Günaydın herkese...........
Kahvaltımızı yaptık geldik.Ama herkes istirahatte heralde,kimseler yok.
Bizde dün ayrıntılı ultrasyonumuza girdik.
Kızım 395 oğlum 469 gr.olmuşlar.
Çok şükür herşey yolunda dedi dr.
Muhtemelen 36_37 haftalarda doğuma alırlar seni dedi.
ikizlerde 37 den sonra bekletilmesini istemeyiz dr.olarak dedi.
Şimdi sırada 1 hafta sonra şeker yüklememiz kaldı.
kayraaaa bunlar ne güzelkız böyleee maşalahhh maşallahh koca kız bunlar ya vallaha en afillimiz sne çıktın tek bebek gibi bebek doğurdun maşallah diyorum sanaa
dirimmm ayyy çok sevindim inanki ama birazda kıskandımmm benimkilerde 1 yaşına gelsin benimkilerde büyüsün zamançabuk geçsin hehehehe
nerocum canım ben 1 haftadan sonra korse kullandım ama öyle özel bi korse değin benim bacakları felan içine alan bi korsem vardı onu kullandım ilk zamanlar gündüz 2 saat felan takıyodum bide gece yatarken takıyodum çünkü rahat ediyodum ben doğum yaptığım zaman felan yan yatamıyordum hiç felaketti yani korse göbrğimi tuttuğu için onla rahat yatıyodum biraz sonra dikişlerim acıdı bi süre bıraktım şimdi tekrar giyiyorummm
zuzucum senden haber yok umarım bebekleirn sağlıkla kucağındadır umarım sende çok iyisindir şimdiden hayırlı olsun diyorummm
nefess bitirdn alışverişi oh maşallah güzel günlerde giyinin işallahhh
artvinli nasılsın kuzum kuzucuklar kocaman olmuş isimlerde belirlenmiş oh maşallah ayrıntılı usg nasıl geçti herşey yolunda dimii hastaneye karra verdinmi bu arada
yatak sormuş bi arkadaş bende park yatak kullanıyorum gayet güzel kanz n aldım 150 liraya ebatları en büyük olandan fazla para verip tahta yataklardan almayı mantıklı görmedim bu benim kişisel tercihim öyle yatak alanlar sakın yanlış anlamasın şuan aynı yatakya yatırıyorum benim odamdalar ne zaman yatamaz hale gelirlerse o zaman bi tane daha yatak alacağımm
biz nasılız iyiyiz koşturmaca işte bebekleirm büyüyor günden güne:)))
[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]
kızlar vaktim olmuyor giremiyorum foto koyayım dedim..... vaktim oldukça yazarım....
hepinize teşekkürler kızlar.... sanırım hituci kilolarını sormuş... 2900 gr. 2570 gr. doğdular canım... bugün kontrolde 3050gr ve 2760 gr geldiler....
hepinize teşekkürler kızlar.... sanırım hituci kilolarını sormuş... 2900 gr. 2570 gr. doğdular canım... bugün kontrolde 3050gr ve 2760 gr geldiler....
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 6+5 günlük hamileyim. Geçen hafta 2 kese göründü. Perşembe günü de kalp atışlarını duymak için gideceğiz bakalım. Benim bugünlerde canım bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum ve biçok şeyden tiksiniyorum başka sıkıntım yok. Sizin bu şikayetleriniz ne kadar sürdü acaba.
Bebeklerinizin cinsiyeti belli mi cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendinz bende merakla bekliyorum. Tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sizinkiler. Çok korkuyorum bişey olacak diye ikiz daha riskli bir gebelikmiş. Ben aşılama ile hamile kaldım ailemde ikiz yok.
Herkese güzel hamilelikler Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar ben az önce wc den gelirken popo üstü düştüm.. heryeri yıkamışlar yerler ıslaktı
korkumdan titredim ağladım
nolur bişey olmamıştır diyin mafoldumben
merhaba herkese...Biz dün akşam kontrole gittik akşam biras moralim bozuktu eve gelir gelmez yattım bu sabahta hastaneye gittik bazı tetkikler yapıldı.Dün akşamki ultrasonda kuzucuklarımın arasında büyük fark çıktı kilo olarak doktorumuz yanılma payı var sabah hastanede bakalım birde dedi.Sabahı sabah ettim.Sabahtan gittik renkli doppler ultrason kan idrar nst yapıldı.Sonuçlar çok güzel çıktı.kiloların arasındada büyük fark yok.çok sevindim tbi.Artık günlerimizde azaldı.Biraz daha bekliyelim dedi doktorumuz 10 gün sonra bidaha bakalım dedi tabi bu arada doğum belirtileri olursa hemen alıcak hastaneye ...bakalım kuzucuklarım ne zaman gelmeye karar vericekler :)bizden böyle sizlerden ne var ne yok...Fatoşcum yeni okudum dün düşmüşsün korkma bence doktoruna sor yinede için rahatlar ama bebişlerimiz amniyoz sıvısının içinde korunmadaalr zaten..
kızlar selam
biz allah kısmet ederse yarı sekiz bucukta doğuma giriyoruz....sıramı kime veriyorum acabaaa..
şimdilik hoşcakalın artık gelince görüşürülüz...bi arkadasım ben gelemezsem size haber vermeye calısıcak...cooook iyi bakın kendinze...
Günaydın herkese...........
Kahvaltımızı yaptık geldik.Ama herkes istirahatte heralde,kimseler yok.
Bizde dün ayrıntılı ultrasyonumuza girdik.
Kızım 395 oğlum 469 gr.olmuşlar.
Çok şükür herşey yolunda dedi dr.
Muhtemelen 36_37 haftalarda doğuma alırlar seni dedi.
ikizlerde 37 den sonra bekletilmesini istemeyiz dr.olarak dedi.
Şimdi sırada 1 hafta sonra şeker yüklememiz kaldı.
arkadaslar öncelikle hekese merhaba,
dün ik randevumuz vardı doktorumda, ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, tek bir kese içinde 2 bebişim var yani tek yumurta ikizi...Rabbim onları bize bagıslar inş..
İsteyen herkesede nasip etsin inş.
benim durumumda olan arkadasım var mı çok merak ettim
nerocum fiyat iyi ben e bebekten 139 a almıştım 120 uygun yani tereddütsüz al7benim korsede öyle göğüs altımdan diz kapaklarıma kadar ama öyle alttan kancalı felan değil hamile korseside değill benimki zaten önceden kullandığım korse nbb den almıştımm
vilcim büyütüyorum kuzuları vallaha kocaman oldular kıyafetlerimiz küçüldü yani öyle diyeyim ama tabi uykusuzluk yorgunluk çok fena gece kalkıom gözler kan çanağı aöa geçecek bu günler tabi dalgınlık da cabası geçen ıspanak yemeği yapmışım pirinç atmayı unutmuşum haftada bir banyo yapanilio yani koşturmacaaa
nero evet ben 1 yatakta 2kuzu yatırıyorum hiç sorun yaşamadım daha rahatça sığıyo benimkiler başındaki o tenteyi kaldırdım hani oyuncak felan asılı oluyo ya kocaman yatak oldu hata çine bezleirni felanda koyuyorum yani yer bile kalıo
birbirini rahatsız etmeye başladıkları zaman ayırırım yataklarını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?