Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dalincim inşallah arkadaşın bebeğine bi an önce kavuşsun.. böyle haberlere içim cız ediyo..rabbim tüm bebeklere sağlık versin.

kayra suan amelıyatta llah yardımcı oluyordur ıns bebeklerden bırısını yada ıkısınıde cıkarmıslardır belkı karnıdnan allah bzıede gostersın o gunlerı ınssssssempatiksalakcinni

geçmiş olsun canancım ben gözden kaçırmışım sanırım şimdi okudum ...

Kayracım ne güzel anlatmışsın duygularını kızlarını al da gel hadi bekliyoruz...Rabbim yardımcın olsun bi solukta inş...

valla bnm çok işm var şekerm malum son ayım işlerimi toparlıyrm ara ara girm okuyorm,,kayradan haber varmı diye

dalincim arkadaşınada geçmiş olsun tez zamanda kavuşur inş.sedatına...

ay yok bugun bızım koc<a gobeklılerden fayda yok herkes suskun tabı sonaylarında bazıları bazılarıda erken gebelık belırtılerı derken fırsat bulamıor hem koca gobek olup hem mıdesı bulanıp hemde burda can can can laf yetıstıren bır tek bnm sanırımzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kayrayı merak ettim.

doğum sözcüsü varmıydı. nasıl haber alıcaz ondan..

neyse kızlar ben biras uzanacam gelirim yine kayradan haberi olan olursa paylaşın bizimlede .....

canım dualarım sedat bebekle.allahım biran önce sağlıgına kavuştursun ve annesine allaha emanet olsun ikiside.

kızlar ben yine dr.gittim bu gün .iki serum iki nidilat verdiler .agır bir ilaç beni sersem gibi yaptı acayip üşüdüm iki battaniye banamısın demedi .mide midemde bir yanma berbat oldum ben bu ilacı dogurana kadar nasıl kullanacagım bilmem .aranızda kullananda yok heralde sormuştum daha evel .

kayyyyyarada doguma gitti ama hiç haber yok inşallah herşey yolunda gitmiştir.iyi haberlerini alırız

kızlar sarma sarıorum sımdı gelın hep beraber yıyelım hepımızın bır araya geldıgını hayal ettımde bırden sarma yerken.....uhahahahah koca koca gobısler bır arada cok sırın olurduk

bana 1 hafta kullandırttılar nidilatı..müthiş bir baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı bende...ama karnımı yumuşattı..

kızlar sarma sarıorum sımdı gelın hep beraber yıyelım hepımızın bır araya geldıgını hayal ettımde bırden sarma yerken.....uhahahahah koca koca gobısler bır arada cok sırın olurduk

kizzzzzzzzzzzzzz sarmami sardin ellerine saglik soyle bol limon sik uzerinede yerken ohhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar ben saat 5 den beri arıyorum ama tlf'u kapalı. Haber alırsam yazarım. ıyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…