Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydınlarrr herkese :)

ya kızlar ben sizden çoook gerideyim ama ikizi ilk duyduğumda araştırmıştım, genelde bebeklerdne biri çeşmenin başına geçer ve diğeri de bu sebeple daha az beslenirmiş. sanırım bu konuda bizim ya da doktorların yapabileceği hiçbirşey yok.

vilciiim Allah kızlarına sağlıklı uzun ömürler versin, ne güzel sağlıkla kucağına aldın, darısı hepimizin başına hayırlısıyla .

geronimo doktorunun kemoterapi benzetmesi çok iyiymiş.

dalinciiimm tehlikeyi atlatmana çok sevindimmm, cinsiyet konusunda dün beinm doktorum da çoook çok gayriresmi sonuçlara göre 2kız 1 erkek gibi görünüyor dedi. ama tabii çok erken olduğu için yanılma payı yüksek.

bu arada canancımmm resimlerin bize umut oldu, ikizlerle başetme konusunda süppersin walla ::):):)

iyiyim nerocum seni sormalı oğlan ayağımda sallıyorum uyumamakta direniyo uyutmasam uyku başına çıkıyo gün boyu uyumuyor hemde mızmız oluyo sallıyom ki uyusun
e bebeğim eee eee eee

Canimm tekrardan gozun aydin olsun ALLAH size bagislasin hayirli saglikli gunlerini gostersin ins....

kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu
canim acayip bir sanci oluyodu bende bi sure olduktan sonra geciyo sanirim vucudla alakali ayni zamanda sikma kendini rahatca hapsiiiii de kaydirigubbakcemile3

Valla canancim bende sanmiyorum ben her an giderim die dusunuyorum zaten 10unda nst var bi dayanabilsem 10una kadar
beni cok guzel gunler bekliyo dimi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

hıtucım bence normal sıkma canını bır kaç haftaya kalmaz daha sert hıssedersın 20 ıncı haftana gırmıssın ne gzuel yarısı bıtmıs hamıslıgın

Nefescim biliyorsun bu benim 2.ikiz hamileliğim.ama inan ilkinde hiç bu kadar zorlanmamıştım.daha haftam 24 lerde,ama ben sanki 30 u devirdim gibi.yürümekte,oturmakta,yatarken bile çok zorlanıyorum.ilerki haftalarda nasıl idare ederim şimdiden korkar oldum.ama yaşıcaz ve görücez inşallah.

inan seni çok iyi anlıyabiliyorum.hele kızımın ayakları kasıklarımdaymış,yürürken sanki dayıyor iyice ayaklarını kasıklarıma nasıl zorlanıyorum anlatamam.
Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalımda hepsini unuturum hemde o dakka.

Mşallah canım kızlarına.sağlıkla büyüsünler inşallah.Darısı bizlerin başına inşallah.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar bıde ben bısey sorucam sısde hapsırdıgınızda kasıkalrınıza muthıs bır sancı saplanıormu 5-10 sanıyelık sole yoksa bır benmı yasıorum sızınde oluormu

Dalincim merak etme bendede oluyordu.hele senin haftalarında hapşırmak bile istemezdim sırf o sancıyı hissetmemek için.eyvahedigeldismile

iyiyim nerocum seni sormalı oğlan ayağımda sallıyorum uyumamakta direniyo uyutmasam uyku başına çıkıyo gün boyu uyumuyor hemde mızmız oluyo sallıyom ki uyusun
e bebeğim eee eee eee

Kız cadı ne korkutuyon bizi,kaydirigubbakcemilerahat günleriniz diye.Sen unuttun galiba uykusuz gecelerini.akannehir
Valla canancım şu hamileliğimi hayırlısıyla bir zamanlı geçireyim,kuzuları alıyım kucağıma,
sonra senin gibi tecrübeli canları çağırırım oooh uyurum bendesempatiksalakcinni

merhaba kızlar.ben kendimden nefret etmeye başladım artık ya.millet 30.haftalarda kasılmaya başlıyor ben 20 de başladım.5 haftadır o sertleşmeleri yaşıyorum.şimdi 25 oldum hala aynı.nidilat içiyorum ama sanki pek etkili olmuyor.rahim ağzı uzunluğum iyi çıktı,açılma ya da hunileşme yok.3 kez nst ye girdim ağrı yok.doktorum bunlar kasılma değil bebeklerin popoları fala diyor ama ben çok huzursuzum.niye kimsede olmuyor da bende var kasılma değilse.çok korkuyrum ya,kafayı yemek üzereyimsenağlama

e bebeğim eee eee eee

iym cnm bende işte izneçıktım artık evdeym son haftaları evde geçireym artık,,havalar bu çocukları etkiliyor galiba canom he,,,

nero-ka ve hituci sizlere de günaydınnn :)

slm cnm sanada

dr nediyor firdos cnm bu kasılmalarına ???

canım sıkma canını sen tek bir gebeelik yasamıyosun tabii ki olur stres yapmamalısın bende korktum bir kere acilen gittim nst ye girdim doktor hiç bir sorun yok dedi cok normal yer yok canım ya normal böyle olmaları ben karnımın hiç yumusak oldugunu bilmem hatta 29 haftada millet doguma gidersin diyodu karnımı elleyince o derece yani bence üzme kendini canım söylemesi kolay demiyorum aynı sıkıntıyı yasıyoruz ohaoldumsmile

medine cnm 33 haftalık olmuşsun ya maşallah cnm sana ya daha dün gibi yazdıkların kusuyorum ne zaman bitecek demelerin...hayırlı doğum olsun cnm az kalmış

artvinli sende öle maşallahh size ya kırkbinkere

hepinizi çok öptüm ben aynıyım iyiyim çok şükür kuzularımlayım
alişim iyice yürüyor artık...

kız maşallah yaşını karşıladı aliş yürüyerek

hekese selammmmmm
nabe kızllar vil doğum yapmıssın canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebisleini
biz iyiyizzz kızımın biraz burun delikleri minik bu yüzden ağzından nefes aliyo ileride bi kbb ye gözükcez artıkkk oğlusumda kakasıı zo yapıyodu ama bugün iyi masallahhh bi sıkıntımız yokkk cok sükürrr..

be ciğer gelistirici olmadımmm okudum da geride yazayım dedim fikir olur belkiii bebeklerim 36 artı 2 de doğdu nefeslerini düzenlemek icin 6 gün küvezde kaldılar sonra düzeldi hersey cok da takılmadımm düsündüm ama kararıda dr ma bıraktımmm

bide bebek hareketleri icin bisey dicem firdosum aynısı banada olyodu alltta oğlusum vardı poposunun haeketi hep korkuturdu beni bide ayakalrınla tpiniyoduuu sen yine dikkat et ama altı üstlüyse bebekler alttaki bebeğin hareketleri kasılma gibi hissediliyo ..sonra alısınca ayırt edebiliyo zaten insan merak etme emi canımmm

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah

allah analı babalı büyütsün canım .hep saglıklı mutlu bir yaşamları olsun .

canım bende ilk zamanlar öksürdügüm hapşırdıgımda müthiş agrılar giriyordu normal canım .belli bir zaman sonra geçiyor hayatım.

maşallah alişe allah nazarlardan saklasın .ee sıra ömerde artık.

kızzzzzzzzzzzzz canan özledim kız seni .msn dede karşılaşamıyoruz .burdada ben pek giremiyorum sıkıntılıyım bu aralar agrılarım fazlalaştı hatta bu akşam arıyacaktım belki uyuyorsundur diye vaz getim .senide bebişleride kocaman öpüyorum

VıL maşallah bebeklerine canım... allah analı babalı büyütsün inşallah............
DIRIM aferin kız oğluşlarına yaşlarını karşılıcaklar.....
ZUZU da sağ salim dönmüş şükür...
sıra MEDıNEYE gelmiş zaman ne çabuk geçiyor........... medine aramıza geleli dün gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…