• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Meğer ne çok insan yaşamış bu durumu, hepinize teşekkür ederim destek olduğunuz ve bildiklerinizi ve fikirlerinizi paylaştığınız için. ben sanırım çok gecikmeden hemen redüksiyon yaptıracağım, düşündüm de 12. haftayı beklersek ve bebek iyice büyürse kendimi daha kötü hissedicem. en azından şimdi embriyo halen ilk sekiz hafta, üçüzlerin hepsini erken doğumla kaybetme riskini göze alamıyorum şu anda maalesef. hakkımızda hayırlısı.

Canan güle güle kullan süpürgeni..ne marka aldın?Sana bel ağrısı olanlar için bir modelden bahsetmiştim baktın mı ona?Bu arada Canan canım inan bu bızdıklar farkına varmadan alışıyorlar biberona..sonra emmek zor geliyor.emmedikçe süt azalıyor..aman canım çok dikkat et..üzülme sonra..

philipsin bi modelini aldım canım bel eğilmesi olmasın diye farklı bi aparatı var güzel bi süpürge yani kullanmaya başladımm

emzirmeye çalışıyorum canım ama evde tek olunca ve 2 bebek olunca zor oluyo inan tutamıyo diğeride ağlıyo çok zor inan bide bel ağrım var ......

hepinize teşekkür ederim... riskli dönemi atlattım biliyorum..korkmuyorum ama süprizde istemiyorm açıkçası...apartopar gitmek istemiyorum... eğer vaktinde olursa özel oda falan hazır olcak.. doktorum ameliyata kendi girecek... heleki 2 ve 6 mart arasında doğurmamam lazım..çünkü doktorum erzurumda kongrede olacak...

ay kızlar ya uyku diye deliriyorum çok uykumvar eni sonunda uyku ilacı vericem bunlara da kendimede 12 saat uyuyacağızaralıksızzz

kızlar merhaba,
şu anda sanırım benden başka kimse yok, keşke olsaydı :( benim canım sıkkın biras, dün doktora gittik kalp atışı dinlemeye ama o da ne 3. bir kalp atışı daha çıktı ortaya. bizim ikizler bir anda üçüz oluverdi.hiç beklenmedik birşeydi, doktor direkt redüksiyon önerdi haftaya çarşamba, 3. kese diğerlerinin yarısından bile küçük ama içindeki bebek diğerleri kadar, kalbi de atıyor. offf bu kadar uğraştıktan sonra nasıl kıyıcam ben birine ? diğerlerinin düşme riski artacak, çok canım sıkıldı. bu durumu tecrübe edenler nolur yardımcı olun bana :(:(:(

iyi geceler bir kaç gündür giremiyordum.inşallah herkez iyidir .geçmişi pek okuyamadım yavrukirpinin yazdıklarından sonra. beni çok etkiledi.
yavrukirpi buna ne yazılır ne denir bilemiyorum akıl verilirmi?zor ama yaşarken verilebilecek en zor kararlardan birisi olsa gerek ben durdum düşündüm kendi adıma başıma bu gelse ne yaparım diye işin içinden çıkamadım o anda. ama şuda bir gerçekki
ilk önce senin sağlıgın geliyor .ama üçüz dogum yapan çok insan var sağlıklı. biraz zordur mutlaka bizler ikiz bebegi taşırken bile zorluk çekiyoruz .maddiyatta maneviyatta çok önemli.onun için en doğru kararı eşin sen ve dr. verecek.yoksa ben derimki sana sakın ha kıyma allahım ararken hediye üstüne hediye vermiş sana amaaaaaaaa ahkamkesmek kolaydır herkes yaşantısını kendi biliyor onun için allahım yanında olsun huzur içinde en doğru olanı yap canım .allaha emanet ol sende bebeklerinde :Saruboceq:
biraz karmaşık bir yazı oldu kusura bakma ama okadar karmakarışık oldum ki anca bukadar düzgün yazabildim.

hepinize teşekkür ederim... riskli dönemi atlattım biliyorum..korkmuyorum ama süprizde istemiyorm açıkçası...apartopar gitmek istemiyorum... eğer vaktinde olursa özel oda falan hazır olcak.. doktorum ameliyata kendi girecek... heleki 2 ve 6 mart arasında doğurmamam lazım..çünkü doktorum erzurumda kongrede olacak...

Ayh aman wayda öyle dedi doktoru yokken dogurdu sende öyle olmasın dua edelim inş..

ay kızlar ya uyku diye deliriyorum çok uykumvar eni sonunda uyku ilacı vericem bunlara da kendimede 12 saat uyuyacağızaralıksızzz

Ah canım ya sen benim aklımdasın Rabbim melekleriyle sana yardıme tsin su günlerde bebeklerin uslu dursunda söyle güzel bi uyku cek
Azıcık söylede kayınvaliden dursun basında

iyi geceler bir kaç gündür giremiyordum.inşallah herkez iyidir .geçmişi pek okuyamadım yavrukirpinin yazdıklarından sonra. beni çok etkiledi.
yavrukirpi buna ne yazılır ne denir bilemiyorum akıl verilirmi?zor ama yaşarken verilebilecek en zor kararlardan birisi olsa gerek ben durdum düşündüm kendi adıma başıma bu gelse ne yaparım diye işin içinden çıkamadım o anda. ama şuda bir gerçekki
ilk önce senin sağlıgın geliyor .ama üçüz dogum yapan çok insan var sağlıklı. biraz zordur mutlaka bizler ikiz bebegi taşırken bile zorluk çekiyoruz .maddiyatta maneviyatta çok önemli.onun için en doğru kararı eşin sen ve dr. verecek.yoksa ben derimki sana sakın ha kıyma allahım ararken hediye üstüne hediye vermiş sana amaaaaaaaa ahkamkesmek kolaydır herkes yaşantısını kendi biliyor onun için allahım yanında olsun huzur içinde en doğru olanı yap canım .allaha emanet ol sende bebeklerinde :Saruboceq:
biraz karmaşık bir yazı oldu kusura bakma ama okadar karmakarışık oldum ki anca bukadar düzgün yazabildim.

Hos geldin canım bizler iyiyiz sende iyisin inş..

Yazdıklarını sonuna kadar destekliyorum gercekten cok iyi düşünülüp karar verilmesi gerek Rabbi kolaylıklar versin..

herkese gunaydın kızlar..yenı hafta yenılıklerle gecer ıns..tum guzellıkler sızlerle
bırde bısey sorucam arkjadaslar hıcbı belırtı hıssetmeden bebeklerın karnımda kalbının durması gıbı bı ıhtımalı varmı kalplerı dursa hıseedılırmı bu konuda benı korkuttularda dun gece ruyama bıle gırdı kalplerı durssa duserlermı anlasılırmı bı bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım ınternetten arastırayım dedım bısey bulamadım

herkese gunaydın kızlar..yenı hafta yenılıklerle gecer ıns..tum guzellıkler sızlerle
bırde bısey sorucam arkjadaslar hıcbı belırtı hıssetmeden bebeklerın karnımda kalbının durması gıbı bı ıhtımalı varmı kalplerı dursa hıseedılırmı bu konuda benı korkuttularda dun gece ruyama bıle gırdı kalplerı durssa duserlermı anlasılırmı bı bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım ınternetten arastırayım dedım bısey bulamadım

Gunaydin herkese,
Bebegin kalbinin durdugunu falan butun belirtiler giderse anliyomusun canim mesela goguslerin su an hassas ama kalbi durunca hassasiyetini kaybediyomus,bulantin varsa aniden kaybolmasi istah acilmasi oluyomus diye okumustum biyerde umarim yanlis bilgi vermiyorumdur....

cnm sen bunları neden kafana takıpta hamileliğini stresli geçiriyorsun biraz keyfini çıkartsana,boşver milletin dediğini:1hug:

cnm sen bunları neden kafana takıpta hamileliğini stresli geçiriyorsun biraz keyfini çıkartsana,boşver milletin dediğini:1hug:

ama sımdı daha rısklı donemlerım ya ınsanın canın ı sıkıolar bole valla delı oldum dunden berı dr gununu ıple cekıorum oncesınde gıtmesem offff cıldırıcam :oklava:

Gunaydin herkese,
Bebegin kalbinin durdugunu falan butun belirtiler giderse anliyomusun canim mesela goguslerin su an hassas ama kalbi durunca hassasiyetini kaybediyomus,bulantin varsa aniden kaybolmasi istah acilmasi oluyomus diye okumustum biyerde umarim yanlis bilgi vermiyorumdur....

11 INCI HAFTAMDAYIM MIDE BULANTILARIM HAFIFLEDI AMA ISTAHIM SON DERECE ACIK :gitme::gitme:BENDEM YOKSA YA

Back