Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırım kız bizim hamile kalma dönemimiz aynı galiba he ya ad bir hafta filan onuyo bende 32, doldurmuş 33 olucak 8 i gibi sen 8 inde 33 haftalık doğurmamışmıydın

selam kizlar umarim herkes iyidirr benim gunler biraz yogun geciyor
bebisleri olan annelerbisey sorucam. benim kizlar cok hickiriyor ya gazini cikariyorum ama yinede cok hickiriyorlar baska neler yapabilirim?

valla benim bebişlerim olmadı ama yiğenlerden tecrübeliyim sütünden biraz akıt ağızlarına bazende i kaç damla su akıtabilirsin diyen dr lar oluyo ama bide limonlu su damlat diyen büyüklerimiz varki onları dinleme asit çocukların midesini mahveder en iyisi biraz mama veya sütünğ içir acercim başka taktiği yok sanırım benimkilerde karnımda çok hıçkırıyo

denicem canim sut vermeyi insallah ise yarar cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan

bişi değil canım midesi büyüyo derler hıçkırığı çok olan bebişlere tosun olucaklar senninkiler herhalde:) inşallah işe yarar

internetten arastirdim doktor kadir tugcu varya diyorki gazi iyi cikarilmayan bebek cok hickirirmis bende ondan sordum beceremiyorum demekki bu gaz cikarma isini.bebegin karninda hickirdigini nasil anliyorsun ?

Kızlar bende 9+4 günlük oldum. Bu haftaları gösteren çubukları nasıl eklediniz okurken bunları görebilmek çok güzel herkesi takip edebiliyorsunuz. Ben en son perşembe günü gördüm bebişlerimi ilk hafta birini göremedik diğeri 0,34 cm idi, bir hafta önce biri 0,83 cm diğeri 1,30 cm iken bu kez biri 1,46 cm diğeri 1,49 cm olmuş böyle biri bir hafta gelişmiyor diğeri diğer haftamı? o gelişmedi diye üzülüyordum bu hafta da diğeri bir haftada hiç gelişmemiş diye üzüldüm diğerinin yakalaması güzelde gelişmeyende problem yoktur inşallah. Sizdede böyle oluyomuydu ilk haftalarda

Utkumm seninle aynı haftadayız galiba benimde 9+4 28 ekim de 40. hafta doluyor. Bende mide bulantısı ve tiksinme oluyor yemek yemek işkence ama çok istifra etmedim şimdilik birde uykum oluyor halsizlik. Senin de benzer şikayetlerin varmı?

Gözün aydın canım darısı başımıza acaba o günleri görebilecekmiyiz

11+4 günlükken bebeklerin cinsiyeti belli olabiliyormu kaç cm diler. Göbekten yaptığı ultrasonlamı söyledi. Ne güzel üçünüde görebilmiş arkadaşımın ikiz olmadığı halde 16. haftada söylemiş doktor. Bende merak ediyorum öncelikle sağlıklı olsunlar ama acaba cinsiyetleri ne? Kalbimden bir kız bir oğlan geçiyor ama sağlıklı olsunlarda kızda olsalar oğlanda olsalar farketmez. Bu bekleyişte güzel.

off donemiyorum bile ya sabir cekiyorum her dakka gercekten yatak rahat olsa bile cokrahatsiz ediyo
hakkinda hayirlisi olsun ins guzel haberlerle don canim

canim gozun aydin olsun guzel bir hamilelik olsun ins..
birde suanda cok kucukler ilerki haftalarda daha cok kilo alimlari olucak ins takma kafana

dirim cok zor olmuyomu canim esin yokken idare etmek benim esim vanda olucak ayni zamanda kayinvalidene gitmediginde sorun cikmiyomu valla bizim sorun simdiden basladi

artvinli canim amin cumlemize ins gozlerim okdar agriyoki anlatamam genede sukur olsun Rabbime

internetten arastirdim doktor kadir tugcu varya diyorki gazi iyi cikarilmayan bebek cok hickirirmis bende ondan sordum beceremiyorum demekki bu gaz cikarma isini.bebegin karninda hickirdigini nasil anliyorsun ?

valla dr diyosa doğrudur canım belki çok yavaş vuruyosun uzman tv diye bi site varya orda yeni doğan hemsiresi var bebeğin gazının nasıl çıkarılacağı konusunda görsel anlatım yapmış ona bak hatta sana özelden link gönderim burdan yasaktır belki ben hıçkırdıklarını ritmik hareketlerinden anlıyorum canım

İnşallah dediğin gibi olur canım.Evet bunları taşırken çok zorlanıyorum.

Doğumdan sonra,dr.ben yine hamile kalmak istiyorum hemde ikiz demiştim.Ama bu sefer daha zorlanacaksın haberin olsun.sırt ağrısı,bel ağrısı çok yaşarsın çok zorlanırsın demişti.dedikleri bire bir çıktı.doğum yapalı martta 2 sene olduda,dr.ikiz istemiyordu,tek olsun diye çok ısrar etti,ama ben ısrarla iki istedim.gerçi şikayet etsemde hiç pişman değilim.iyiki iki istemişim,iyikide rabbim ikiz kısmet etmiş.onlar sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyım.

geranima evet cnm 8 nisanda doğurdum 33+2 de

medine cnm eşim yokken piskolojik olarak zor
yoksa annemlerin burası kalabalık cnm herkes bakıyooo

kaynana işine gelince kaynanam çok pis ve pinti
ve yaşlı bana çocuk bakımın da asla yardımcı olamaz...o yüzden tartışma da yok bizde cnm

ben evdeyken tek bakıyorum zaten

bu arada neroya gittim çok tatlı bir annişkosu var kendinde öle karnı hairka bayılıyorum öle hamişlere

bizim afacanlar talan ettiler kadının evini

oturduk geldik

erkeklerimin yeni imajı kızlarr

amanıın tiplere bak ısırırım keltoşlarını onların

slm cankuşlar nasılsınız bakalım iyidir herkez inşalla,,,,,ben bugn dr gittim raporumu aldım çok şükür sonrada dırım geldi aliş ile ömer çokkkkkkkkkkkkkkk tatlılarrrrrrrrrrrrrrrrr yahu bayıldık valla annemle,,,,,,maşallahhhhhh kuzularımaaaa......

valla cnm bana hiç vajinal yoldan bakmadılar bu haftaya geldim,,

cnm bana dr suda eriyen verdi günde 1 kere içiyorm

evet evet tanıştık kaynaştık sonundaolumunekankayizsmile

Allahın lutfu mucizesi onlar bize artvinli her ağrı sancı hareket onların varlığının belirtisi anca huzur verir insana sağlıkları sıhhatleri yerinde olsunda başka bişi lazım değil bize

iyi akşamlar kızlar inşallah herkez iyidir.
bu aralar yine huzursuzum keyfim kaçık .ayak agrısı çileden çıkarıyor beni acayipte halsizim .dokun salar bayılacakmışım gibi.kendimden korkuyorum valla ilk hamileligimde dogumumdan bir hafta evel aynı böyle olmuştum allahım korusun ama buda piskolojimi çok bozuyor.yedi sekiz hafta daha dayansam başka birşey istemem .

dırımcımmaşallah paşalara nasıl güzel olmuş onlar öyle .bayıldım valla cin gibide bakıyorlar allahım nazarlardan korusun paşaları.

artvinli ikiz annesi olmak herkeze nasip olan bişey deyil .deyişik br duygu bir anda iki bebegin oluyor herşeyi çifter çifter yaşıyorsun .ama geçenlerde dedigim gibi tek hamilelik hiç birşey kuş gibi oluyor insan hele bide ilkse .hamilelik denilen şey ikincilerde ve ikizlerde hakkını verdiriyor .allahım yardımcımız olsun ne çekersek çekelim hepsi geçecek ama onlar saglıklı ve zamanında gelsin sıkacagız dişimizi.

yarın dr a gıdıcem kızlar hayırlı haberler duymak ve cınsıyetlerını ogrenmek umıdıyle hepınızı opuyorum ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…