maşallah canım allahım tamamına erdirsin inşallah......bu arada sen serklajda yaptırdın dimi bi ara çevrimdışıydın haber alamadım senden bende serklaj oldum sonrasında zorlu bi dönem geçirdim sen sorun yaşadınmı serklajla ilgili......?
maşallah canım .....allah tamamına erdirsin....
selam kızlarrr
uzun zamandır giremiyorum malum vakit olmuyo fazlası ile yorgun ve fazlası ile uykusuzum 2 gündür bbek arabası arıyorum o yüzden netteydşm dün açılmadı kk sanırım bakım vardı
zuz doğum yapmış oh ne güzel kilolarınında maşallahı var
vilcim sıra sende artık maşallah 37 yi bitiridn hadi bakalımmm
sonrada sevgili medineciğime geldi sıra
artvinliyi göremedim nerelerde benim minik kuşum bakimmmm
bizde cumartesi ilk gezmemize çıktık biraz alışveriş yapmam gerekiyodu kocişe yalvar yakar çıkardım işallah arabamızıda alırsak bi açık hava yürüyüşüne çıkacağız ailecek
hepinizi öpüyorumm
nerocum gercekten haklısın ınsan sınırden delı oluor dun butun gece gozumu kırpmadım ınankı belımınagrısından esımde uyuyamadı oyana don bu yana don sırtıma masaj yapıor olmuor sıcak tutmaya calısıoruz olmuor kopacak sankı belım hala daha agrı var ama dun gecekı kadar sıddetlı deıl napcam ben bılmıorum bu bel agrısına bu arada bnm bebeıslerım oynuorlar artık daha net hıssetmeye basladım bagırsak hareketıde deıl basak bsıeyde deıl cıkolata yıyorum 1 kaç saat sonra tekmecıelr hıssedıorum net ve secılır acaba gobusum cok buyudude onanmı erken hıssedıorum
İyiyiz NEROCUM çok şükür.maşallah size 30.haftayı devirmişsiniz bile.
DALİN valla karnının çatlayacağı varsa ne yapsan çatlıyor.ben krem kullanmaya başladım.kremin şüphesiz çok faydası oluyordur.gerginliği tam geçirmesede idare ediyoruz işte.
Karındaki çatlaklarım o kadar rahatsız etmiyorda beni,doğumdan 4,5 ay sonraya kadar sarkık ve sönmüş balon görüntüsü çok rahatsız ediyor.oda kaçınılmaz bir durum.ama oda birkaç aya kadar geçiyor merak etmeyin.
tawrukırpıcım sen gene 3 hafta olmus bnm 5 hafta olucak daha gıtmedım :))) gıtmıcem dıede ınatlasıorum 16 ıncı haftamı doldurmadan gıtmıcem 17 ıncı haftama gırınce gıdıcem oda nsıan 5 ed enk gelıo sımdı gıtsem dr gene cınsıyet solemesse falan dıe 16 hafta dolunca kocaman beebk olckalar cınsıyetelrını ogrenıcem kuzularımın en son ultrasondada kocamandılar agızları burunları el kol kafa allahım ne buyuk herseyelrı net bellıydı cok merak edıorum murtazamla durıyemın cınsıyetlerını
Bir iki hafta önce eşim ve annem ellerini karnıma dayadıklarında hissetmeye başlamışlardı ama şimdi dışardan da belli oluyor tepikler..Çünkü bebişlerin tepik attığı yer bölgesel olarak inip kalkıyor,sonra sırt üstü yattığım zaman göbek deliğim inip çıkıyor,bebekler hareket ederken göbek deliğimde de hareketlenmeler oluyor..:asigim: :asigim:
Ah canancim günler gectikce vakit yaklaşıyo eger yavrularım erken gelmesse 26 nisana gün verdi tam 38 haftalıkken aynı zamanda evlilik yıldönümümüze denk geliyo opuyorumnanaktan İnşaALLAH
Herkeste iyidir inş bizde dün doktora gittik iyiyiz doktorumuz cok begendi yavas yavas gün sayıyorum ...
iyi akşamlar kızlar, vilciğimle konuştum bugün bebişlerini kucağına aldıMaşallah bebişler çok iyilermiş küvöze girmemişler anneciklerinin yanındalarmış Allah nazarlardan korusun onları
bizim hanımlar çok iyimş maşallah 1400 ve 1500 gr olmuşlar dr herşeyin iyi gittiğini söyledi inşallah sonuna kadr böyle gider,36-37 haftalarda alırız dedi bakalım inşallah beklerler o zamana kadar:Saruboceq:
bizim hanımlar çok iyimş maşallah 1400 ve 1500 gr olmuşlar dr herşeyin iyi gittiğini söyledi inşallah sonuna kadr böyle gider,36-37 haftalarda alırız dedi bakalım inşallah beklerler o zamana kadar:Saruboceq:
Ah canancim günler gectikce vakit yaklaşıyo eger yavrularım erken gelmesse 26 nisana gün verdi tam 38 haftalıkken aynı zamanda evlilik yıldönümümüze denk geliyo opuyorumnanaktan İnşaALLAH
Herkeste iyidir inş bizde dün doktora gittik iyiyiz doktorumuz cok begendi yavas yavas gün sayıyorum ...
Maşallah canım
Maşallah çok iyiymiş kiloları beklerler İnşallah
sağol cnm
inşallh cnm iyi diyosun he eee sen daha ileri haftadasın bilirsn
Medine ya daha dün gibi senin haftalarını hatırlıyorumda 8.9.haftalarını.şimdi doğum tarihin b,le belli olmuş.Rabbim vakitlice sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.
Maşallah nero kuzularına inşallah hep böyle gitsinler.sende benim gibi medikale gidiyordun değilmi?
Kızlar bende oğlum için birşeyler almak istiyorum.ama daha erken biraz daha bekliyim diyorum.çok kararsızım siz ne dersiniz?birde kızımın herşeyi hazır olunca çok eksik yok,ondanda pek acele etmiyorum
Canım ben geçtiğimiz cuma gittim doktora 1860gr ve 1660 gr demişti
Artık 30'lu haftalardan çok hızlı kilo almaya başlıyorlar.
Kızlar serklaj konusunda ne sıkıntı yaşadınız. ben de daha önce rahimde septum (perde) nedeniyle ameliyat olduğum için, doktorum taa o zaman hamile kalınca mutlaka serklaj yaptır demişti. şimdi birde çoğul olunca şart oldu. sonrasında hep yatmak mı gerekiyor? bir problem mi yaşanıyor?
maaşallah snin kuzularınada cnm
ay inşallahşöyle 2500 olsalar en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?