11 INCI HAFTAMDAYIM MIDE BULANTILARIM HAFIFLEDI AMA ISTAHIM SON DERECE ACIK :gitme::gitme:BENDEM YOKSA YA
Ay sakin panik yapma yaaaa bak bu haftalarda zaten istahin falan aciliyomus ki benimkide gittikce aciliyo.Hep oyle cekecek degiliz ya sakin korkma bak istersen cok panik yapiyosan bi doktora git.Ama emin ol bisey olmamistir...
ISTE NAPARSIN ANA YUREGI DERLER YA MILLET KONUSUO INSANI KORKUTUO NE GECIOSA ELLERINE bilmiyorumkismile
bu arada herkes iyidir insallahhh....iyi bi hafta gecirelim hep beraber
Off nero cum zaten panık bı ınsanım ııce panık oldum
herkese gunaydın kızlar..yenı hafta yenılıklerle gecer ıns..tum guzellıkler sızlerle
bırde bısey sorucam arkjadaslar hıcbı belırtı hıssetmeden bebeklerın karnımda kalbının durması gıbı bı ıhtımalı varmı kalplerı dursa hıseedılırmı bu konuda benı korkuttularda dun gece ruyama bıle gırdı kalplerı durssa duserlermı anlasılırmı bı bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım ınternetten arastırayım dedım bısey bulamadım
Evet canim banada neler soyledir valla bende kafama her dediklerini takiyodum valla su an okadar rahatimkii hic kafama takmiyorum bosver patavatsiz insanlari sen hamileligin tadini cikar sonlar bebekler gelince rahat yok bize:d
herkese günaydın.Nasılsınız kızlar....
Şöyle bir göz attım yazılanlara.
Benim gibi olan arkadaşlar varmış.
Yaniherşeyi sıkıntı yapan,her lafa kulak asan.
Bende sziin gibi nette ne okuduysam aman benimde başıma gelirmi diye teleşlanmaya başlamıştım,şimdi moralimi bozacak hiç bir şey okumuyorum.inanın okuyunca insanın morali bozuluyor,herşeyi bilmemek en iyisiymiş,çok bilince insan evham yapıyor herşeye.rahat olmak lazım ama nasıl?
hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.
nerocum sen nasılsın çalışıyo musun izin ne zaman
ayy hadi yaaa cok mu agliyorlar uyumuyorlarmi bak simdi korkmaya basladim valla allah kolaylik versin.
Ayh aman wayda öyle dedi doktoru yokken dogurdu sende öyle olmasın dua edelim inş..
Ah canım ya sen benim aklımdasın Rabbim melekleriyle sana yardıme tsin su günlerde bebeklerin uslu dursunda söyle güzel bi uyku cek
Azıcık söylede kayınvaliden dursun basında
Hos geldin canım bizler iyiyiz sende iyisin inş..
Yazdıklarını sonuna kadar destekliyorum gercekten cok iyi düşünülüp karar verilmesi gerek Rabbi kolaylıklar versin..
günaydın canımmm sanada iyi haftalarrr kocaman öpüyoruz bideeeegünaydın kızlarr... iyi haftalar opuyorumnanaktan
herkese gunaydın kızlar..yenı hafta yenılıklerle gecer ıns..tum guzellıkler sızlerle
bırde bısey sorucam arkjadaslar hıcbı belırtı hıssetmeden bebeklerın karnımda kalbının durması gıbı bı ıhtımalı varmı kalplerı dursa hıseedılırmı bu konuda benı korkuttularda dun gece ruyama bıle gırdı kalplerı durssa duserlermı anlasılırmı bı bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım ınternetten arastırayım dedım bısey bulamadım
herkese günaydınnn
bugün değişik bi gün kızlar...yardımcı ablamız öglen işe başllıyor benim ailem uzakta olduğu icin cok uzun süreli annem yanıma gelemior..e babamında rahatsızlıkları var...eşimin aileside yardım edemicek..ben tecrübesiz...ilk sene bi yadımcı bakıcımız olucak...tansiyonumda bi inip cıkınca doğumdan önce baslattık...hayırlısıyla bakalım nasıl olcak....
herkese günaydın.Nasılsınız kızlar....
Şöyle bir göz attım yazılanlara.
Benim gibi olan arkadaşlar varmış.
Yaniherşeyi sıkıntı yapan,her lafa kulak asan.
Bende sziin gibi nette ne okuduysam aman benimde başıma gelirmi diye teleşlanmaya başlamıştım,şimdi moralimi bozacak hiç bir şey okumuyorum.inanın okuyunca insanın morali bozuluyor,herşeyi bilmemek en iyisiymiş,çok bilince insan evham yapıyor herşeye.rahat olmak lazım ama nasıl?
hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah.
iyiyim eylülcğm sen nasılsın,ben şimdilik çalışıyorm cnm kısmetse mart ayınıda geçirmeyi planlıyrm ama hamilelik ne gösteriri ilerleyen haftalarda bilemiyorum,32 haftada çıkmak istiyorum izne bakalım oda nisan ilk haftası gibi oluyor hayırlısı,
sen çalışıyorsun değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?