Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım sağlıklı olsunlarda tombililiği boşver :) gelen gidenden bir an önce kurtul derim ben hem ruhunu hem bedenini dinlendirmen şart. ruhunu dinlendirirsen bebeklerin doğduklarında daha az problem çıkarır sakin olurlar. şeker olayını çok takma kafaya bence .

herhalde canım en önemlisi sağlıkları başka bişiyin önemi yok ama şimdi güzel bi haber aldım bebişlerimin odası geliyomuş bugün çok sevindim gidim de yer açim odada eşyaları var görüşrüz canım sonra sağol cevapların için

kızlar ben ne buldum bır bılsenız kafa zehır masalla :))) ewde tansıyon olcme aletımız var streteskop lu olnlardan onun streteskopuyla karnımdakı seslerı dınlıyorum kalp atıslarını duyuyorum bebekelrımın ıcerde donduklerı zaman sıkır sıkır su seslerını duyuyorum hareket ettıklerınde su dalgası seslerı duyuyorum cok seker yaa kalp atıslarını herzaman yakalayamıorum ama yakaladıgımda pıt pıt pıt masalla cok hızlı bır sekılde atıyorkaydirigubbakcemile3

öerhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iidir..Zuzudan haber yok hala bi arkadaşım haber vericek demişti ama kimse den haber gelmemeiş sanırım umarım sağlıcakla almıştır kuzucuklarını kucağına ayy sıra bana geliyoo...Şaka gibi ya daha dün gibiydi nasılda geçti zaman...

Hayırlı cumalar kızlar
Herkes iyidir umarım

İnş canım Rabbm hayırlısnı versin opuyorumnanaktan
Ben hiç iyi degilim inan kaburgam yüzünden sagım böbrek agrısı yüzünden solum gece 5e kadar ayaktayım kasılmalar anlatamam sanki durmıcak gibi mafoldumben işte sabretmeye calısıyorum mafoldumben
oyüzden hiç gelemiyorum pc basına sende varmı kasılma sorunu resmen poposunu cıkarıyo biride basını offf
Canım hiç ümittsizliğe kapılma Yaradan ALLAH duanı esirgeme banada aynıs eyler söylendi sonra hiç bişi cıkmadı şükür RAbbim hayırlısnı versin sakına mmorelini bozma hayırlı bir hamlelik olur inş...

Sen bide onların hareketlerini duy içinde sonra karnında gezdiklerini müthiş bir duygu RAbbim herkese tattırsın inş

ewet medınecım napsam napsamda duysam bebekelrımı dıe dusundum aklıma streteskop geldı aldım yattım sırt ustu dayadım karnıma ıcerde hareket edıorlar ve hareket ettıklerı sırada kesedekı su dalgalanıor falan ara sırada olsa kalp atıslarını yakalıorum ole cabuk hareket edıoalrkı syamaya kalkıorum sadece 10 kalp atısı falan duyabılıorum sonra yer degıstırıo cok guzel bısye ya tavsıye ederım kaydirigubbakcemile3

bizdemi çıksak dermişim he heeeeeeeeeeee

sen yakında çıkarsın zaten bu hamaratlıkla,,,,

ben geçen hafta kontrole gittm cnm dr verdi ciğer geliştirici iğneyi,kilolarıda maşallah kuzuların

medineciğim bende de ouyo kasılma biri poposunu çıkarıyo amanın bi görsen karnımın bi tarafı çöküyo diğer tarafı dışarı çıkacakmış gibi geriliyo eşim çok gülüyo bazen :)şimdi çıkacak die

canım ya beni rahatsız etmeseler isterseler ayalarını göge cıkarsınlar boshayallersmile ama işte sabrediyoruz senin haftana gelimiçem galiba ben

Dalin cok güzel fikir canım olan arkadaslara öneririm gercekten süper bi duygu

gelirsin canım ya öyle düşünme sakın... sıranı bekle :)

günaydın......

eylülcğm geçmiş olsun sana benimde çamaşır makinasından su basmıştı mutfağı 2 ay önce çok sinir bir durum,,,
sağol canım teşekkür eiderim ben de sinir oldm ama hallettik neyseki
lkayra canım maşallah bebeklerine
geramino tatlım ben de sarısını severim ama ne yazık ki beyazı daha yararlıymış ben öyle duymuştum

medine sabret canım inşallah gününde doğarlar haklısın bazen çok rahatsız ediyo ama ne yapıcaksın . benim de bir iki haftadır iyice başladı hele bu gece hiç uyuyamadım bebekbi yere öyle bi dayanıyo ki sanki benden kuvvetli velet maşallah. bi de senin daha büyük o günleri düşünemiyorum yandık ama inşallah ben de son güne kadar giderim

dalincim biz de aynen senin gibi dinledik aynen anlattığın gibi oluyo bazen iyi duyuluyo bazen yer değiştiriyo sanırım duyulmuyo yada az duyuluyo

doguma kadar dusurmem elımden heralde zemuszemus:teytey:

dalinciiim fikir süppermiş, ne zamanda itibarewn işe yarar aceba?

ya bende 1-2 gündür senin bi ara takıldıın gibi acaba bebeklerin kalbi durmuş filan olabilirmi paranoyası başladı. niye bööle oldu bilmiyorum ama çok uykum gelmiyo,deli gibi acıkmıyorum filan diye herşeye kıllanır oldum. naapsam bilmiyorum.

bu arada dırımmm saygıyla önünde eğiliyorum, asansörsğz 6. kattan ikizlerle maceraya giriştiğin için :)

medineciiim umarım Allah kolaylık verir, haftanı doldurursun.

canım bu sana özgü bişey değil o yüzden merak etme bu paeanoya bende de vardı bebek hareket edene kadar insan panik oluyo hareket etmeye başladıktan sonra da niye az hareket etti diyoruz. hareketleri bayağı belirginleştikten sonra da acaba niye bu kadar çok tekme attı rahatsız mı ettim diyorum yani anlıycan bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alana kadar rahat değiliz bu tedirginlik bitmiyo ama ben artık aklıma her takılanı doktoruma soruyorum tedirginliğim gidiyor . Allah korusun bişşey olucak olsa biz buna engel olamayız Allah onları koruyor canım. sen tedbirini al bişey olmaz çok kendini yorma ağır kaldırma güzel beslen bildiğin şeyler yani.... bunları yap içini rahat tutt bebekleri tedirgin etme canım

Evet eylülcüümm haklısın aslında her aşamada takacak bişey var. rahat olmak lasım. saol canım dikkate aldığın için

valla yavrukirpicim haftasını bılemıcem ama ben 13 bucuk haftalıgım bende oldu bebek buyudukce daha net duyulucana emınım ıstersen bır dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…