Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canancım canım.nasılsın..........inşallah tatlım ya,rabbim o günleride gösterecek,teyzesi ısır ısırmak serbesst.
Valla bende sinir olurdum,öyle abuk subuk hurafelere,bende çok etkileniyorum aksi gibi,kim ne derse amamn diye dolaşıyorum evde.
senin fıstıklar nasıl çooooooook öp olurmu.

Eylülcüm iyiyim canım,sen nasılsı?
Yok canım daha gitmedik 2 hafta sonra kısmetse.

benim fıstıklar iyi kk teyzesi yarın 1 aylık oluyoruz kocaman olduk anlayacağın halası geldibu gün bi yuarım saat ben hırka ör demiştim uzun kollu kışlık bişeyi yoktu oda örmüş getirmiş ama tabi bebeği doğduğu zaman görmüştü şimdi kocaman oldular anlayacağım ördüğü hırkalar malesef küçük geldi giydiremeden kaldı ama sorun değil burdan bi arkadaşa göndereceğim hepsini o güle güle kullansın işallahhh

canan kuzum ben işte daha rahat oluyorum ya evde tek başıma çok sıkılıyorum ee bu halde tek başıma otobüslerde falan dışarıda çıkamıyorum,,evde olunca orayı didikle burayı temizle daha çok yoruyorum kendimi,iyi hissetiğim sürece mart ayında çalışırım yoksa zaten çıkarım erkenden,aman boşver sen oku ayetelkürsi-felak-nas allahın izniyle bişey olmaz,sanada yavrularada rabbim korur,

kızlar nedne kımsenın sesı cıkmıor dalın kardesınız 10 dakka ayakta kaldı ıs yaptı tansıyon dustu nasıl gcecek gunler yaaa offf ben kucagıma almak ıstıorum ama sıra suankayranın :)

merhaba kızlar,
doktorumla tekrar görüşmeler sonucunda çarşamba redüksiyona karar verdik.12. haftaya kadar beklemek daha zor geldi, umarım kalan iki bebeğimle yola devam edebilirim sağlıkla. dua edin bizim için

Canım hamilelikte hele ki benim gibi zor bulduysan,korkular oluyor malesef...Ama ben hep kendime şunu dedim..benim gebeliğimin sonucu güzel olacak.Ben sağlıkla yavrusunu evine götürenlerden olacağım,her şey güzel olacak dedim hep..Hep güzel örnekleri gördüm...Keyfini çıkar canım...opuyorumnanaktan
Canan ben maxi cosi quinny aldım 90 liraya saraçhaneden..piyasaya göre ucuza buldum..çok daha hesaplıları var canım fırsat bulursan aldığım yere bak...

dalincim hafta sonları kızım ve eşim evde o nedenle girremiyorum.... diğer zamanlarda girsemde bilgisayar başında çok oturamıyorum......... artık çok canım acıyooo
Kayra canım ne ağırlaşmışsındır şimdi ...hep o günlerimi anımsıyorum..az kaldı inş. artık..sağlıkla gelsin meleklerin..

Hamilelik her kadının başına gelsin inş....ne güzel günlerimdi...Keyfini çıkar relax ol canım...uzun bir dönem bu ..kafana takma kötü şeyleri...rahatlamak için en yakın sağlık ocağına bile gitsen duyarsın canım pıt pıtları...

merhaba kızlar,
doktorumla tekrar görüşmeler sonucunda çarşamba redüksiyona karar verdik.12. Haftaya kadar beklemek daha zor geldi, umarım kalan iki bebeğimle yola devam edebilirim sağlıkla. Dua edin bizim için

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim dileklerinikabul etsinn

kaswa çok ucuz almışsın gerçekten canımmm nette baktım pahalı arabalar için gidicem oraya ordan bakayım kanguruyuda çok sağolcanımmm

bu arada afra safra nasıl anlatsana bize birazz

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugun yine hastanedeydim kan uyuşmazlıgı ignesi oldum ondanmıdır bilmem bir tuhafım

kızlar nedne kımsenın sesı cıkmıor dalın kardesınız 10 dakka ayakta kaldı ıs yaptı tansıyon dustu nasıl gcecek gunler yaaa offf ben kucagıma almak ıstıorum ama sıra suankayranın :)

senin işin zor dr ne diyor bu tansiyon sorununa ?

merhaba kızlar,
doktorumla tekrar görüşmeler sonucunda çarşamba redüksiyona karar verdik.12. haftaya kadar beklemek daha zor geldi, umarım kalan iki bebeğimle yola devam edebilirim sağlıkla. dua edin bizim için

rabbim hakkında hayırlısını versin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah

iyi haftalar kizlar...

sanada iyi haftalar acer cnm

kıs vercektim haklısın ama senin yavrular maşallah iyi doğdu.. ben ilk doğduklarında giydirebildim ancak..olmaz diye düşündüm..

bide dün bebek arabalarımızı aldık ben iki baston aldım birleştirme aparatıyla birleştiriliyor. ikiz arabaları çok büyük ve hantal ve tek başıma genelde bi yere gitmiyorum gidersem birleştiririm yada birini arabaya birini kanguruya koyarım diye düşündüm.. chicco nun lite way ürününden iki tane aldım. katlanınca yerde kaplamıuor..

hımm güzelmişş bunun belinde tahta destek varmııı beli içinnn
kıs vercektim haklısın ama senin yavrular maşallah iyi doğdu.. Ben ilk doğduklarında giydirebildim ancak..olmaz diye düşündüm..

hımm tamam o zamann kaç kilo oldu cerenle yaren

ayy bende alıcam araştırıyorummm nerden aldın kaça aldın nasıl birleşiyo anlatsana resmi varsa koysana wavycim

senin işin zor dr ne diyor bu tansiyon sorununa ?

rabbim hakkında hayırlısını versin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah

sanada iyi haftalar acer cnm

ne desın nero cum normal dıo 10 gun sonra gene gıdıcez bu kez ısrar edıem 10 dakka ayakta kalmaya gelmıor nasıl kotu oluorum bır allah bır ben brıde yasayan bılır eyvahedigeldismile

yavru kırpıcım allah hakkında hayırlı olanı vermıs ıste dıger ıkısıne sıkı sıkı sarıl annesı onalrın san aıhtıacı var kendını cok uzupte onlarıda uzme onalrın saglıgı ıcın bu gereklı demekkı napalım annelerı olarak her turlu zorluga katlanıyoruz ıste bu yuzdne cennet anaların ayagının altında canım.uzulme aaaaa tamam gul artık saglıksız dogması dahamı ıyıydı dr un vardır bır bıldıgı ıkız annesı olucan kızın tadını cıkar hadı cok uzulme hayırlısı bu cnaım her serde bır hayır vardır unutma bunuda

tahta desteği var canım.
canım en son ceren 4500 idi yarwen 4800 yani hala minikler kelebeklerim..

canım 490 tl indirimlerle beraber. dur bakem foto varsa bulaym benim makinenin pili yokç cerende uyanık yine katıyor ortalığı birbirine.(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…