maşallah canım bak bebişlerin ne güzel tutundu sana bide güzelce büyüyorlar .
kiloya gelince bu dr. delirtecek valla beni kaçtane taşıyoruz zaten piskolojik olarak
iştah açıklıgı oluyor insanda.benim dr. daha alem geçen ay abartmışım kilo almayı adam resmen surat astı neyse geçen gittim son 15 günde hiç almamışım barıştık dr.:roflol:
Hayırlısı nasılsa öyle olsun ya ne denir bilmiyorum. Karar verdinmi redüksiyon için
walla süreç uzadıkça bu fikre daha çok alışıyorum, bakalım bu işin sonu ne olacak. yine üçüzlerle ilgili araştırmalar yapmaya başladım durum iyi değil. canım kilo konusunda biraz da haklılar aslında yaa, 2şer gramdan 3 bebiş var daha ama 3.5 kilo almışım. biraz fazla tabii, bi de burada okumuştum, tria üçüz gebelikte 50 kilo almışşşş. ürkütücü :1shok:
doudou aman kuzum ya bende başladım iki gündür nidilata ayyy yüreyime inecek bide banada yaparmı .zaten ilaçtan tedirginim benim tansiyonu düşürecegine çıkarıyor dr. panik olmuşsunsen ondan yükseliyor dedi aman başka ilaç yokmuda bu ilacı veriyorlar adı
bile sinir ediyor beniiiii
Nidilat çok kuvvetli bir ilaç ama herkeste yan etki yapar diye bişey yok yapmaz sanada umarım. Bide fazla kilo almakda tansiyon için riskli aslında dikkat etmek lazım. Ben geceleri kalkıp bişeyler yiyorum sürekli kötü bir alışkanlık aslında.
walla kararımı zor da olsa redüksiyon yönünde vermiştim ve geçen hafta vajinal redüksiyon denendi, ama küçük keseli en üstte durduğu için alttan ulaşılamadı. şimdi 3 hafta sonra karından denemek istiyor ama ben herseferinde doğursammı diyorum yine ... zor bir durum anlayacağın.
doudou ellerinin uyuşması ne durumda canım
Ya zor ama riskli bende senin yerinde olsam büyük olasılıkla redüksiyona karar verirdim. Hem kendi sağlığım hemde bebişler için. Ama yıpratıcı bişey olduğuda gerçek hakkında hayırlısı olsun.
Doudçou, MeDiNe_, nefes., yavrukirpi kızlar iyigeceler nasılsınız geçmişi okuyamadım kayra nasıl bi değişiklik var mı aman herkes sırasını beklesin bi aksilik yoktur inşallah . bu aralar ağırlaşmaya başladım şimdiye kadar iyi geldik ama bir iki haftadır ağırlaştım sanki .
selam kızlar kayracım tebrik ederim hemen yazıp kaçıcam kaynana felaketi geldi yine bize bi de bu akşam misafir geliccek eşimin akrabaları sinirlerim tepemde yine yatmak ne unuttum iki gündür gelirim yarın filan detayları anlatırım kızlar çok sinirliyim çooooooooooooooooookklava:
kizlar yazilarinizi ara ara okuyorum ve inanin surekli Masallah diyorumAllah hepinizi en saglikli sekilde yavrulariniza kavustursun.
size bir sorum var kusura bakmazsaniz en dogru bilgiyi en net sadece sizden alabilirim.
gelecek ay Allah'in izniyle tup bebege baslayacagiz. iki embroya konulucak diye knustuk doktorla. benim dogal bir hamileligim olmustu, tek bebekti 12. haftanin basinda kaybettim ne yazikki. ne olur kusura bakmayin buraya boyle bir sey yazdigim icin ama basima gelenden korktugum icin olur da hamile kalirsam ikizlere tasiyabilir miyim diye cok dusunuyorum, nedeni de biraz ufak tefek bir bayan olmam. sanki hani boylu poslu olsaydim daha mi rahat olurduk ikiz gebelik yoksa sacmaliyor muyum?
umarim bana kizmazsiniz pek hos olmayan bir seyi buraya sizlere soruyorum diye, sizden daha iyi kim cevaplar bunu? doktorum bence tasirsin dedi hepsi bu dediginin.
en saglikli ve en huzurlu sekilde 38. haftaya gelmeniz ve en kolay dogumla saglikla bebislerle eve donmeniz dilgiyle
Cok sevindim canım ALLAH hayırlısnı nasip etsin.. opuyorumnanaktankızlar bu arada dr kontrolum çok iyi geçti.kızlarımda iyiymiş çok şükür rabbime.darısı isteyen herkese inşaallah.rabbim cümlemizinkini tamamına erdirir inşaallah.hayırlı akşamlar...
Hadi bakalım hanginiz bayragı alıyosunuz ALLAH hayırlısnı nasip etsin...medineee sıraa zuzu ve ben varız aramızda çok yok 1 hafta var sanırım bakalım önce hangimiz pörtlicek :)
slm canımm
kızlar benim gecen persembe cok hafif pembe bi akıntım vardı
dr um rahim boyumu ölctuu 1 cm bile değil dedi...perşembe günü saat sekiz bucukta öncesinde bi problem yaşamazssaaammm ben doğuma gidicem....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba,
biz de bugün doktora gittik, üçüzler tam gaz yola devam. minik kese de büyümüş biras daha. 3 hafta sonraya randevu verdi doktor, bir de 3.5 kilo almış olmamı fazla buldu birasbakalım nolcek.
yok aksatmam canım geçer inşallah ama belli etmiyomda moralim çok bozuk sag gözümdede biraz varmış ilerleye bilir dedi doktor sadece ışık görebilirsin dedi dogumla geçer inşallah dedi ama geçmezse diye çok korkuyorum
kızlar benim kuzularda nedense bu sefer fazla kilo almamışlar biri 1kilo 185 gr olmuş digeride 954 gr olmuş oda biraz moralimi bozdu hayırlısı Allahımdan
canım sanırım sen zekai tahire gidiyordun değil mi? doktorum redüksiyon için zekai tahireki nuri danışmana yönlendirecek beni, tanıyormusun?
Merhaba canım uyuşma aynen devam işaret parmaklarımda katıldı diğerlerine. Duştan çıkınca odun gibi oluyo parmaklarım sıcak sudan. Bugün alışveriş yaptım cüzdandan bozuk para çıkaramadım. Sen nasılsın seninki ne alemde
bende aynı gece yiyorum felaket hemde ama son 15 gündür acıktımmı nesvit sütle yiyorum o aldırmıyor fazla en azından tavsiyeederim
Ben öğlen konuştum kayra ile gayet iyiydi sesi bebişlerde iyiymiş, sütüm gelmedi diyodu mama veriyorlarmış. Belki bu akşam belki yarın taburcu oluruz dedi.
Doudçou, MeDiNe_, nefes., yavrukirpi kızlar iyigeceler nasılsınız geçmişi okuyamadım kayra nasıl bi değişiklik var mı aman herkes sırasını beklesin bi aksilik yoktur inşallah . bu aralar ağırlaşmaya başladım şimdiye kadar iyi geldik ama bir iki haftadır ağırlaştım sanki .
Bende süt içeyim bahanesiyle bir dönem aldım içemedim. Ben 13 kilo aldım toplamda
Hamd olsun canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nasıl gidiyo opuyorumnanaktan
sütü necuikle denedinmi canım çogu kişi o şekilde içmeye öaalışıyor denemediysen bi dene benceBende süt içeyim bahanesiyle bir dönem aldım içemedim. Ben 13 kilo aldım toplamda
senin yine iyiymişş benim 15 oldusempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?