herkese günaydın...hayırlı cumalar...
kızlar bişey sorcam.magnezyum kullanmaya nezaman başladınız.birde şikayetiniz varmıydı.benim biraz ağrılarım var nedenini anlayamadım.17 haftalığız magnezyum gerekirmi yada erkenmi sizce.
zuzudan haber yokmu kızlar..................
selam kzılar,
bugün hava çok güzel gibi,dışarı çıksak mı diyorummkaydirigubbakcemile2
selam kızlar giremiyodum kaç gündür kasılma mevzularımdan bahsetmiştim cevap yazan kızlar teşekkür ederim okudum hepsini ben gittim dr a hemen daha doğrusu aradım nst dedi bağlandık nst ye olması gereken kasılmalar haftana göre normal dedi meraklanıcak önemsenicek bi durum değil için rahat olsun dedi sonra dün yine bebişlerim için gittim kontrole biri 1310 gr diğer kuzucumda 1240 gr olmuşlar 2 haftada 250 şer gram almışlar umarım iyidir dr iyi dedi ama ben geçen hafta şeker yüzünden doğru düzgün karnımı bile doyuramamıştım aç kalkıyodum hep masadan dra söyledim aç kalkma iyice doyur karnını dedi şimdide öyle yapıcam insülin dozu artmaz umarım bide ciğer geliştirici iğne yapıcaz demişti bana iki hafta önce bu hafta ben de sormayı unuttum oda bişi demedi napsam 2 hafta sonra kont. var o zaman mı söylesem geç olmaz dimi tecrübeli analar cevap bekliyorum lütfeeenkafamçokkarıştı
canım maşallah yavrularına.
ciğer geliştirici iğneyi 30 lu haftalardan sonra yapıyorlar diye biliyorum ben. ben 31. haftamda olmuştum
heh ii ozaman acele etmeme gerek yok öbür gittiğimde sorarım bari iyi kiloları dimi ya kuzularımın
iyi kiloları canım maşallah ama bundan sonra biraz daha beslenmene dikkat et. daha çabuk kilo alırlar dikkat edersen anneleri. özellikle muz yemeni tavsiye ederim . elma yoğurt peynir yumurta balık ceviz tüket bol bol şekercim. tabiki en önemliside bol bol dinlen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?