tam şeffaf değil ama hafif sarımsı beyaz olması da sorun olmaz yani değil mi? kaşıntı filan yok zaten mantar değil, idrar yolları yanması da yok. biraz idrarım kokuyor ama o da muhtemelen elevitten. vitaminler idrarda koku yapar ya.
offff hiç bir daha gidip alttan muayene olasım yok, ondan ısrarla sizlere soruyorum.
yok canım sadece koyu koyu renkli ve kokulu olursa ihmaletme .idrarda koku bendede var o içtigimiz ilaçlardan canım.
bide bulantılarını sormuşsun herkezde farklı farklı canım o kimi sabah çıkarır kimi akşam kimide sabahtan akşama hepsi geçecek canım hiç takılma tadını çıkar en rahat günlerin ileriki günlerde agırlaşıyor insan .mesela herkez sabah kalktıgında halsiz bitkin olur ben aksine dakik her akşam 6.30 dedimmi yıgılıp kalıyorum agrılarım kasılmalarım başlıyor .
doktor istirahat vermediyse bak keyfine gez şimdi benden tavsiye takılma hiçbirşeye bitanem. :teytey:
Saolasın canım, bende senin gibi sabahları çok iyiyim akşamları uykulu, bulantılı,sersem. ama şükür yine de iyiyim. amaişte önümde redüksiyon ve serklaj aşamalarının olması, tadını çıkarmamı biras engelliyor. inşallah onları da hayırlısıyla atlatırıs.
yavrukirpi canim ben biraz zorlandim onu dile getirmek istedim yoksa seni uzmek gibi bir amacim yok hakkini helal et herkes bir deil
kızlar selam yazamadım ama geldim nihayet ben doğum yaptım bebisler bi iki gün solunum düzenleme acısından kuvezde kaldı ama eve geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızım 2500 oğlum 2700 gibi doğdu....hepinizi cok öptümmmmmmmmmmmm
kızlar selam yazamadım ama geldim nihayet ben doğum yaptım bebisler bi iki gün solunum düzenleme acısından kuvezde kaldı ama eve geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?