Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dr umun dusuk yapıor olabılırısn demesı benı bıtırdı dunyam basıma yıkıldı of allahım nolur bısey olmasın nolurrsenağlamasenağlamasenağlama

dr umun dusuk yapıor olabılırısn demesı benı bıtırdı dunyam basıma yıkıldı of allahım nolur bısey olmasın nolurrsenağlamasenağlamasenağlama

Aklına kötü şeyler getirme canım ya.
Rahimde açılma oluyor doğum başlıyorda durduruyorlar,doğumu geciktiriyorlar.
önce bir git bakalım neler söyliycek dr.

dalincim canım inşaallah herşey yolundadır.Allahım bebeklerini sana bağılasın inşaallah.gelişmelerden haberdar et.

34+4 sali gunu daha fazla dayanamayarak dogurdum geldim :lepi:

Canım cok sevindim kilolaları iyi masaALLAH dert etme inş kucagınada almakda nasip olsun ne zaman veriçeklermiş bir tarih verdiler mi

günaydınlarr ....bugün sağlık sorunu nedeni ile hem dahiliye hemde beslenme uzmanına gidiyorum
canım çok sıkkın (

tahliller yaptırmıştım değerlerde sorun var püff

Geçmş olsun hayır ola canım ya ne tahlili?

ah canım ya gönlünü ferah tut sen hiç bişi olmaz ALLAHın izniyle
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...

slm kızlar sizlere cok özeniyorum bende üçüz gebeydim allah vergisi olarak ama ikisini kaybettim hiper tansiyondan dolayı şu an 13 haftalık tek bebeyime hamileyim buda ölmesin diye tansiyon ilacı başladım genede bebek tehlike altında bunuda kaybetmek istemiyom

ay daliincim aklına kötü şeyler getirme haberdar et bizi nolur Allahın izniyle önemli bişi yoktur inş...

Bol bol dua et canım kendini strese sokma Allah yardımcın olsun buna ömür versin inş..

artvinlicim senin haftanda baya ilerledi....En küçük benim dediğin günü dün gibi hatırlıyorum...

artvinlicim senin haftanda baya ilerledi....En küçük benim dediğin günü dün gibi hatırlıyorum...

Çok şükür canım,evet ilerledi valla mutlu oluyorum benden sonra gelen ikiz anneleri olunca,enerji geliyor içime zemuszemus

Maşallah sanada canım artık son dakikaları oynuyorsun.süperrrrrrrrrr bir haftadasın.
rabbim cümlemize vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin.

amin canım rabbim hepimize vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsinn

slm kızlar geldım dr dan bebekelrım gayet ıyı
cok sukur bınlerce sukur 15 gun boyunca yatıcam
ne yemek ne bulasık yasak uppiii

çok sevindim dalincim.Allahım herkesin evladını hayırlısyla sağlıkla bağışlasın inşaallah.

acer28 canım benim gözün aydın allahım analı babalı büyütmeyi saglıkla nasipetsin. kendinde bebişlerinde iyisinizdir inşllah canım.

olsun cnm sağlıkları kiloları yerinde maşallah bekliceksn artık,,,,

sagol canim allah sukur iyiyiz dahada iyi olucak isallah :Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun diyen tüm arkdaşlarıma teşekkür ederim kusura bakmayın yazamadım

geç geldim doktordan sonrada yemek vs. kardeşim canım çok sıkıldı abla sinemaya gidelim dedi
tmm dedim çocukları anneme sattık valla bugün hakkını yiyemem hep baktı çocuklara
eve gidince tepe sersemi olacağım...

bu arada sinemaya gidebilen hamişlere şiddettle eyvah eyvahı öneririm harika bir filim belden aşağa vurmayak güldüren ender filimlerden biri olmuş..çokk güldüm deşarj oldum valla

doktor işine gelince ...ben 6 ayda bir kızlar b12 ve kan ,demir,şeker değerlerimi baktırım
gebelikte çok kansızlık yaşadım çünki.kan takıldı bana neyse
bu sefer geniş bi tahlil istedim tsh lardan tutunda geçmiş şekerime kadar bakıldı
bazı değerlerimde aşırı yükseklik görüldü ...bazılarında düşüklük..
neyse bende hemen doktora gidemediğim için netten üye olduğum doktorlar sitesinde bir dahiliye doktoruna msj attım ....bana bu değerler sonucunda metabolik sendrom olduğumu söyledi
önemsemedim beni başından savdığını düşündüm açıkcası
hayatta duymamışım böyle bişey ,sonra mayıs annelerinden bir arkdaşım
dırım netten bi araştır bakalım neymiş bu dedi...
hemen baktım aboooo bütün belirtiler bende mevcut
ve şuan genç olduğum için ileride vereceği sorunları orta yaşlarımda yaşamam çok yüksek risk faktöründeyim yani...şeker,kalp,tansiyon hastası olma olasılığım yüksek
neyse hemen dahiliyeye gittim baktı herşey yaptırmışsın ama insilün direncine bakacağız dedi
onun için kan verdim.sonra diyetisyene gitttim oda dahileyi beklememiz gerektiğini onun vereceği ilaçlarla diyete başlamamızın başarı oranını yükselteceğini söyledi...
bakalım şimdi herşey çarşamba günü belli olacak :)

dalin cnm çokkk geçmiş olsun cnm yanlız yanlış anlamadıysam suyun gelmiş öylemi cnm

cnm korkma mayıs annelerinde bir arkadaşım vardı onunda böyle erken zamanda suyu gelmeye başladı
doktoru hatta 20 haftalarda bebeğini kaybetme olasılığın yüksek demişti
ama 38 haftasında valla doğurdu ama hep dinlendi cnm yattı yattıııı
sende yat dinlen allahın izni ile hayırlısı ile alırsın kuzularını kucağına

ARTVıNLı cnm şimdi tablona baktımda amanın yaaa daha dün gibi senin ben hamişim yada tedaviye giriyoruz dediğin şimdi yolun yarısındasın kuzum maşallahh sana maşllahh

Son düzenleme:
ACER canım gözün aydın .kuzularını en kısa sürede kucağına alırsın inşallah.Sakın sıkıntı yapma bak maşallah sağlıkları çok iyimiş.sağlıkları iyi olsunda varsın biraz geç gelsinler yanına.

sagol canim ... haklisiniz tabii gunler cabuk gecsin kuzularim yanima gelsin oturup saatlerce onlari izlicem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…