Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

evet ama yürüyemiyorum artık..... çok canım acıyooo...doktorum burada olmadığı için 1 hafta dayanmam gerekiyordu......

canım umarım hayırlısyla sağlıkla bugünleri de atlatırsın.hayırlı güzel doğumlar nasip etsin Allahım hepimize..ağrın olduğu için üzülüyorum ama bebeklerine kavuşmanada çok az kaldı ne güzel.biz daha 16. haftamızdayız.bugün gereksiz bir sıkıntı var üzerimde umarım herşey yolundadır.bebeklerim daha hareket etmiyo herhalde onun merakı ve sıkıntısı...

kızlar selam

bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik

sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))

evet ama yürüyemiyorum artık..... çok canım acıyooo...doktorum burada olmadığı için 1 hafta dayanmam gerekiyordu......

Kayracııım günaydın Allah yardımcın olsun, çok zorlaşmıştır tabii, küvez olayı bence de bitmiş ama doktorunun olmaması bir sıkıntı yaratırmıki? bence en iyisi doktorunu bir ara o seni illaki birine yönlendirecektir. ikiz gebelik deneyimi olan birileri olsun bana göre. doktorlar genelde şehirdışına çıktığında bi yedekleri vardır her daim.

Hakkında hayırkısı olsun, heyecanla bekliyorus. Allah kurtarsın artık sağsalim üçünüzüde :)

kayra sana bi sorum olacak.seninkiler kız galiba isimlerinide yazmışsın takvime.hangisinin zulal hangisinin şevval olacağına nasıl karar vereceksiniz.benimkilerde kızzemuszemus

gideceğim doktor yabancı doktor değil... tanıdığım doktor.... yani yedekteki doktor....

kayra sana bi sorum olacak.seninkiler kız galiba isimlerinide yazmışsın takvime.hangisinin zulal hangisinin şevval olacağına nasıl karar vereceksiniz.benimkilerde kızzemuszemus

valla canım bir gelsinler o kolay... ilk gelene zülal denebilir mesela... onada babası karar versin ..isimleri ben koydum

arkadaşlar merhaba.benimde iki kızım olacakmış allaha şükür.yalnız durup dururken kanamam oldu.biraz korktum.aranızda bu durumu yaşayanlar varmı?dr um bebekler büyüdüğü için,eşinin biri rahimi kapatmış.oradaki kılcal damar çatlamış.bebeklere bir zararı olmaz.erken doğum olabilir dedi.

hepinize çoook teşekkür ederim

kayracım sanada hayırlı doğumlar diliyorum

inşallah senin haftalarını bizlerde görebiliriz

nasıl olayım sag kasıgımda dundenberı acayıp sancı var
dun gece uyuyamadım sabaha kadar agladım sancıdan yarın dr a gıdıcem bakalım nıe bolesenağlama

Geçmiş olsun canım yaa, senden deneyimlilere bir sor bakalım, belki olabiliyordur. ben de bu sabah tuvalete kalktığımda sağ kasığımda accaip bi sancı vardı, 1-2 dakika adım atamadım hatta sonra hafifledi. belki de olağan birşeydir sıkma canını

ben buraya yazıorum benden deneyımlılerde okuyorlar cvp vermek ısteseler verırler demekkı ıstemıorlar zorlamaya gerek yok dıe dusunuorum...senınkı sımdı bu haftalarda gaz sancısıdır.bende senden deneyımlı kaydirigubbakcemile3 rahmın yenı yenı buyumeye basladıgı ıcın gaz yapar onu tutan damaalr gerılır onun sancısı senınkı dr um ole demıstı bana bakalım bnm rahım ne durumda bırde bnm rahmım tersmıs baya ılkmuayenede bana sen hamıle deılsınkı demıstı kese mese yok demıst sonra assalara baktı ha tamam cok ters rahın demıstı ben dr a akıl verıp alttanbak daha ıyı gorunur demsıtım bozulmustuzemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…