Dalincim kalbini ferah tut ne olur canım ya.
Herşey yolundadır rabbimin izniyle hiç merak etme.
bak bie arkadaş vardı senin gibi suyu gelmişti erken haftada.ama şimdi doğum yaptı kuzusu sağlıkla kucağında.hiç canını sıkma.dualarım seninle.haberdar et bizi lütfen.
dr umun dusuk yapıor olabılırısn demesı benı bıtırdı dunyam basıma yıkıldı of allahım nolur bısey olmasın nolurrsenağlamasenağlamasenağlama
34+4 sali gunu daha fazla dayanamayarak dogurdum geldim :lepi:
günaydınlarr ....bugün sağlık sorunu nedeni ile hem dahiliye hemde beslenme uzmanına gidiyorum
canım çok sıkkın(
tahliller yaptırmıştım değerlerde sorun var püff
dr umu aradım hemen yanına cagırdı su gelıo bıldıgımız su dogum suyu gıbı cok fazla gelıo sankı afedersınız altıma kacımısım gıbı sırısklam oluo camasırım ssırtıma kadar cıkıo ıslaklık o sekılde oldu sımdı aradım ve dr uma gıdıcem nolur bana dua edın bebeıslerım ıyı olsun nolur dualarınızı eksık etmyın ıı haberlerle donmemı dıelyın
slm kızlar sizlere cok özeniyorum bende üçüz gebeydim allah vergisi olarak ama ikisini kaybettim hiper tansiyondan dolayı şu an 13 haftalık tek bebeyime hamileyim buda ölmesin diye tansiyon ilacı başladım genede bebek tehlike altında bunuda kaybetmek istemiyom
artvinlicim senin haftanda baya ilerledi....En küçük benim dediğin günü dün gibi hatırlıyorum...
Çok şükür canım,evet ilerledi valla mutlu oluyorum benden sonra gelen ikiz anneleri olunca,enerji geliyor içime zemuszemus
Maşallah sanada canım artık son dakikaları oynuyorsun.süperrrrrrrrrr bir haftadasın.
rabbim cümlemize vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin.
slm kızlar geldım dr dan bebekelrım gayet ıyı
cok sukur bınlerce sukur 15 gun boyunca yatıcam
ne yemek ne bulasık yasak uppiii
slm kızlar geldım dr dan bebekelrım gayet ıyı
cok sukur bınlerce sukur 15 gun boyunca yatıcam
ne yemek ne bulasık yasak uppiii
Canım cok sevindim kilolaları iyi masaALLAH dert etme inş kucagınada almakda nasip olsun ne zaman veriçeklermiş bir tarih verdiler mi
sagolasin insallah tarih vermediler ama cin gibiler emziriyorum herseyleri duzenli sanirim sadece alyanin vucut sicakligi 37 azranin 36.8 bunun yuzunden gondermiyorlar pazartesi belli olacak
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün..
sagol canim amin cumlemizinkini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?