Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dalıncım benım dr turgay sener tıp fakultesınde prof.ben ıkız oldugunu ogrenınce hıc kımseyı dusunmedım ondan baska.mukemmel bı dr.vızıtesı fazla ama suan saglıklı olmaları dogumda kolaylık benım ıcın daha onemlı.sen dr gıtmeyecegını yazmıssın ben 3 aya kadar 3 haftada bır gıttım.bence ıhmal etme.cınsıyet nasılsa ogrenılır saglıkları daha onemlı olmalı senın ıcın.dr rumu yuzde yuz tavsıye ederım canım gıtmek ıstersen. DORUKCUM neden serklaj gerektı sana.benımde bıdahakı ay vajınal yoldan bakacakmıs bende cook korkuyorum fıtıl falan dedı ama ben uzerınde durmadım....

Canım,serklaj dikişi bir süre kanadı.1 ay hastanede yattım.5 gün önce taburcu oldum..Şimdi de hep yatıyorum..Tuvalete kalkıyorum sadece...

Kızlar serklaj konusunda ne sıkıntı yaşadınız. ben de daha önce rahimde septum (perde) nedeniyle ameliyat olduğum için, doktorum taa o zaman hamile kalınca mutlaka serklaj yaptır demişti. şimdi birde çoğul olunca şart oldu. sonrasında hep yatmak mı gerekiyor? bir problem mi yaşanıyor?

Ah canancim günler gectikce vakit yaklaşıyo eger yavrularım erken gelmesse 26 nisana gün verdi tam 38 haftalıkken aynı zamanda evlilik yıldönümümüze denk geliyo opuyorumnanaktan İnşaALLAH

Herkeste iyidir inş bizde dün doktora gittik iyiyiz doktorumuz cok begendi yavas yavas gün sayıyorum ...

ben 4,5 aylıkken hissetmştm cnm..kız buarada gündz netm gitti :)

öyle cnm valla devirdik 30 haftayı darısı başına hayatım

kız niye bu kadar ara verdin ?

ay benimkiler çok uyuz benden başkası elini koysun göbeğime hayatta oynamıyorlarsempatiksalakcinni

inşallah sağlıkla istediğin gibi olur herşey medineciğim

iyi akşamlar kızlar, vilciğimle konuştum bugün bebişlerini kucağına aldı Maşallah bebişler çok iyilermiş küvöze girmemişler anneciklerinin yanındalarmış Allah nazarlardan korusun onları

bizim hanımlar çok iyimş maşallah 1400 ve 1500 gr olmuşlar dr herşeyin iyi gittiğini söyledi inşallah sonuna kadr böyle gider,36-37 haftalarda alırız dedi bakalım inşallah beklerler o zamana kadar:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar, vilciğimle konuştum bugün bebişlerini kucağına aldı Maşallah bebişler çok iyilermiş küvöze girmemişler anneciklerinin yanındalarmış Allah nazarlardan korusun onları

aaa doğurdumu ay cnm oda kurtuldu sonunda,hayırlı olsun

bizim hanımlar çok iyimş maşallah 1400 ve 1500 gr olmuşlar dr herşeyin iyi gittiğini söyledi inşallah sonuna kadr böyle gider,36-37 haftalarda alırız dedi bakalım inşallah beklerler o zamana kadar:Saruboceq:

Maşallah canım

Maşallah çok iyiymiş kiloları beklerler İnşallah

Medine ya daha dün gibi senin haftalarını hatırlıyorumda 8.9.haftalarını.şimdi doğum tarihin b,le belli olmuş.Rabbim vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.

Maşallah nero kuzularına inşallah hep böyle gitsinler.sende benim gibi medikale gidiyordun değilmi?

Kızlar bende oğlum için birşeyler almak istiyorum.ama daha erken biraz daha bekliyim diyorum.çok kararsızım siz ne dersiniz?birde kızımın herşeyi hazır olunca çok eksik yok,ondanda pek acele etmiyorum

sağol cnm evt cnm medikal parka gidiyorum hatta bugn çıktım odalarına baktım beğendim 1 tane kanepe ve sandalye var güzeldi ferah odalar,,
çokta uzatma bence ben geç yaptım alışverişi yıka ütüle bugn bitti ütüleri valla sıkıldım yani ee bide ağırlaşınca daha zor oldu

valla canım ben önlem için yaptırmışdım. o ara kan sulandırıcı iğne yapıyordum.serklajdan 1 hafta sonra şiddetli bir kanama geçirdim ama benimki kanımın sulu olmasına bağlıymış... yani normalde olmaması gereen bi durum benim kanım cıvıkmış...ama sonrasında bi sıkıntı duymadım bununla ilgili hatta bebeğimin birinin eşi aşağıdaydı düşük riskim vardı çok şükürki yukarı çıkmaya başlamış.. şimdi diyorum belkide serklajın faydası oldu. serklajı iyi biryerde yaptırmanı öneririm.. bide kan testlerine bakdır....

ben akciğer geliştirici iğneyi 24. haftada yaptırmayı düşünüyorum..Bakalım dr ne dicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…