Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar dr bana bugn celestone ciğer geliştirici iğne verdi 4 tüp 2 sabah 2 akşam olmak üzere,bu iğneden kullanan oldumu ??

kızlar dr bana bugn celestone ciğer geliştirici iğne verdi 4 tüp 2 sabah 2 akşam olmak üzere,bu iğneden kullanan oldumu ??

geçen hafta banada verdi canım ben kullandım banada 4 tüp verdi ben sabah akşam degilde iki tüp perşembe iki tüpde aynı saatte cuma yaptırdım

kızlar biras uyumuşum naptınız ben yokken ?dalin bence ara doktorunu beklemekler olmaz herşeyden haberdar etmeliyiz doktorumuzu bize önemsiz gibi görünen bi ağrı bebklerimiz için önemli olabilir ihmal etme

geçen hafta banada verdi canım ben kullandım banada 4 tüp verdi ben sabah akşam degilde iki tüp perşembe iki tüpde aynı saatte cuma yaptırdım

12 saat sonra dedi banada ondan sabah akşam dedim,senninde 12 saatmiydi 24 saatmi rosecğm

kızlar biras uyumuşum naptınız ben yokken ?dalin bence ara doktorunu beklemekler olmaz herşeyden haberdar etmeliyiz doktorumuzu bize önemsiz gibi görünen bi ağrı bebklerimiz için önemli olabilir ihmal etme

uyu şekerim uyu nasıl olsa uzun süre uyuyamıyacaksın bol bol uyu bence:1hug:

kızlar bakın ne okudum sizinle paylaşmak istedim .Bebek dünyay gelmeden 1 gün önce Allahu tealayla konuşurmuş :
Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve bebege dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

Annelerimizin kıymetini bilelim...
alinti:ilahi org

iyi akşamlar kızlar tavsiyeleriniz için teşekkürler şu ıvırzıvırlar hakkında bütün eksikleri tamamladım çok şükür lansinoh küçük boy göğüs kremi aldım göğüs pedlerinide aynı almıştım sebamed set aldım ama ist. arkadaslaraa kesin tavsiyem havuzlu handan alın sebamedleri 5 parça set 55 tl ye aldım normalde sadece şampuan ve yağını almaya kalksanız 50 yi geçiyo bi gecelik bi pijama bide sabahlık aldım küvet filanlarda tamam bitek bebişlerimin şekerleri kaldı onlarıda bir iki hafta sonra alıcam kısmetse 30. haftamdada bavulu hazırlicam dursun kenarda gelecek cuma günü odalarımız önümüzdeki o haftada yerleştirme işim olur sonrada yatar bebeklerimi beklerim artıkın he burçincim ben zaten ıslak mendikl kullanmıcam aynen watsons daki pamukları ıslatıp kutuda taşıcam o şekilde kullanıcam ben o ıslak mendillerle makyajımı bile silmek istemiyorum yapış yapış yapıo bebişlerede ıslak pamuk daha ii olucak diye düşünüyorum

canan şu an yavrular küçük olduğu için çok hareketli değiller. bende huggies kullandım. hamilelikte incelemiş ve çok beğenmiştim. 3 numarasını aldık dış yüzeyi süper ıslaklık olmuyor ama yan bantları o kadar kalınki hareket ettikçe karınlarına sürtüyor ve3 kızartıyor. o yüzden ben artık kullanmıyorum evde 1 paket 70 k
üsürlkü paket duruyor kullanmıyorum.. olurda bezsiz kalırsak kullaacağım..

anacığm ne kadarda depolasak kesin yetmezsempatiksalakcinni

aaaa benmi yanlış anladım acaba yarn birdaha sorim bari herkez 24 saat sonra yaptırmış
CADIARZU

canım senle aynı giidioz biz benim dr da ciğer geliştiricilerini yapıcanı söledi benim kont. haftaya perşembe günü herhalde o gün yönlendiricek beni ama sen emin olmak için ara istersen bi dr unu

oh valla sen halletmişsin bütün işleri cnm bende bu c.tesi çıkıcam havuzlu hana kısmetse,bgn tülünü aldım yarın dolapları gelecek inşallah c,teside alışveriş yapınca tamam inşallah,

evet iğne kafama takıldı yarın sabah sağlık ocağında ilk postayı yaptırcğm dr konuşup 2.iğneyi ona göre yaptırym bari kafam rahat olsun,,

sen nereye gidiysn dr ??

havuzlu han çok uyguna gelio nakitte bide indirim olayına giriyolar ya çok güzel oluyo şimdiden sonra işin en zevklli kısmı başlıyo minişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek sonra da Allahın izniyle gelmelerini beklemek canım ben şafak hastanesine gidiyorum dr a çok ta memnunum kızmetse doğumda orada olucak sende bencede tekrar emin olmadan yaptırma

son kez göbüşümü koydum ....... bir daha koymucam işte hep ben koyuyorum göbüşümü yaaaa.

gördüm göbüşünüüüü süpper walla.
ola da koysak, gerçi benim şu an yapay bi göbeğim var ama beeb değil gaz dolu sanırım
noldu doğumdan vazgeçtin sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…