Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yok canım sadece koyu koyu renkli ve kokulu olursa ihmaletme .idrarda koku bendede var o içtigimiz ilaçlardan canım.
bide bulantılarını sormuşsun herkezde farklı farklı canım o kimi sabah çıkarır kimi akşam kimide sabahtan akşama hepsi geçecek canım hiç takılma tadını çıkar en rahat günlerin ileriki günlerde agırlaşıyor insan .mesela herkez sabah kalktıgında halsiz bitkin olur ben aksine dakik her akşam 6.30 dedimmi yıgılıp kalıyorum agrılarım kasılmalarım başlıyor .
doktor istirahat vermediyse bak keyfine gez şimdi benden tavsiye takılma hiçbirşeye bitanem. :teytey:

Saolasın canım, bende senin gibi sabahları çok iyiyim akşamları uykulu, bulantılı,sersem. ama şükür yine de iyiyim. amaişte önümde redüksiyon ve serklaj aşamalarının olması, tadını çıkarmamı biras engelliyor. inşallah onları da hayırlısıyla atlatırıs.

herşeyin hayırlısı hayatım .hepsi geçip gidecek tadınıda çıkaracaksın canım.

yavrukirpi canim ben biraz zorlandim onu dile getirmek istedim yoksa seni uzmek gibi bir amacim yok hakkini helal et herkes bir deil

yavrukirpi canim ben biraz zorlandim onu dile getirmek istedim yoksa seni uzmek gibi bir amacim yok hakkini helal et herkes bir deil

yok canım ne demek, sen deneyimlerinle yardımcı olmaya çalışıyorsun saolasın. ben sadece akşam olmasına şaşırdım sıkıntılarımın, ondan sormak istedim, yoksa çoğul gebelikte bunlar çoook normal. bu bebekleri o kadar çok istedik ki, bunlar hiç ama hiç gözüme gelmiyor

kızlar merhaba.bişey sorcam kaçıncı haftda şeker yüklemesi yapılıyor.benim dün açlık kan şekerime baktılar,değerler normal çıktı.birde tetonoz aşısı oldunuz mu.

herkese güzel bir haftasonu diliyorum güneşli bir Ankara dan....Nasılsınız umarım herkes iidir herşey yolundadır..Bende iiyim kızlarımı bekliyorum ama gelmeye niyetleri yok galiba:)

firdoscum şeker yüklemem 25. haftada yapıldı diye hatırlıyorum ..Tetanoz aşısıda yaptırdım sağlıkocağında

Herkese günaydın.......nasılsınız kızlar...........
Biz iyiyiz çok şükür,kaltık kahvaltımızı yaptık.Bugün dışarda hava çok güzel,artık havalar ısınıyor valla hergün dışarı çıkmak istiyorum böyle olunca.ama çıkıncada çok yoruluyorum çıktığımdan hiç zevk alamıyorumda.

FıRDOS Canım ben çarşamba günü yaptırıcam 50 lik şeker yüklememi.Yani 23+4 günlükken yapılmış oluyor.

VıL canım sanada günaydın.evet buradada çok güzel bir hava var.
canım ben netten araştırdığıma göre şeker yüklemesi için uygun hafta. 23+0 23+6 hafta arası diye yazıyordu.

Son düzenleme:
kızlar selam yazamadım ama geldim nihayet ben doğum yaptım bebisler bi iki gün solunum düzenleme acısından kuvezde kaldı ama eve geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızım 2500 oğlum 2700 gibi doğdu....hepinizi cok öptümmmmmmmmmmmm

gözünaydın canım. böle doğum haberlerini aldıkça artık doğurmak istio insan bir an önce.darısı başımıza...:Saruboceq:

maşallah onlara hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun canım bebişlerin hoşgelmişler aramıza...Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin.Bir ömür mutlu ol inş...

oyyyy maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah....................

doudoucum hoşgeldin
şimdi seni arıcaktım
nasıl geçti kontrolünüz

MasaALLAH BerekALLAH
ALLAH c.c.saglıklı günlerini göstersin inş ...

kızlarr ii akşamlar nasılsınız çok zor girdim siteye bi problem var sanırım ondan kimse giremiyo heraldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…