valla benim bebişlerim olmadı ama yiğenlerden tecrübeliyim sütünden biraz akıt ağızlarına bazende i kaç damla su akıtabilirsin diyen dr lar oluyo ama bide limonlu su damlat diyen büyüklerimiz varki onları dinleme asit çocukların midesini mahveder en iyisi biraz mama veya sütünğ içir acercim başka taktiği yok sanırım benimkilerde karnımda çok hıçkırıyo
denicem canim sut vermeyi insallah ise yarar cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan
bişi değil canım midesi büyüyo derler hıçkırığı çok olan bebişlere tosun olucaklar senninkiler herhalde:) inşallah işe yarar
yavru kirpi günaydın canım senin üçüz mü? redüksiyon denilince?
Allah'ım hakkında hayırlısını versin..
hepinize güzxel bir hafta diliyorum, bende cuma günü kontrole gittim iyilerdi Allaha şükür ama çok dikkatli olmamız lazım..
Herkese günaydın kızlar....Ben 37+1 haftalık olarak 23 Mart sabah 05:35'te İremimi, 05:37'de de Eylülümü aldım kucağıma...Spinal anestezi ile seseryan oldum..Allahım onların kokuları herşeye bedellAllahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın .....İrem 2680 gr 46 cm, Eylül 2090gr 41 cm olarak doğdu...Minişlerimi çookkk seviyorum kızlar anlatılmaz güzellikte bir duygu...Hepinizi öpüyorum.Bu arada haber alıpta tebrik eden arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Rabim hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin.Vakit buldukça girerim...
günaydınlarrr herkese :)
ya kızlar ben sizden çoook gerideyim ama ikizi ilk duyduğumda araştırmıştım, genelde bebeklerdne biri çeşmenin başına geçer ve diğeri de bu sebeple daha az beslenirmiş. sanırım bu konuda bizim ya da doktorların yapabileceği hiçbirşey yok.
vilciiim Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin, ne güzel sağlıkla kucağına aldın, darısı hepimizin başına hayırlısıyla .
geronimo doktorunun kemoterapi benzetmesi çok iyiymiş.
dalinciiimm tehlikeyi atlatmana çok sevindimmm, cinsiyet konusunda dün beinm doktorum da çoook çok gayriresmi sonuçlara göre 2kız 1 erkek gibi görünüyor dedi. ama tabii çok erken olduğu için yanılma payı yüksek.
bu arada canancımmm resimlerin bize umut oldu, ikizlerle başetme konusunda süppersin walla ::):):)
medinecimm, Allah kolaylık versin uyku ve taşıma konusunda, bayağı ağırlaşmışsındır artık.
ben yarın doktora gidicem, heyet raporu çıkacak, yeni yasaya göre artık redüksiyon için rapor gerekiyormuş. çarşamba ya da perşembe de işlem olacak.
Kızlar bende 9+4 günlük oldum. Bu haftaları gösteren çubukları nasıl eklediniz okurken bunları görebilmek çok güzel herkesi takip edebiliyorsunuz. Ben en son perşembe günü gördüm bebişlerimi ilk hafta birini göremedik diğeri 0,34 cm idi, bir hafta önce biri 0,83 cm diğeri 1,30 cm iken bu kez biri 1,46 cm diğeri 1,49 cm olmuş böyle biri bir hafta gelişmiyor diğeri diğer haftamı? o gelişmedi diye üzülüyordum bu hafta da diğeri bir haftada hiç gelişmemiş diye üzüldüm diğerinin yakalaması güzelde gelişmeyende problem yoktur inşallah. Sizdede böyle oluyomuydu ilk haftalarda
internetten arastirdim doktor kadir tugcu varya diyorki gazi iyi cikarilmayan bebek cok hickirirmis bende ondan sordum beceremiyorum demekki bu gaz cikarma isini.bebegin karninda hickirdigini nasil anliyorsun ?
selamlar kızlar valla dırım ya senin yaptıklarını okurken bile yoruluyorum ben insan okuyunca bi kaç tane daha çocuk yapabilirmiş gibi gelio valla o kadar rahat doğal anlatıyosun ki valla helal olsun canan ve sen en güzel örneklerdensiniz bize:)
artvinli çabuk yoruluyorum demişsin canım ama annemler hep derki ilk çocuğu taşımak kolay doğurmak zor ikinciyi taşımak zor doğurmak kolay seninde durum bu herhalde
bi arkadas magnezyumu günde kaç kere içiyosunuz diye sormuş bana dr um günde 3 kez verdi ama ben unutuyorum 2 kere filan içiyorum
geranima evet cnm 8 nisanda doğurdum 33+2 de
medine cnm eşim yokken piskolojik olarak zor
yoksa annemlerin burası kalabalık cnm herkes bakıyooo
kaynana işine gelince kaynanam çok pis ve pinti
ve yaşlı bana çocuk bakımın da asla yardımcı olamaz...o yüzden tartışma da yok bizde cnm
ben evdeyken tek bakıyorum zaten
bu arada neroya gittim çok tatlı bir annişkosu var kendinde öle karnı hairka bayılıyorum öle hamişlere
bizim afacanlar talan ettiler kadının evini
oturduk geldik
erkeklerimin yeni imajı kızlarr
kızlar ya bısey sorucam sıze suan 20 artı 5 haftalıgım dr rum 3 hafta sonra kontrole cagırdı yanlız vajınadan bakıcam dedı aranızda bu haftalarda alttan baktıran varmı nasıl olucakkı korkuyorum bırazda....
hepinize günaydın...... hayırlı bir hafta diliyorum hepinize....
heyecanla çarşambayı bekliyorum.. bebişlerimle 4 boyutluya giricez inşallah herşey yolundadır...
bu arada kızlar magnezyumu günde kaç defa içiyosunuz?
tünaydın kızlar nasılsınız bakimmm ....artinvinli kızz sen baNA diyordun ben doğrana kadar buralarda olmazsan küserim diye ama sende çok yoksun...
benim kuzular uyuyor ...şuan kuzuların sesizliği var:roflol:
bugün onların saçını kestirmeye gideceğim berbere
aliş sürekli ömerin saçlarını yoluyor..annemlerde daha sık çıkar bebeklik saçları bunlar diyip duruyordu
ama daha çok ömeri ,alişin elinden kurtarmak istiyorumklava:
devamlı kakılmış gibi yaa çocuğu çekeliyor
sonra eğer uygunsa neroya gideceğim annesi annele aynı semtte ve üstlik aynı caddedeler
annemle şöle kısa bir ziyeret yapacam....
şimdi ben kuzular ve annem uyurken etrafı toplayacğım çok öptüm siizii
geranima evet cnm 8 nisanda doğurdum 33+2 de
medine cnm eşim yokken piskolojik olarak zor
yoksa annemlerin burası kalabalık cnm herkes bakıyooo
kaynana işine gelince kaynanam çok pis ve pinti
ve yaşlı bana çocuk bakımın da asla yardımcı olamaz...o yüzden tartışma da yok bizde cnm
ben evdeyken tek bakıyorum zaten
bu arada neroya gittim çok tatlı bir annişkosu var kendinde öle karnı hairka bayılıyorum öle hamişlere
bizim afacanlar talan ettiler kadının evini
oturduk geldik
erkeklerimin yeni imajı kızlarr
oy kuzum o senin tatlılığın sende öylesin gözlerinin içi gülüyor maşallah,,,,aman etsinler ne oolacak senden sonra eşim geldi ona anlattım.....arasaydın gelirdim dedi dedim birdahaki sefere artıkopuyorumnanaktan
İnşallah dediğin gibi olur canım.Evet bunları taşırken çok zorlanıyorum.
Doğumdan sonra,dr.ben yine hamile kalmak istiyorum hemde ikiz demiştim.Ama bu sefer daha zorlanacaksın haberin olsun.sırt ağrısı,bel ağrısı çok yaşarsın çok zorlanırsın demişti.dedikleri bire bir çıktı.doğum yapalı martta 2 sene olduda,dr.ikiz istemiyordu,tek olsun diye çok ısrar etti,ama ben ısrarla iki istedim.gerçi şikayet etsemde hiç pişman değilim.iyiki iki istemişim,iyikide rabbim ikiz kısmet etmiş.onlar sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyım.
İnşallah dediğin gibi olur canım.Evet bunları taşırken çok zorlanıyorum.
Doğumdan sonra,dr.ben yine hamile kalmak istiyorum hemde ikiz demiştim.Ama bu sefer daha zorlanacaksın haberin olsun.sırt ağrısı,bel ağrısı çok yaşarsın çok zorlanırsın demişti.dedikleri bire bir çıktı.doğum yapalı martta 2 sene olduda,dr.ikiz istemiyordu,tek olsun diye çok ısrar etti,ama ben ısrarla iki istedim.gerçi şikayet etsemde hiç pişman değilim.iyiki iki istemişim,iyikide rabbim ikiz kısmet etmiş.onlar sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?