık çok yorgun halsiz vede uykusuz oluyorum her yerim agrıyor yatmayı deniyorum olmuyor oturmayı deniyorum olmuyor birde 10 gün önce göz konrolunden gelirken ayagım boşluga gitti burkuldu düşmüştüm burkulan ayagım çok acıyor üstüne basamıyorum gözlerime ilaç sıkıyorlar 3 gün falan fazla göremiyorum birde benim kuzular yukarıya toplanıyorlar nefes aldırmıyorlar bugun doktora gidecegiz bakalım o nediyecek hakkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?