Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

valla bugün hepimiz kapsama alanı dışındayız kimseler yok .yarında pazar kimseler olmaz.

Gercektende öyle bide ben artık hiç oturamaz oldum pc basına kaburgamdan oturamıyorum
Bide bütün gün yattım halsizlikten aksam tansiyonum düştü bir ölçtüm 6 ya 4 zaten nerdeyse yıgılıyodum oldugum yere...
Nasılsın nefes gribini atlattın demii

Nefes geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine.. Bolbol vitamin C gönder içeri :)

Geranimo85 sagol canım tavsiyen için, buaralar bitter çikolatalar favorimdi, bu haftadan sonra mümkün oldugunca tatlıya dikkat etmeye çalışayım bende :)

Dalin26 ben 20.haftadan gün almaya başladım daha yeni yeni hissetmeye başladım o hareketler bile çok net degil desem yeri var.. Anlık kıpraşıp kaçıyor benim minişler  Belki sen zayıfsan bünyen degişikse seninkilerde harekettir bilinmez tabi…

Dırımkırmızı pek sık yazmıyorsun artık dogum günü hazırlıkları başladımı neler planlıyorsun bu sefer bakalım

Buarada Kayra dört gözle senin doguma odaklanmış bekliyorum.. Yüzbinkere maşallah valla arkadaşım inşallah bizde senin haftalara kadar dayanabiliriz.. Şuan kiloları nasılmış ? Sezeryanlamı olacaktı dogumun neye karar verdiniz?

Sağlığımızda yerinde çok şükür arkadaşlar bizimde lekelenmem kesildi artık şeytan kulagına kurşun.. Öyle kabullenmişimki durumu hep gelecek sanıyordum, şaşırıyorum şimdi.. Bide ben daha minişlerime hiçbirşey almadım. Nisan başı gibi başlayayım diyorum. İnternetten az çok belirledim park yatak kanepe halı perde gibi kabaca alınabilecek şeyleri.. Çok geç kalmıyoruz dimi

evet windy cim sezaryen olacak... 3 kilo görünüyor kilolar.. doğumda daha eksik çıkar... 2,5 kiloyu geçelim yeter bize... ben bu haftalara gelebileceğimi hiç sanmıyordum.. ama geldim işte ...inşallah hepiniz 38 lere gelirsiniz...

Oooo maşallah canımm :) Darısı başımıza inşallah aminnnnn kaydirigubbakcemile5

geronimoo konuyu açtım.. sıraya girmek isteyen son adet tarihini yazsın.... ama iki kere açmışım yanlışlıkla . okuyun öyle yazın...

yaa kızlar bizim iki toiğimiz daha var..bebişlerimize aldığımız cicilerin resmini koyardık.. göbüşler topiğine ne kendi resimlerimizi... yeni gelenler sizde koyun cicişlerii göbüşleride görelim...

windy cnm ee sizler yeni hamişsiniz benim anlatacak pek bişeyim yok ....
şuan gebelikle alakalısınız doğurunca bol bol sohbet ederiz...

doğumgünümüz aile araasında olacak....3 yaşına kadar çocuklara doğumgünü olmayacak
çünki arkaaşım yok çocuklu..artık oun okulundayken olur...
evimizde küçük bişi olacak inş..

ben doğurunca gelme topiğede göreyim seni....soracak çok şeyim olcaak.... telefonunda var valla gece 3 te ararım... kıııız dırım gaz var napım.pişik olduk napımm...uyumuyoz napııım. diyeeeeeeeeeee

ben doğurunca gelme topiğede göreyim seni....soracak çok şeyim olcaak.... telefonunda var valla gece 3 te ararım... kıııız dırım gaz var napım.pişik olduk napımm...uyumuyoz napııım. diyeeeeeeeeeee

kızz delüüü sen benden tecrübelisin anam bacım
koca kızın var seninn
sohbet etmek için konuşuruzzzzzzzz

Biz geldik kk teyzelerimiz..........nasılsınız...........oh kayra bugünde doğurmamış yeni başlıkta açmış maşallah.keyfim yerine geldi listeye biri daha eklenmiş,benden sonrada doğuracak var.
Ben bebek battaniyesi yapmak istiyorum.Vakit geçsin evdeyken diye,ama hangi ipten yapılır bilemedim şimdi.bana yardıııııııım.bilgi istiyorum.

oy oy ben geldim sırtım belim ağrıyor,,ne güzel haftasonu doluymuş buralar nihayet bayağı gelen olmuş,,,herkeşşş iyi maşallah nazar değmesin,,,

oh ne güzel izin ve dinlenme zamanı bende mart ayını geçireyim inşallah izne çıkacağım

maşallah maşallah maşallah rabbim nazarlardan saklasın şekerim

kız dalin sopa istiyon sen ne biçim sözler bunlar pozitif ol birazcık klava:

cnm benim o zaman kızına çeyizz yapp:roflol:
kendine yelek yapp ayy çok istiyorsan ali ile ömere süveter ör kızzzzzzzzolumunekankayizsmile

hay allah iyiliğini versin hahaha he valla kız örsün demi madem canı sıkılıyorkaydirigubbakcemile3

ee şekerim canın istemedenmi yedin o kadar çikolatayı ??

Artvinli canım ip olarak bilmiyorum ama internette gezerken bitane bebek battaniyesi modeli buldum çok hoşuma gitmişti. Eklemeyi becerebildiysem görebilirsiniz arkadaşlar yerimseniben

Eklentiler

• $battaniye.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 37
windy canım bak bende bunu yapmaya başladım.
Ama senin gösterdiğin daha kullanışlıymış,annem onu daha çok beğendi.
çok saol canım benim.
Aşağıda açmaya çalıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…