Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Bizim ateşimiz yok canım..zaten bu tipik özelliğiymiş bronşiyolitin..evet çok küçük daha ..

Allah razı olsun canım rahatlattın beni..evet makinası varmış bunun evde kullanmak için..dilerim almamıza gerek olmaz..çok sağol ..öperim..

kız kaswa zaten şakır şakır aglıyorum tam koptum valla .allahım onların gülücüklerini hiç eksiketmesin yüzlerinden .allahım hep saglıkversin .:Saruboceq:

inşallah hep gülelim canım yavrularımızla...sana da geçmiş olsun..canım yapacağın bol bol portakal ,mandalin, limon, ıhlamur..mutlaka sende yapıyorsundur bunları..bol bol suda iç..

Canım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
Hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun.

Canım benim çok çok geçmiş olsun.rabbim en kısa sürede şifa versin,bir dahada yanınızdan geçirmesin hastalıkları inşallah.
Çok zor gerçekten annelik,rabbim evlatlarımızın hiç bir acısını göstermesin hiç birimize inşalah.Kuzun çoooooook sağlıklı olsun.Sen sakın üzme kendini sen güçlü olki,yavrunada güç veresin.

Nefescim sanada kardeşinede çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin tez zamanda.Havalar çok dengesiz bir gün sıcak bir gün soğuk feleğimiz şaştı resmen ya.
Kendine çok iyi bak bol bol c vitamini al,bir an önce iyi ol canım.

artvinli çok sağol canım.evet havalar çok berbat şuan izmirde öyle bir yagış varki göz gözü görmüyor
bir sıcak bir soguk.geçen gece berk bizim yataga geldi oda geldimi resmen üstümde yatıyor .rahatedemeyince ben de bir battaniye alıp oturma odasında uyudum .eşimde farkedene kadar almışım alcagımı .

kızlaaaaarrr merhaba hepınıze bugun dr daydık 16.haftamdaydım hersey yolunda dedı kıloları goruntulerı veeeee yuzde 90 bırı kız bırı erker dedı.allahım gonlumuze gore verdı.ınsallah saglıklı olup dogarlar baska hıcbısey ıstemem.rabbım hepınızı gonlundekını versın coooooooookkkkkkkkkk mutluyuz ailece....

Benim de mide bulantısı problemim olmadı. Ama gece bacaklarıma giren kramplar sorun yaratıyordu, Magnezyum takviyesi verdi doktor. Çok yoğun ve stresli bir iş ortamım vardı. Erken izne ayrılmama rağmen erken doğum yaptım 32. haftada. Lütfen böyle bir işte çalışıyorsanız dikkat. İşinizi ve çalışmayı çok seviyor olabilirsiniz ama prematüre bebek dünyaya getirmek çok zor. Yoğun bakımın kapısında 10 gün beklemiş bir anne olarak söylüyorum bunu. İzne erken ayrılın ve kendinizi zorlamayın derim. İkizlerime hamileyken biri idrar kesesinin üzerinde konumlanmıştı. Sabaha kadar hiç abartısız 10-12 kez tuvalete kalktığımı bilirim. 59 kg ken hamile kaldım, en son tartıda 86 kg mı görmüştüm. Üstelik sağlıklı beslenmeye çok dikkat etmeme rağmen. Multivitaminler ve diğer takviye ilaçlar aldırıyor kiloyu. 3. aydan sonra uykusuzluk başlamıştı ve işte aşırı yorgukluk ve nefes alamama sorunum vardı. Karnımdaki su da biraz fazla olduğundan kocaman bir karna sahiptim. İkiz gebelik çok zor, Allah kolaylık versin.

canım evet ben 15 şubatta kuzularımı doğurdum..çok şükür iyiyiz..çok teşekkür ederim ilgine..darısı sağlıkla senin başına inşallah..

vuslatcım geçmiş olsun canım.... 36 yı bitir hayırlısıyla korkma.... anacım bende de sancı var ama nst yok diyoo... ben hala bekliyorum..

olsun ablam ne kadar dursalar o kadar kar..Allah'ın izniyle tosun gibi olup gelecek yavrular..benim çok çok hafifti bana göre sancılarım doğum olduğu gün ama doktor nst'ye bakınca sancılar tepe yapmış demişti ve doğumdan evvel muayene etmiş ben uyuyunca 4 cm olmuş açılmam ama ben bişey hissetmiyodum pek hafif bi kasık ağrısı dışında ki o ağrım hep vardı sanki son zamanlarda..seninki de tersi bi durum belki ayaklarını falan üşütmüşündür, yorulmuşundur belki de azıcık..bak sancı değilmiş ne güzel..34 bitsin 36 bitsin diye sayarken sen de benim gibi 38de doğurucan gör bak..hakkında hayırlısı olsun ablam..

offff..çok üzüldüm canım yaa..Allah tez zamanda şifa versin inşallah..okurken benim de içim yandı valla..allah yavrularımızı korusun, çözümsüz dertler vermesin inşallah..artık herşey onlar için..

aaaa nazar değdi yahu ne bu ablalı kardeşli ikiniz birden..aman dikkat edin tatlım..çooookk çookk geçmiş olsun Allah şifa versin..

kızlar biz genel olarak iyiyiz..kızım azıcık cadı :)) isteği anında olmayıp ihtiyacı hemen giderilmeyince basıyo çığlığı sorun giderilene kadar sürekli ağlıyo..ayy o ağladıkça benim içim parçalanıyo ama alışıyoruz birbirimize zamanla..bir de kızım azıcık gazlı çabucak çıkaramıyor gazını o sancı da çocuğumu mahvediyor zaten asabi bi bebek bi de sancı başlayınca katılıyo yavrum ağlamaktan..oğlumsa maşallah sanki "annecim sen rahat rahat ilgilen ayşenurla ben beklerim" der gibi sabırlı metanetli bi çocuk..onun o hali bile dokunuyo bana sanki olgun bi küçük adam gibi tavırları..
annem bende kalıyor sağolsun, kayınvalidem de hergün bizimle..bazen çıldırtıyolar beni çok evhamlı davranıp ve cinnet geçirtiyolar ama genel olarak çok yardımcılar en azından çok çok uykusuz kalmıyorum o bile bi nimet diyorum ama bazen herkesi kovasım geliyor :))
bakın size yavrularımı gösteriyim..
bu kızım AYŞENUR'um minik kedim benim.. ACIBADEM SAĞLIK GRUBU – Hastaneler, Tıp Merkezleri ve Laboratuvar Hizmetleri ile Türkiye’nin En Büyük Sağlık Grubu
bu da oğlum ÇINAR EMİR'im miki farem..
ACIBADEM SAĞLIK GRUBU – Hastaneler, Tıp Merkezleri ve Laboratuvar Hizmetleri ile Türkiye’nin En Büyük Sağlık Grubu
öpüyorum kızlar hepinizi..kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..yeni annecikler sütünüzle kalın :))

bebeklerin çok tatlı burcin maşaallah subhanallah.rabbim sağlıkla hayırlısıyla analı babalı büyümek nasip etsin inşaallah.

günaydın kıslar ,,,,,,,,herkeze hayırlı kandiller..........

canım geçmiş olsun ama senin bu dr nekadar inatçı böyle enterasan yani benim bebeklerimden biri8 haftaıkken kendiliğinden durdu ve dr özellikle beklemek istedi ki diğerlerine zarar vermemsi açısından,benimkide diğer lerine göre arkada kalmıştı çünkü,
ve kesinlikle vajinal yoldan sonlandırmaktan bahsetmedi bile yani kayranı dediklerine katılıyorum sen bence dr bir gözden geçir,,

geçmiş olsun kaswacğm ah kıyamam ben ona minicik daha:teselli:

canm bende 10 gündr çekiyorum her gece portakal ve greyfurt sıktım içtim koca 1 bardak ve bol bol limonlu ıhlamur,ilaç alamadığmz içn biraz geç geçiyor ama ben dr sordum 2 tane minoset içtm sabah akşam,
kardeşinede allah şifa versin geçmiş olsun

günaydın göbüşlü güzeller..... kandiliniz mübarek olsun... rabbim bu gece edilen dualrın yüzüsuyu hürmetine hepimize sağlıklı zamanlı doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.........
nefescim sana da kardeşine çok geçmiş olsun güzelim.............. dikkat et bende bol ıhlamur tavsiye ederim...

burçin hakkaten 38 e doğru gidiyorum dur bakalım ne olacak... bazen çok kötü bazende çok iyiyim..mesela dün gece 2 kere kalktım..pek rahattım... ama günlerdir de uyumadım..........

amin canım amin rabbim dualarımızı kabul eder inşallah,

:ecrin_bebek: zemuszemus kaydirigubbakcemile5 :hulya: kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile ohaoldumsmile :teytey: :enbuyukkk:

kandilinizmübarek olsun.allah tüm dualarınızı kabul etsin inş...

Son düzenleme:
Hepinizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu gece açılan elleri,edilen tüm duaları eksiksiz kabul etsin inşallah.Benim gibi doğumu bekleyen annelere vakitli,sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.Doğum yapmış kuzularını koynunda olan miiiiiiis kokulu yavrularımızada aileleriyle birlikte sağlılka ve huzurla büyüsünler inşallah.

BURCıN maşallah nazar değmesin okudum üfledim kuzularına.Rabbim onlara sağlık versin inşallah.

bebeklerin çok tatlı burcin maşaallah subhanallah.rabbim sağlıkla hayırlısıyla analı babalı büyümek nasip etsin inşaallah.
amin canım çok sağol..darısı isteyen herkesin başına inşallah..
kız burçin ne arıyon sabahın 4,30 da kk da sen,bu kızlar valla erkeklerden beter artık maşallah onlara
ahh ahh sorma canım..görcez bakalım seni de inşallah..dikilince sabahın kör vakti ayağa kaçtı uykum napıyım :))
oluyo öyle ablacım..ben son zamanlarda daha bi rahattım hatırlasana son hafta gezdim bile :)) ama yatsam 40ı doldurcaktım heralde..iyi ki de kalkıp gezmişim de kavuşmuşum kuzularıma..
Allah razı olsun..
inşallah Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın,nazarlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…