yavru kirpicim sneın 3 uz oldugu ıcın cok erken cıkmaya baslamıs bnm daha 15 ıncı haftama gırmeme ragmen aslen 16 yenı yenı karnım cok kasınmaya basladı catlıcak sanırım ama bnmde gobegım 12 ıncı haftalardan ıtıbaren cok cıkmaya basladı suan dahada byudu yatarken sıkıntıalr cekmeye basaladım..su catlakalr ıcınkullandıgınız bı krem varmı gercekten cok tatlı tatlı kasınıor gobüşüm ve göğüslerimm
dalinciim lierac diye bi krem varmış, onu öneriyorlar genelde. ama ben bugün dalinin yeni çıkan bir ürününü deniycem, memnun kalırsam haber ederm. lierac 65 lira imiş gebelik boyunca 10 tüp fln gider dediler. dalini bi deneyelim (aa bak adına da uygun:)
10 tup gıdıor ve tupu 70 lıra kaydirigubbakcemile cok pahalı yahu hem hamılelık boyunca catlıormu kı bu gobusler ben sadece cok buyumeye basladıgında derı gerıldıgı ıcın catladıgını dusunuordum doguma kadar catlamaz dıordum ama su catlakalrın onune gcmek sart oldu bnm annemınde bana hamıleytken cok catlamıs her gormemde korkarım o gobegı kadıncagızın gobegı nasıl catlamıs ozamanlar kımsede dememıskı al krem kullan dıe:gitme: ama ben kullanıcam cok kasınıor catlıcak sanırım kıpkırmızı oluor..annemın gobegını gıbı olsun ıstemıorum kocam sogur valla eyvahedigeldismile
kızlar 10 tüp ne öyle çok fazla ama boyutu çok küçükse olabilir ben ilk hamileligimde lirac kullandın bir
tüp bitirdim ama hergün sürmüyordum .bunlardada kakao yagı kullanıyorum gayette iyi .ama canım çatlıyacaksan ne yaparsan yap çatlıyorsun kaçınılmaz ırsi bişey ama kremler çatlakların sayısını azaltıyor . benim ilk oğlumda hiç olmadı ama anne tarafıda baba tarafındada kimsede çatlak yok ama tabi bunlar ikiz yazık o karın nasıl dayansın o gerilmeye bende şimdilik yok ama gelecek haftalarda bekliyorum .bikinilere elveda yani canım ama olsun bebişlerimizin canı sagolsun .
bir dr arkadaşım bana susam yağını önerdi..
nefes ve adaege siz facebooktaki sayfaya geldiniz mi ?
canım benim facee yok hayatım kullanmıyorum o yüzden gelemiyorum yanınıza.
aman canım sakın susam yagını kullanma .karnındaki tüyleri güçlendirir.badem yagıda öyle onun için en iyisi kakao yagı hemde bayagı yogun bir yag .
çok zor değil katılsana, yeni bir boyut oluyor, ismiyle cismiyle görmek :)
Canım badem yağı için duymuşum ben bunu..susam yağı tüylenme falan yapmadı benim göbişte...
nerocuum ordaysan lütfen cevap ver, benim karnım çok kaşınıyor, kreme başlasammı artıki sen ne zaman başlamıştın, bir de benim halen üçüz olmasından mı nedir, karnım bayaa çıktı. kilom 3.5 kg fln farketti başa göre. sende de kaşıntı olmuşmuydu?
yavru kirpicim sneın 3 uz oldugu ıcın cok erken cıkmaya baslamıs bnm daha 15 ıncı haftama gırmeme ragmen aslen 16 yenı yenı karnım cok kasınmaya basladı catlıcak sanırım ama bnmde gobegım 12 ıncı haftalardan ıtıbaren cok cıkmaya basladı suan dahada byudu yatarken sıkıntıalr cekmeye basaladım..su catlakalr ıcınkullandıgınız bı krem varmı gercekten cok tatlı tatlı kasınıor gobüşüm ve göğüslerimm
bir dr arkadaşım bana susam yağını önerdi..
selam kızlarrr
uzun zamandır giremiyorum malum vakit olmuyo fazlası ile yorgun ve fazlası ile uykusuzum 2 gündür bbek arabası arıyorum o yüzden netteydşm dün açılmadı kk sanırım bakım vardı
zuz doğum yapmış oh ne güzel kilolarınında maşallahı var
vilcim sıra sende artık maşallah 37 yi bitiridn hadi bakalımmm
sonrada sevgili medineciğime geldi sıra
artvinliyi göremedim nerelerde benim minik kuşum bakimmmm
bizde cumartesi ilk gezmemize çıktık biraz alışveriş yapmam gerekiyodu kocişe yalvar yakar çıkardım işallah arabamızıda alırsak bi açık hava yürüyüşüne çıkacağız ailecek
hepinizi öpüyorumm
selam kızlar yaa 30 u gördüm bende herşeyleri hazır artık şekerlerini bile aldım ama yapılanlar şaka gibi gelio sanki başkası için yapılıo inanamıyorum resmen kucağıma alana kadar da inanamıcam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?