Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

11 INCI HAFTAMDAYIM MIDE BULANTILARIM HAFIFLEDI AMA ISTAHIM SON DERECE ACIK :gitme::gitme:BENDEM YOKSA YA

Ay sakin panik yapma yaaaa bak bu haftalarda zaten istahin falan aciliyomus ki benimkide gittikce aciliyo.Hep oyle cekecek degiliz ya sakin korkma bak istersen cok panik yapiyosan bi doktora git.Ama emin ol bisey olmamistir...

Ay sakin panik yapma yaaaa bak bu haftalarda zaten istahin falan aciliyomus ki benimkide gittikce aciliyo.Hep oyle cekecek degiliz ya sakin korkma bak istersen cok panik yapiyosan bi doktora git.Ama emin ol bisey olmamistir...

ISTE NAPARSIN ANA YUREGI DERLER YA MILLET KONUSUO INSANI KORKUTUO NE GECIOSA ELLERINE bilmiyorumkismile

dalincim hafta sonları kızım ve eşim evde o nedenle girremiyorum.... diğer zamanlarda girsemde bilgisayar başında çok oturamıyorum......... artık çok canım acıyooo

ISTE NAPARSIN ANA YUREGI DERLER YA MILLET KONUSUO INSANI KORKUTUO NE GECIOSA ELLERINE bilmiyorumkismile

Evet canim banada neler soyledir valla bende kafama her dediklerini takiyodum valla su an okadar rahatimkii hic kafama takmiyorum bosver patavatsiz insanlari sen hamileligin tadini cikar sonlar bebekler gelince rahat yok bize:d

herkese günaydınnn

bugün değişik bi gün kızlar...yardımcı ablamız öglen işe başllıyor benim ailem uzakta olduğu icin cok uzun süreli annem yanıma gelemior..e babamında rahatsızlıkları var...eşimin aileside yardım edemicek..ben tecrübesiz...ilk sene bi yadımcı bakıcımız olucak...tansiyonumda bi inip cıkınca doğumdan önce baslattık...hayırlısıyla bakalım nasıl olcak....

Dalin canım lütfen artık bunları kafana takma bence böyle konuşan insanlarla hamileliğin boyunca da görüşme niye seni böyle sitrese sokuyolar anlamadım . Allah korusun bişey olucak olursa zaten bunu biz önleyemeyiz . Benim ilk hamileliğimde düşük yapmıştım belki söylemişimdir o bebekde o kadar yattım hiç kalkmadım ama kendi kendine düştü hem de hiç bi sağlık sorunum yokken. bunlarda bi de adet oldum hem de hamile olduğumdan haberim bile yoktu o halde alışverişe gittim poşetleri taşıdım. ben zannediyodum hasta olucam 5 gün devam etti her gün az az geldi . kanama bittikten sonra doktora gittim meper hamileymişim Allahın işi çok şükür şu ana kadar bi şey olmadı. yani ne olursa olsun Allah istemedikten sonra hiç bişey olmuyor tabi sen tedbirini al kendini yorma fazla iş yapma .. ama kendini de üzme lütfen . daha bebeği hissetmen için çok erken bebekleri sitrese sokma ayrıca aklına bunları sokanları dövmek lazım alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Evet canim banada neler soyledir valla bende kafama her dediklerini takiyodum valla su an okadar rahatimkii hic kafama takmiyorum bosver patavatsiz insanlari sen hamileligin tadini cikar sonlar bebekler gelince rahat yok bize:d

onlar çatlasınlar hasetlerinden aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

herkese günaydın.Nasılsınız kızlar....
Şöyle bir göz attım yazılanlara.
Benim gibi olan arkadaşlar varmış.
Yaniherşeyi sıkıntı yapan,her lafa kulak asan.
Bende sziin gibi nette ne okuduysam aman benimde başıma gelirmi diye teleşlanmaya başlamıştım,şimdi moralimi bozacak hiç bir şey okumuyorum.inanın okuyunca insanın morali bozuluyor,herşeyi bilmemek en iyisiymiş,çok bilince insan evham yapıyor herşeye.rahat olmak lazım ama nasıl?
hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.

Kiz sakinilan goze cop batar bak ben hamile oldugumu bilmiyodum.Arabayla kaza yaptim sonra camlari sallana sallana sildim,sonra spor yaptim bacaklarimi ayira ayira.Ama oldurmeyen allah oldurmuyo canim bak dusecek bebek zaten duser bunu sen dusunmeyle falan engelleyemezsin....

Canım nasılsın ayrıntılı zamanınız geldi mi ne yaptınız

nerocum sen nasılsın çalışıyo musun izin ne zaman

iyiyim eylülcğm sen nasılsın,ben şimdilik çalışıyorm cnm kısmetse mart ayınıda geçirmeyi planlıyrm ama hamilelik ne gösteriri ilerleyen haftalarda bilemiyorum,32 haftada çıkmak istiyorum izne bakalım oda nisan ilk haftası gibi oluyor hayırlısı,

sen çalışıyorsun değilmi??

ayy hadi yaaa cok mu agliyorlar uyumuyorlarmi bak simdi korkmaya basladim valla allah kolaylik versin.

canım daha yolun başındasın ama korkurmak istemem bunlar gerçekler sadece onlar uyanmasa bile 2 saatte bir benim uyandırıp beslemem lazımki uyanıyolar kokrma hiç bebek bu yani uyutmamaları çok normal bebek uyuyosa uyanmıyosa korkmak lazım zaten ki ben hamileliğimden alışığım uykusuz gecelere çünkü bebekler doğmadan yaklaşık 1 ay önce ben geliom anneeee artık uyuyamayacaksın demeye başlıyoooooo

dualarını eksik etme medinecim allah dualarını ve dumalarımıkabul etsin allah yardımcım olsun inan tek olmak çok zor kendimi bazen öyle kimsesiz acınasıhalde hissediyorumki anlatamam

günaydın kızlarr... iyi haftalar opuyorumnanaktan
günaydın canımmm sanada iyi haftalarrr kocaman öpüyoruz bideeee

canımmm sana kızıyorum senin yanında bu tarz konuşan cahil insanlara daha da kızıyorum sen kafana ne takıyon ya midem bulanıyomu göğüsleirm ağrıyomu devamlı böyle düşünürsen paranoyak olursun sakın yapma ki allah muhafaza bişi oldumu vücudu sana bunun alarmını bariz bi şekilde verir benden sana nacizhane tavsiye devamlı pimpirik yapacağına bu müthiş durumun ve ikiz annesi olmanın keyfini çıkarrr hamilelik müthiş bişeyyyy

ohh hayırlı olsun zuzucum umarım çok iyi birisi çıkarrr yardımcın
yalnız olmanı hiç istemem çünkü inan yalnızlık çok zorrrr

bu arada herkes iyidir insallahhh....iyi bi hafta gecirelim hep beraber

iyiyiz canım sadece biraz uykusuzuzzzz
12 de yattık 1 de kalktık 3.30 da yattık 4.30 da kalktık sonra 6 ye çeyrek kalak kalktık 7 de uyuduk 8 de kalktık yani uzar giderrrrr sadece bi süre uyumak istiyorummmm
işin ilginci yatağa yattığımda uyuyamıyorum buda çok kötü bişiii

sakin hamilelik sakin bebeklerr sloganımızzz
allahın izni ile alacaksın artvinli bbeklerini kucağına sonra ben onları ısırmaya geleceğimmmmm

kızzzzz ayrıl artık izineeeeee bak sonra pişman olacaksınnnn biraz dinlennnn keyfini çıkarrrr

kızşar ben kanguru alacam ama ucuz nerden bulurum acaba yawww netten bakıyom 150 üstü heppp o kadar vermek istemiommm

bu arada benide devamlı kırk basar al karısı gelir diye korkutuyolar yalnız uyuma şöyle yapma böyle yapma sürekli konuşuyolar eşim 7 de gidio sabah duamı edip besmelemiçekio girip yatıyorum vallha kendimide bebeklerimide allaha emanet ediyom yanımda böyle konuşanlarada çok kızıyorum ister istemez insnanın aklında yer ediyo gece süt sağmaya kalkıcam korkuyorum bazı mesela tabi biranlık sonra kendme geliom duamı edip başlıyom sütümü sağmaya

lütfen kızlar herkeisn lafına kulak asmayın kendinizi allaha emanet edin geriis boş onun istediği olur sadece

dogru soluosunuz ya hepınız bende hamıle oldugumu bılmeden cok sey yaptım yılbasında 1 sıse sarap ıctgım tek basıma ıns bısey olamıstır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…