Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

walla süreç uzadıkça bu fikre daha çok alışıyorum, bakalım bu işin sonu ne olacak. yine üçüzlerle ilgili araştırmalar yapmaya başladım durum iyi değil. canım kilo konusunda biraz da haklılar aslında yaa, 2şer gramdan 3 bebiş var daha ama 3.5 kilo almışım. biraz fazla tabii, bi de burada okumuştum, tria üçüz gebelikte 50 kilo almışşşş. ürkütücü :1shok:

Hayırlısı nasılsa öyle olsun ya ne denir bilmiyorum. Karar verdinmi redüksiyon için

walla kararımı zor da olsa redüksiyon yönünde vermiştim ve geçen hafta vajinal redüksiyon denendi, ama küçük keseli en üstte durduğu için alttan ulaşılamadı. şimdi 3 hafta sonra karından denemek istiyor ama ben herseferinde doğursammı diyorum yine ... zor bir durum anlayacağın.

evet canım hamileligin gidişatının iyi olması için kilo alma diyor dr.haklılarda ama insanın elinde olmuyor bazen kaçırıyor insan .50 kiloda bayagı çokmuş ama kişiden kişiye deyiir o sende öyle alacaksın diye birşey yok .ben ilk oğlumda 25 kilo almıştım valla 8 ay bile demeden 38 beden olmuştum veriliyor bir şekilde canım sağlıklı olsunlar ve olalımda

Nidilat çok kuvvetli bir ilaç ama herkeste yan etki yapar diye bişey yok yapmaz sanada umarım. Bide fazla kilo almakda tansiyon için riskli aslında dikkat etmek lazım. Ben geceleri kalkıp bişeyler yiyorum sürekli kötü bir alışkanlık aslında.

Doudçou, MeDiNe_, nefes., yavrukirpi kızlar iyigeceler nasılsınız geçmişi okuyamadım kayra nasıl bi değişiklik var mı aman herkes sırasını beklesin bi aksilik yoktur inşallah . bu aralar ağırlaşmaya başladım şimdiye kadar iyi geldik ama bir iki haftadır ağırlaştım sanki .

bende aynı gece yiyorum felaket hemde ama son 15 gündür acıktımmı nesvit sütle yiyorum o aldırmıyor fazla en azından tavsiyeederim

Ya zor ama riskli bende senin yerinde olsam büyük olasılıkla redüksiyona karar verirdim. Hem kendi sağlığım hemde bebişler için. Ama yıpratıcı bişey olduğuda gerçek hakkında hayırlısı olsun.

doudou ellerinin uyuşması ne durumda canım

Merhaba canım uyuşma aynen devam işaret parmaklarımda katıldı diğerlerine. Duştan çıkınca odun gibi oluyo parmaklarım sıcak sudan. Bugün alışveriş yaptım cüzdandan bozuk para çıkaramadım. Sen nasılsın seninki ne alemde

canım sanırım sen zekai tahire gidiyordun değil mi? doktorum redüksiyon için zekai tahireki nuri danışmana yönlendirecek beni, tanıyormusun?

Ben öğlen konuştum kayra ile gayet iyiydi sesi bebişlerde iyiymiş, sütüm gelmedi diyodu mama veriyorlarmış. Belki bu akşam belki yarın taburcu oluruz dedi.

Ben bir anlam veremiyorum su insanlara ne kadar anlayışsızlar insan derki ya rahatsız etmeyelim canım boswer bebeklerini düşün stres yapma boshayallersmile

Canım hiç öyle düşünme ben 150 boyum 50 kiloydum düşün yaniii Rabbim hayırlısını nasip etsin
kızlar bu arada dr kontrolum çok iyi geçti.kızlarımda iyiymiş çok şükür rabbime.darısı isteyen herkese inşaallah.rabbim cümlemizinkini tamamına erdirir inşaallah.hayırlı akşamlar...
Cok sevindim canım ALLAH hayırlısnı nasip etsin.. opuyorumnanaktan

medineee sıraa zuzu ve ben varız aramızda çok yok 1 hafta var sanırım bakalım önce hangimiz pörtlicek :)
Hadi bakalım hanginiz bayragı alıyosunuz ALLAH hayırlısnı nasip etsin...

Canım sanırım sıra sende hadi haylısıyla ALLAH kucagına almayı nasip etsin...

Oyyy cok sevindim canım ALLAHım can vermek istedimi kimseyi dinlemez ALLAHım hakkında hayıırlısını versin... opuyorumnanaktan

Canım hiç üzülme benim bu haftada oglusum 1 k,lo 200 falan canım öenmlii olan onların haftaları tabiiki normal bir bebek gibi beklememek lazım sen şükret canım yaa

canım sanırım sen zekai tahire gidiyordun değil mi? doktorum redüksiyon için zekai tahireki nuri danışmana yönlendirecek beni, tanıyormusun?

Kısa bir araştırma yapmıştım onun hakkında riskli gebelikler bölümünün şefi kendisi bilgisi iyiymiş, sadece biraz paracı diye biliyorum.

inşallah bu kadarla atlatırsın doğumdan sonra geçer umarım. benim de parmak uçlarımdaki uyuşma sürekli var hiç geçmiyor ama ellerimi az bile olsa yukarı kaldıramıyor bayağı uyuşuyor koluma kadar geliyor uyuşma bazı işleri yaparken zorluk oluyor tabi çaydanlığı bile elime alamıyorum doktora anlattım ikiz olduğu için şikayetlerimin fazla olduğunu söyledi eğer çok ilerlerse kaslarla ilgili bi müdahele yapılırmış. ama dayanabilirim şu an için dedim inşallah doğuma kadar artmaz da atlatırız. en önemlisi bebeklerle ilgili bi eksikliğin belirtisi mi diye sordum hayır dedi herşey normalmiş çok şükür

Hamd olsun canım iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın nasıl gidiyo opuyorumnanaktan

Bende süt içeyim bahanesiyle bir dönem aldım içemedim. Ben 13 kilo aldım toplamda
sütü necuikle denedinmi canım çogu kişi o şekilde içmeye öaalışıyor denemediysen bi dene bence
senin yine iyiymişş benim 15 oldusempatiksalakcinni

kızlarrrr ikinizinde iyimiş ben 16 kilo aldım ama geçen ay rekor kımışım 4 kilodan fazla almışım iki dr. şok oldu inanamadı valla :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…