Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ben de ara ara iyiler mi diye tedirgin oluyorum ama, beklemenin heyecanı da güsel. Artık öğren cinsiyetlerini ben de merak ettim walla.

Ben de ara ara iyiler mi diye tedirgin oluyorum ama, beklemenin heyecanı da güsel. Artık öğren cinsiyetlerini ben de merak ettim walla.

dımı artık gec bıle kaldımm kaydirigubbakcemile2 bende sneın haftalarındayken ole tedırgındımkı oturup aglıordum esım ısten gelıp soruodu sen neden aglıosu ne oldu dıe bebekelrımız öldü kesin bişey oldu ıcıme dogdu falan deyıp aglıordum :gitme:guclubacismile sımdı dusununce hıcte geregı yokmus dıorum hareketelrını hıssetmeye baslayınca ole tatlı ole keyıflı gelıorkı sorma bırde cınsıyetelrını ogrensem cıcıler almaya baslasam tam olacak...hele hele kucagıma alsam tam suepr olacak valla allah hepımızın bebekelrını korusun kollasın bagıslasın bızlere ..rabbımın emanetelrı rabbıme emnaet olsun:lepi:

merhaba arkadaşlar nasılsınız
dalincim evet çok tatlı o tekmeleri duymak eşin de sen de konuşn kızlarla söylüyolardı da inanmıyodum gerçekten doğruymuş özellikle benim sesime tepki veriyolar doktorlar babasını da annesini de tanır diyolar . annem geldiği zaman çok fazla hareket ettiklerini farkettim bir keresinde neden olduğunu anlamamıştım annem gitmişti baktım ki bebeklerin hareketleri çok az hemen doktora gittim bişeyleri yoktu çok şükür her seferinde aynı şey olunca anladım ki annem daha çok konuştuğu için ona tepki veriyolar :roflol: sonra o tekmeler hızlanıyo Allah yokluklarını aratmasın hatta bi anda sıçrayıveriyosun o derece :roflol:

Ya dalincimm demek bu benim şu anki haftalarımda hormonal bi değişim sözkonusu. hepimiz aynı korkuyu yaşadığımıza göre.
inşallah biz de hissederis hareketlerini pıtı, pıtı, en güsel kısmı o olur herhalde. bu aralar ben ne yesem karnımda bi aksiyon bnaşlıyorki sormayın. gaz hareketi gibi daha ziyade, ama ne yesem ööle anlamadım, sindirim sistemi de mi costu nedir?

bende de oldu cnm dr uma sordum sımdı rahım buyuyor ve onu yerınde tutan lıfler gerılıormus ve oda sancıya sebep oluormus..gaz sancısının sebebıde suymus buyuyen rahım bagırsaklara ve mesaneye baskı yapıormus sıkıstırıormus buda sık ıdrara cıkma ve gaz sancısına sebep oluor ılerıkı haftalarda da bebegın konumuna baglı sancı oluor mesela mesanenın uzerınde hareketler edınce sancın oluor gaz sancısın oluor falan fılan... sende hısset o hareketlerı ole tatlıkı deseler canını ver su kuzular ıcın gozumu kırpmam cok cok cok guzel bısye ya saglı sollu pıtırcıkalr muthıs ama 2 ıncı 3 aylık odneme gırdıgınde o mıde bulantısdı gaz sancısı falan kesılıor mesela ben 12 ıncı haftamdan buyana hemen hemen hıc mıdem buşlanmadı gaz sancımda 1 yada 2 kez oldu bu haftyalarda ve bundan osnra sanırım bel agrısı cekmek zorudna kalıcazkı mıde bulantılarımı arar oldum tansıyon dusmelerı falan :sinifsinif:

Dalincim, 11-12 haftadan beri hareketleri hissediyorum diyorsun ama çok erken daha tatlım..Cetveline göre de daha 15. haftayı bile yeni doldurmuşsun..Yani daha 3-3 buçuk aylıksın...Şu an hissettiklerin bağırsak hareketlerin veya karnından geçen aort damarının atması..Henüz bebeklerinin kas ve kemik sistemi senin yeterince tepiklerini hissedebileceğin kadar kuvvetli değil..100 gr ya var yok daha kiloları boshayallersmile Bebek hareketleri 2.trimestr ortalarında hissedilir..Daha önceden hamileliği olan annelerde bile en erken 16. haftayı söyler dr.lar...11-12 de hissedilemez daha...

18.-20. haftalara gelince hissedeceksin tepikleri ve haftalar geçtikçe daha artacak...:1hug:

selamm herese....
evet canımcım sana kesinlikle katılıyorum . bende o haftalarada hissettiğimi sanıyodum... ama değilmiş. şimdiçok daha ii anlıyorum resmen elimin altından kyıyolar arada vuruyolar o kadar netki hareetleri allahım herese nasip etsin dünyadaki en büyük keyiflerden biri....

Bir iki hafta önce eşim ve annem ellerini karnıma dayadıklarında hissetmeye başlamışlardı ama şimdi dışardan da belli oluyor tepikler..Çünkü bebişlerin tepik attığı yer bölgesel olarak inip kalkıyor,sonra sırt üstü yattığım zaman göbek deliğim inip çıkıyor,bebekler hareket ederken göbek deliğimde de hareketlenmeler oluyor.. :asigim: :asigim:

benimde aynen öyle,hatta bazen sıçradığım oluyor.büyüdükçede popolarını falan dayadıkları yerler genişliyor.şişip sertleşiyor.bazen içimde gezdiklerini bile hissediyorum.

benimde aynen öyle,hatta bazen sıçradığım oluyor.büyüdükçede popolarını falan dayadıkları yerler genişliyor.şişip sertleşiyor.bazen içimde gezdiklerini bile hissediyorum.

Ah o dayamaları yok mu..Ben de korkuyordum kasılma mı diye..Ama artık olmadığına ikna oldum...:Saruboceq:

canım dün seninle mesajlaştıktan sonra bende ikna oldumopuyorumnanaktan.

eylülcüm,benimde annem gelince daha çok hareketleniyorlar.bu da annemin çok hoşuna gidiyor tabikaydirigubbakcemile3

Benim sıpaların daha aile bireylerini tanıdıklarını sanmıyorum..kaydirigubbakcemile3

Benim sıpaların daha aile bireylerini tanıdıklarını sanmıyorum..kaydirigubbakcemile3

valla canımcım senin bebiklerin hareketlerini görmeniz çok normal maşallah barekallah karnını gördüm maşallah dedim... çok gerginleşmiş bende öle olurmuyum acaba 2 hafta sonra. benim o kadar gerginlik ve şişme yok sadece çokkkkk genişledim ben yanlara doğru şişdim....
bu arada seninkilerin cinsiyetini merak ediom hep ya...?

Daha önceki ikizlerim gibi bu bebeklerim de bir kız bir erkek dorukkcum:asigim: :asigim:

Daha önceki ikizlerim gibi bu bebeklerim de bir kız bir erkek dorukkcum:asigim: :asigim:

maşallah canım allahım tamamına erdirsin inşallah......bu arada sen serklajda yaptırdın dimi bi ara çevrimdışıydın haber alamadım senden bende serklaj oldum sonrasında zorlu bi dönem geçirdim sen sorun yaşadınmı serklajla ilgili......?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…