Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

doğum sırası bende süpriz yapan olmazsa dalin...Bende daha yapmadım...

zuzu tebrikler canım, darısı bekleyenlerin başına hayırlısıyla.
arkadaşlar size bişi sorucam, aranızda ikiz gebelik sırasında şöyle rüyalar göreniniz varmıydı?
ben arada sırada bebek rüyaları görüyorum ama tek bebek doğmuş, diğeri ortadayok
gecen ay gördüğümde, hiç yokmuş gibiydi, ikinciden hiç bahsetmiyorduk.
ama dün gece gördüğümde, biri doğmuş diğeri hala karnımdaymış.
ay diyorum tek yumurta ikizi ve ikisi tek plesantada, bu nasıl oldu diyorum.
doğan bebişimde bebemi aranıyordu.ay diyordum gebelik sürerken süt gelirmi.
ay hep skıntılı rüya
sizde durumlar nasıl kardeşler

canım bende bazen görüyorum bu tip rüyalar.sanırım bilinç altımızdaki kaygı ve korkularımızın etkisiyle oluyor.Hayırlara yoralım ki iyi olsun.

kızlar buarda şeker yüklemesiyle ilgili cevap veren arkadaşlarım çok sağolun.ben geç kaldım galiba,24+2 deyim.

yokdaha geç kalmış sayılmazsın firdoscum ...

ewt böyle rüyalar bende görüyorum arasıra sanırım bilinçaltımızdan kaynaklı hayırlara gelsin diyelim...

selam milleet.... ben geldim... nabersiniz.... ben çok yorgun ve yoğunum.......... gece oturup gündüz uyuyoruz valla.... sabah olsada annem gelse diye dört gözle bekliyorum......

tatlı yorgunluklar kayracığm ama maşallah 3 çocuk bravo ben ne yaparım bilmem

Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile

Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun vindy cnm,rabbim hayırlısıyla doğumlarını nasip etsin

herkese güzel bir haftasonu diliyorum güneşli bir Ankara dan....Nasılsınız umarım herkes iidir herşey yolundadır..Bende iiyim kızlarımı bekliyorum ama gelmeye niyetleri yok galiba:)

maşallah hakkaten gelmeye niyetleri yok galiba

hayırlı olsun cnm tebrikler....

çok ağol vil,salı günü konntrolüm var halledeyim o zaman.senin bitmiş sayılır ne güzel.darısı başımıza İnşallah.

arkadaşlar cevaplarınız için cok teşekür edrrim, konuyu okumaya dalmışım, sayfalarda yavaş açıyor.firdos bence de gec kalmış sayılmazsın bende 24+2 de yaptırdım testleri, aşı içinde 20.haftadan sonra demişti dr um.
vil senin geldiğin günleri sağlıkla bir de biz görsek:)
Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
bu arada kocam artık cık dedi, ben kaçıyorum.
vil görüşemezsek, Allah kolaylıklar versin doğumda.
sıra sendeymiş, hayırlısıyla ınşallah.

iyi akşamlar arkadaşlar

günaydın herkeze .güzel bir gün diliyorum hepinize .
iki gündür sitede çalışma var gecleri giremiyorum merakettim valla doguran varmı diye şükür herkez iyi daha doguran yok . villllllll seni bekliyoruz ama hayatım artık hergün bakarız villll doğurdumu diye
kayracımhayat nasıl gidiyor üç çocukla hiç anlatmıyorsun hoş vaktin olsa yazarsın heraldede. bide ben senin kızını büyük zannediyordum dün canan dedi anaokuluna gidiyor diye bide bu sene ilk okula başlayacak tam ilgi istiyecegi zaman allahım güç kuvvet ve destek olsun canım sana .

kızlar buarda şeker yüklemesiyle ilgili cevap veren arkadaşlarım çok sağolun.ben geç kaldım galiba,24+2 deyim.

canım benimde daha yapılmadı dr. 28 e kadar yaptırabilirsin dedi . hatta geçen anasaglıga gitmiştim ordaki dr. aynı şeyi söyledi .gecikmedin daha hayatım rahat ol.

şeker yüklemesi illa her hamileye yapılıyor sanırım..ben sadece şüphelenilen hamilelere yapılıyor sanıyordum..Kilo artışı çok olanlarda falan..

aminn sağol canım hayırlısıyla inşallah darısı başınıza....

çok ağol vil,salı günü konntrolüm var halledeyim o zaman.senin bitmiş sayılır ne güzel.darısı başımıza İnşallah.

ewt canım darısı başınıza kafanıza bişi takmayın tadını çıkarın bu günlerin..

ewt sıra bendeee bende bekkliyorum gelmeye niyetleri yok galiba yarın gidicez tekrar doktora bakalım tarih vericek büyük ihtimalle...
şeker yüklemesi illa her hamileye yapılıyor sanırım..ben sadece şüphelenilen hamilelere yapılıyor sanıyordum..Kilo artışı çok olanlarda falan..
genelde bütün hamileelre yapılıyor canımm çünkü bünyey bağlı değil hamileliğe bağlı çıkabiliyo şeker kimi gebelerde
herkese günaydın..... nasılsınız?

günaudın canım iyiyiz sen nasılsınnn

villl doğur artııkk, beklemekten sıkıldıkkk :ecrin_bebek:

evet cnm ya bu sabah çizelgeyi görünce içim bir tuhaf oldu çok alışmıım20 li haftalara demekki,,,

iyiyz dorukcm sen nasılsn

nerocuum ordaysan lütfen cevap ver, benim karnım çok kaşınıyor, kreme başlasammı artıki sen ne zaman başlamıştın, bir de benim halen üçüz olmasından mı nedir, karnım bayaa çıktı. kilom 3.5 kg fln farketti başa göre. sende de kaşıntı olmuşmuydu?

canım kaşıntı varsa çatlaklar geliyo demektir bakım kremlerine yada yağlara başla bence.
birde çok sert kaşıma çatlaklar derinleşiyormuş.senin üçüz durumu noldu?devam mı edeceksin üçüz hamişliğe?

12. haftada, yani cuma günü kontrole gidicem, son duruma bakacaklar, sonra müdahale edilecek. devam etmeyi isterdim ama açıkçası hepsini kaybbedebilirim diye korkuyorum.

ya benim bayaa kaşınıyor, göğüsler ve karın, biraz da sırtım hatta. başliim kreme o zaman saol canım cevabın içinnnn, iyiki varsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…