hayırlı haberlerle gel nşallah benimde pazartesi kontrolüm bakalaım tabi beklersek pazartesiyi :)ohh valla ne güzel bende geceyi yorgun geçiriyorum sonrada sabah derin uyku çekiyorum aynen dediğin gibi.
Benimde akşam kontrolüm var oraya gideceğim. bakalım nasıllar hihoyyyt hihoyyyt
hayırlı haberlerle gel nşallah benimde pazartesi kontrolüm bakalaım tabi beklersek pazartesiyi :)
Benim bazen artıyo ama genel olarak üstüne basamıyorum, artık doğuma kadar geçmez diye korkuyorum. Herhangi birşey yapmışmıydın
herrkese günaydınnn
Ankara'da kimse yok mu yaa, bende istiyorum böyle aktiviteeee. :))
hele bir doğur da öyle diyorsunuz muhtemelen, bence de.
vil ve doudou var bildiğim, ama doğuran bildiğim biri yok. inşallah biz de o günleri görürüs.
dıırm geçmiş olsun canım, kilo almanda hipotiroid de etken olmuştur kesin. tedavi zayıflama sürecini de hızlandıracaktır.
aaaaa ben varımmm doğuran özgede varrrrr hadi sizde doğurun bizde buluşalım şekerlerrr
aynı şeyi bende yaşıyorum kasıklarımda batmalar belimde ağrılar var... bende endişe ediyorum . normalmi bilmiyorum...bu arada ben aşıdaolmadım hiç ya. benim dr bişi demedi senin dr unmu söledi aşıyı?
AAAA sen ankaradamıydın pamukşeker? çok sevindim walla. hiç farketmemişim. ben bi vil ve doudouyu biliyorum, onlarda yolun sonuna gelmiş. beni bayaa beklemeniz lazım ama(
canım bugün kontrol var demiştim.kasıklardaki ağrıyı sordum normal dedi.şuan 4,5 aylık hamilesin ama ikiz olduğu için 6,5 aylıkmış gibi düşünüp öyle hareket edeceksin yormayacaksın kendini dedi.dinlenince benim ağrılarım geçiyo.inş seninkilerde geçicidir.sağlıcakla kal...
selam milleet.... ben geldim... nabersiniz.... ben çok yorgun ve yoğunum.......... gece oturup gündüz uyuyoruz valla.... sabah olsada annem gelse diye dört gözle bekliyorum......
Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile
Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3
Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile
Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar :)
ya çok soru soruyorum, biliyorum ama napiyim acemiyim ben henüz bu yolda, sizler kıdemlilersiniz hep :)
benim bugünlerde akşamları bayağı bulantım oluyor, sabah çok iyiyim akşama doğru hafif hafif kötüleşiyorum akşam bayaa öğürme ve hatta bazen kusma filan oluyor. bu tuhaf değil mi? kusma işi sabah oılur benim bildiğim, yaşayan var mı bunu?
ah canim seni en iyi anlicak olan benim burdakiler beni bilir okadar yogun yasadim ki nerdeyse hic bir yedigim durmuyodu bide hic yemiyodum bir mandalinayi bile cikariyodum eger mide bulantin olursa daha fazlasi bile olur dilerim olmaz ins biraz sikintili oluyor...
iboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?