- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
Canım hamilelikte hele ki benim gibi zor bulduysan,korkular oluyor malesef...Ama ben hep kendime şunu dedim..benim gebeliğimin sonucu güzel olacak.Ben sağlıkla yavrusunu evine götürenlerden olacağım,her şey güzel olacak dedim hep..Hep güzel örnekleri gördüm...Keyfini çıkar canım...opuyorumnanaktanherkese günaydın.Nasılsınız kızlar....
Şöyle bir göz attım yazılanlara.
Benim gibi olan arkadaşlar varmış.
Yaniherşeyi sıkıntı yapan,her lafa kulak asan.
Bende sziin gibi nette ne okuduysam aman benimde başıma gelirmi diye teleşlanmaya başlamıştım,şimdi moralimi bozacak hiç bir şey okumuyorum.inanın okuyunca insanın morali bozuluyor,herşeyi bilmemek en iyisiymiş,çok bilince insan evham yapıyor herşeye.rahat olmak lazım ama nasıl?
hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.
Canan ben maxi cosi quinny aldım 90 liraya saraçhaneden..piyasaya göre ucuza buldum..çok daha hesaplıları var canım fırsat bulursan aldığım yere bak...allah dualarını ve dumalarımıkabul etsin allah yardımcım olsun inan tek olmak çok zor kendimi bazen öyle kimsesiz acınasıhalde hissediyorumki anlatamam
Canan canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnan ben daha yeni yeni kurtuldum lohusalık depresyonumdan..çok yeni her şey daha senin için..Ne biçim söz öyle o acınası hissetmek..senin yerinde olmak için çırpınan insanları düşün..sen bunu kaldıracak güçte olmasaydın.Rabbim seni ikiz annesi yapmazdı..yavruların var tatlım güçlü olacaksın,inan 1 kaç ay sonra bile ne kadar büyüdüler ben tek başıma baktım onlara diyeceksin...Zorluklar bizi her zaman güçlü kılar..Allah bizimle yalnız değiliz...opuyorumnanaktan
günaydın canımmm sanada iyi haftalarrr kocaman öpüyoruz bideeee
kızşar ben kanguru alacam ama ucuz nerden bulurum acaba yawww netten bakıyom 150 üstü heppp o kadar vermek istemiommm
bu arada benide devamlı kırk basar al karısı gelir diye korkutuyolar yalnız uyuma şöyle yapma böyle yapma sürekli konuşuyolar eşim 7 de gidio sabah duamı edip besmelemiçekio girip yatıyorum vallha kendimide bebeklerimide allaha emanet ediyom yanımda böyle konuşanlarada çok kızıyorum ister istemez insnanın aklında yer ediyo gece süt sağmaya kalkıcam korkuyorum bazı mesela tabi biranlık sonra kendme geliom duamı edip başlıyom sütümü sağmaya
Senin çevrende de ne cahil insanlar var canım ya..bide yarısı yılan yavrusu lafı vardı ne sinir olmuştum..gerzek bunlar ya...sakın bilinç altına böyle şeyleri sokma..bebeklerin ve senin başucunda Kur'an-ı Kerim bulundur..hiç bir şey olmaz..
Kayra canım ne ağırlaşmışsındır şimdi ...hep o günlerimi anımsıyorum..az kaldı inş. artık..sağlıkla gelsin meleklerin..dalincim hafta sonları kızım ve eşim evde o nedenle girremiyorum.... diğer zamanlarda girsemde bilgisayar başında çok oturamıyorum......... artık çok canım acıyooo
herkese gunaydın kızlar..yenı hafta yenılıklerle gecer ıns..tum guzellıkler sızlerle
bırde bısey sorucam arkjadaslar hıcbı belırtı hıssetmeden bebeklerın karnımda kalbının durması gıbı bı ıhtımalı varmı kalplerı dursa hıseedılırmı bu konuda benı korkuttularda dun gece ruyama bıle gırdı kalplerı durssa duserlermı anlasılırmı bı bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım ınternetten arastırayım dedım bısey bulamadım
merhaba kızlar,
doktorumla tekrar görüşmeler sonucunda çarşamba redüksiyona karar verdik.12. Haftaya kadar beklemek daha zor geldi, umarım kalan iki bebeğimle yola devam edebilirim sağlıkla. Dua edin bizim için
kızlar nedne kımsenın sesı cıkmıor dalın kardesınız 10 dakka ayakta kaldı ıs yaptı tansıyon dustu nasıl gcecek gunler yaaa offf ben kucagıma almak ıstıorum ama sıra suankayranın :)
merhaba kızlar,
doktorumla tekrar görüşmeler sonucunda çarşamba redüksiyona karar verdik.12. haftaya kadar beklemek daha zor geldi, umarım kalan iki bebeğimle yola devam edebilirim sağlıkla. dua edin bizim için
iyi haftalar kizlar...
canan kanguru arıyormuşsun irembebeye bak eşim 25 tl ye alkmış gsayet güzel
hımm güzelmişş bunun belinde tahta destek varmııı beli içinnncanancım bak bu kanguru babyland kanguru
kıs vercektim haklısın ama senin yavrular maşallah iyi doğdu.. Ben ilk doğduklarında giydirebildim ancak..olmaz diye düşündüm..
bide dün bebek arabalarımızı aldık ben iki baston aldım birleştirme aparatıyla birleştiriliyor. Ikiz arabaları çok büyük ve hantal ve tek başıma genelde bi yere gitmiyorum gidersem birleştiririm yada birini arabaya birini kanguruya koyarım diye düşündüm.. Chicco nun lite way ürününden iki tane aldım. Katlanınca yerde kaplamıuor..
senin işin zor dr ne diyor bu tansiyon sorununa ?
rabbim hakkında hayırlısını versin evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah
sanada iyi haftalar acer cnm
hımm güzelmişş bunun belinde tahta destek varmııı beli içinnn
hımm tamam o zamann kaç kilo oldu cerenle yaren
ayy bende alıcam araştırıyorummm nerden aldın kaça aldın nasıl birleşiyo anlatsana resmi varsa koysana wavycim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?