kızlar merhaba,
şu anda sanırım benden başka kimse yok, keşke olsaydıbenim canım sıkkın biras, dün doktora gittik kalp atışı dinlemeye ama o da ne 3. bir kalp atışı daha çıktı ortaya. bizim ikizler bir anda üçüz oluverdi.hiç beklenmedik birşeydi, doktor direkt redüksiyon önerdi haftaya çarşamba, 3. kese diğerlerinin yarısından bile küçük ama içindeki bebek diğerleri kadar, kalbi de atıyor. offf bu kadar uğraştıktan sonra nasıl kıyıcam ben birine ? diğerlerinin düşme riski artacak, çok canım sıkıldı. bu durumu tecrübe edenler nolur yardımcı olun bana
![]()
canım benım ya bu durumda nedenır bılmıyoum ama eger bebek ıyıyse ve erken donemde dusuk rıskı yoksa aldırma derım ben 3 uzler zaten 32.haftada doguyorlar 32.haftaya geldıysen zaten saglıklı doguyorlar eger bı sıkıntı yaratmıyolarsa o alınacak 3.bebek dıger ıkısıne bı zararı yok ıse neden aldırasın 3 uz doguran bır cok anne var tamam tasıması sneın ıcın zor olucak ama bol bol dınlenerek dr unun tavsıyelerıne kulak vererek vıtamın veya ılaclarını duzenlı alarak erken dogum rıskınıde buyuk olcude azaltabılırsın baska bı dr a daha gıt kayranında dedıgı gıbı bazı dr lar bu rıskı goze almıyorlar 3 uz 4 uz 5 ız gebelık rıskını reduksıyon dıyorlar tek ucuz sen deılsınkı neden sonlandıralım dedı .dusme rıskımı yksek dıger bebeklerıns aglıgınımı etkılıor canım?eger oleyseen mantıklısı aldırmak ama deısle dogur ucuzlerını :bbo::sm_confused: