kızlar ya aslında doğum yapanlara sorum var,,,süt sağma pompası almalımıyım hemen bide elektriklimi alayım karar veremedim,??????
slm kızlar,
bugün kan testimde değer çok yüksek çıktı, ikiz olma olsılığı oldukça yüksek dedi dr.Şaşkınım, çok mutluyum. Tecrübeli arkadaşlardan dikkat etmem gereken şeyleri öğrenmek isterim.
slm kızlar,
bugün kan testimde değer çok yüksek çıktı, ikiz olma olsılığı oldukça yüksek dedi dr.Şaşkınım, çok mutluyum. Tecrübeli arkadaşlardan dikkat etmem gereken şeyleri öğrenmek isterim.
slm kızlar,
nerocum ben süt sağma makinası kesinlikle almayı düşünüyorum.Hemde hastane çantama bile en önce onu koymayı düşünüyorum.Bence çok gerekli oluyor makina.Malum 2 tane olunca emzirme konusunda ilk düzen kurana kadar yetişmek çok zor.gerçi hastanede makina veriyorlar isteyince ama çok can acıtıyor.Birde elektrikli olan daha mantıklı,diğeri nasıl bilmiyorum ama zahmetli olur gibi geldi.
Hoşgeldin vestacım.Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin.ikiz olması çok çok güzel bir duygu ama bir o kadarda zor.
Ben kendi adıma nelere dikkat ettiğimi söylersem.
Hiç ev işi yapmıyorum.
Ağır kaldırmak,eğilmek,.çömelmek,uzanmak yok.
Uzun yürüyüşler ve ,fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum.
Özellikle ilk 12 haftayı çoğunlukla evde geçirdim.
Birde şimdiye kadar hiç otobüse,metroya vs.binmedim.sadece özel araçla ulaşımımı yaptım.
haşa alerji hymarry resmen kurdeşen döküyorum yaa bütün gün yayıyo kendini sonrasındada giderken demez mi oğluna artık ben daha çok gelirim evladım yardım ederim kıza diye ölürmüsün öldürürmüsünnero-ka canım sağma makinesini kesinlikle tavsiye ediyorum,
ilk etapta ememeyen minik yavrularımız için emmeye alışana kadar sağarak arttırılan süt çok önemli,
bir de ilk süt çok yağlı ve faydalı,sezeryan sonrası hemen gelmiyor,bu yüzden çok iyi,
hastane makineleri de çok acıtmıyor yaa,kademeli oluyor,hafiften başlarsınız,ben hastaneye sağma makinesi götürmemiştim..
vesta canım hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden inşallah,
hemen ilk etapta tereddütlü yaklaşma,
kendini herkesten ayrı tutma,kendini dinleme,
normalde hamileleer ne kadar ve neye dikkat ediyorlarsa sen de ancak o kadarını yap,hiç kendini dinleme,kendini şartlama,
keyfine bak,bu topiğe takıl,gerisi oooohhhh...
geranimo bu kaynana milleti alerji yapıyor insnada vallaha,geçmiş olsun canım hahahahah..
haşa alerji hymarry resmen kurdeşen döküyorum yaa bütün gün yayıyo kendini sonrasındada giderken demez mi oğluna artık ben daha çok gelirim evladım yardım ederim kıza diye ölürmüsün öldürürmüsünklava:
yaa ben eve de işe de bakmak zorundayım, eşim yardım eder tai ama herşeyi yapamaz biliyorum, ailemden de yakın çevremde kimse yok.Uzanıcam da mecbur süpürecem de, okulda zaten genelde ayaktayım.Artık dikkatli yapıcam hepsini.
iyi pazarlar kızlar ben 4 gün oldu koşturmadayım hala geldimi üstüste gelio misafir vs off valla bugün bi boşluk buldumda yattım birazcık sonra yine kalk koştur eşimde deli etti beni dün onlada tartıştım küstüm yarında evlilik yıldönümümüz çok hoş dimiklava:
kayracım hoşgeldin maşallah sana ve bebeişlerine canım hepimize senin gibi burçin gibi doğumlar nasip etsin Allah inşallah
nero-ka canım sağma makinesini kesinlikle tavsiye ediyorum,
ilk etapta ememeyen minik yavrularımız için emmeye alışana kadar sağarak arttırılan süt çok önemli,
bir de ilk süt çok yağlı ve faydalı,sezeryan sonrası hemen gelmiyor,bu yüzden çok iyi,
hastane makineleri de çok acıtmıyor yaa,kademeli oluyor,hafiften başlarsınız,ben hastaneye sağma makinesi götürmemiştim..
vesta canım hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden inşallah,
hemen ilk etapta tereddütlü yaklaşma,
kendini herkesten ayrı tutma,kendini dinleme,
normalde hamileleer ne kadar ve neye dikkat ediyorlarsa sen de ancak o kadarını yap,hiç kendini dinleme,kendini şartlama,
keyfine bak,bu topiğe takıl,gerisi oooohhhh...
geranimo bu kaynana milleti alerji yapıyor insnada vallaha,geçmiş olsun canım hahahahah..
haşa alerji hymarry resmen kurdeşen döküyorum yaa bütün gün yayıyo kendini sonrasındada giderken demez mi oğluna artık ben daha çok gelirim evladım yardım ederim kıza diye ölürmüsün öldürürmüsünklava:
Kızlar şöyle yazılanları okuyunca deli oluyorum resmen.
bu halinle birde senden hizmetmi bekliyorlar yuh yaniklava:
Birde yine gelirim diyormuş,resmen yüzsüzlük akannehir
Allah kolaylık versin canım.Ama bence iş eşine düşüyor,onun annesini uyarması lazım.
Kimse anlamıyorsa eşin zorla anlatması lazımklava:
aynen cnm bende sinirlerim tavan yapıyor,ben yerimden kıpırdamam valla,
kıpırdamasan nolucak,
sonuçta ev süpürülecek,toz alınacak,ikramda bulunulacak,
bunlar en az derecede laf yememek için yapılacak minimum şeyler..
millete laf lazım yoksa..
walla insan yüzsüz olursa kim ne derse desin lafı başka bi tarafından anlar söyleniyo ama anlayan kim yüzsüüüüz yüzsüüüüüüüüüüz başkada bi halt değil ya dolabımın açılmasından bile nefret ederim heryere eli giriyo maşallah eşime çıldırmış bi şekilde söyledim oda uyardı ama sanki ona hiç bişi söylenmemiş fare gibi taraşlanıyo ama artıktak etti canıma ben yapıcam yuvasını ya Allahım cahil insanla uğraştırmasıın kimseyi ya valla sinirlerim tepemde burnumu sıksalar sinirden ağlıcam kızlar daha neler neler bi bilseniz bide birini görünce ben burda işe yarıyorum ayaklarına yatmazmı bide gelip mıncık mıncık karnımı seviyoo iğrençç yaa daha iki tane bişi almış onlarıda artıık çocuklar 5 yaşına gelice giydiririm herhalde bide o iki kuruşluk şeyleride bana vermiyo bohçamı yapıcak nedir uyuz sanki bi halt yapıo bide orda burda herşeyini ben yapıorum die konuşur ay çok doluyum valla kocamda ayrı alem sinir etti beni resmen yüzüne bakasım yok biraz evlilik yıldönümü diye gelir miyavlanır uyuzklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?