Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

evet rabbime şükürler olsun....kızım beklemezmi çoook sabırsız yeter artık gelsinler diyor... geri sayıyor hep... anne 20 kere yatcaz kalkcaz dimi.......

Yavrum benim Allah kavuştursun inş.kardeşlerine...Hem küçük bir yardımcın olacak,hemde işin bizden daha zor olacak...güç versin Rabbim..

ay geldim canlarım sizi hiç kaçırmak istemiyorum ama benimkiler hala ayakta cereni uyuttum içeri geldim inanın en fazla 5 dk sonra ağlama sesi duydum(
şimdi annem cerenle ben yarenle uğraşıyorum.. yarene inatla bişey vermedim aç kaldedim en azından beni bir sen emiyordun bunu kaybetmeyeceğim dedim. veee azmin zaferi valla ciyaklaya ciyaklaya emdi sonra pes etti kötü anneyimmm:)))

kaswa yavrum valla bizimkiler bi alem canım yaaç..acep medicalin aşında suyunda bişey vardı da bunlar ondan mı böyle oldular:)) aradım canım bugün gece tam bir kriz yaşadık. biberonun emziklerinin ikisininde deliği büyümüş. ceren emerken gem-nzine kaçtı amanınnn evi birbirine kattı bi daha almaz biberonu memede almıyor. gece kök söktürdü valla şırıngayla karnını doyurduk. biberon ucu nuda buralarda bulamadım hani bildiğin bi yer varmı dicektrim. e - bebkte buldum. vee eşimde şehir dışında alacak kimse yok. annemde aksilik evde yoktu babamda beni bırakamıyor çünkü açlıktan iyice çıldırdılar. eşim hemen burdan birilewrini arıyp aldırdı kriz atlatıldı

sağol kaswacııım.... cümlemize güç versin rabbim....

wavy senin bu kızlar sana bayağı kök söktürcek canım ya.... allah kolaylık versin gülüm...
kızlar sizinle oturup sohbet etmeyi çok istiyorum ama belim.ve koca göbüşüm izin vermiyor... yatsam uykuda uyuyamıyorum ama dinleniyorum en azından... yarın cumartesi benim cadı evde... ödevimizde çok...ben dinleneyim...zorlu 2 gün var önümde...

Canım benim bu yavrular var ya adamı maymun eder..Ah canım benim iyi ki bulmuşsun şükür..Ben alırken iki boy akış almıştım..Bazı eczanalerde de bulunuyor.Nereden bulmuşlar ki?Ne yap ne et sakın bıraktırma..bneim Afram'da mızmız çok.Ama çok uğraşıyorum çok..Hep yaramaz Safa yüzünden oldu bunlar..Ağladımı onu susturmak ne mümkün..Yavrumu emerken bırak mak zorunda kladım hep..mafoldumben

kaydirigubbakcemile3allahım ya sen çok yaşa emiii. ne güldürdün beni...............:roflol:
:kedi:bayanssulusmile

3 aylık olduk biz...zemuszemus
allahım yerim onları.. maşallah yavrularıma allahım yavrularının yavrularını sevmeni nasip etsin..

kıslar doğum yapanlar benim ara ara dikiş yerlerim çok ağrıyor bugünde sancım vr sizlerde de oluyırmu
yaren coşyu ben kaçar

Yat canım yat..güzel haberlerini bekliyoruz...olumunekankayizsmile

Amin teyzesi hep beraber inş..Benim gece kalkarken oluyor wavyim..Yumurtalıklarımda dolgunluk hissediyorum birde..Wavy senin ameliyat yerindeki hissizlik geçtimi?Ben hala hissetmiyorum..Ne kadar gidecek ki bu hissizlik?

iyi geceler kızlar nabersiniz ben bu hafta full dr dr gezdim ve şeker sebebiyle insüline başlıyorum perhizde versi amaa ne perhiz 0 şeker 0 tatlı ödemden dolayı tuzuda kesti gebelikte şekeri biliyodumda bu boyutta insan kendinde hiç beklemiyo hemde hiç bi his yok bende yükselme belirtisi olmuyo anlamadım bide gündee 3 kere ölçüm yine delik deşik olma dönemim başladı başa döndük tüp bebek iğneleri hesabı psikopat oldum resmen kendimi deeşime kendi sezeryanımı evde kendim yaparım ben diyorum inşallah bebeklerime bişeyi olmaz bu şekerin ondan işte ödüm kopuyomafoldumben

kızlar hepinize günaydın sabah uyku tutmadı 4:30 dan beri ayaktayım atlaya atlaya okdum sayfaları inşallah bi şey kaçırmadım herkez iyidir umarım
canım benimkilere de doktor ayrı yumurtaya benziyor dedi başka bi fark söylemedi sadece kilo ama senin dediğin gibi fark açılırsa önemli şu an önemli değil dedi
hepimizde var canım o fark benimkilerde hep farklıydı
yani bu topikte iki bebeğide aynı kiloda olan görmedim zati yani panik yapma doğal bi durumm[
haklısın canım boşuna telaş yapmışım genelde herkesin böyle sanırım
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et
geramino çok geçmiş olsun doktor kontrolunde olduktan sonra bi sorun olmaz merak etme bizim de bi tanıdıkta oldu ama çok şükür bebekle ilgiili bi sorun olmadı sadece rejim yapmak zor gelmiş ama buna da şükür Allah başka sorun vermesin inşallah

sağol canım valla rejim zor gelmiyoda masadan aç kalkıyorum ekmeği kesti gibi bişi makarna pilav varsa ekmek yok dedi e türk mutfağında hangi yemeğin yanına makarna pilav filan yapılmaz o yüzden karnımın tam doymama gibi bi sorunu var bide ben hamurişi konusunda fazla hassasın çıldrır gözüm döner resmen ama şurda kaç ay var zaten idare ederim yeter ki kuzularıma bişi olmasın

canım haklısın hamur işi seviyosan canın ister çok az tadarsın ne yapcan hamilelikte dikkat etmen lazım ki kalıcı olmasın

canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin

bende dün doktora gittim Allaha şükür bebekler iyiler bugün sabah yine gittim kan verdim kan uyuşmazlıgı var eşimle onun için tahlil yapılıp igne olacagım pazartesi Allah nasip ederse

selam kızlar... geceyi kötü geçirdim..kasılmalarım arttı..sabah sabah soluğu doktorda aldım... şimdilik bişey yok ama nolacağıda belli değil.daha dikkatli olmalıymışım....

selam kızlar... geceyi kötü geçirdim..kasılmalarım arttı..sabah sabah soluğu doktorda aldım... şimdilik bişey yok ama nolacağıda belli değil.daha dikkatli olmalıymışım....

hadi canım,az kaldı...

kızlar merhaba,
şu anda sanırım benden başka kimse yok, keşke olsaydı benim canım sıkkın biras, dün doktora gittik kalp atışı dinlemeye ama o da ne 3. bir kalp atışı daha çıktı ortaya. bizim ikizler bir anda üçüz oluverdi.hiç beklenmedik birşeydi, doktor direkt redüksiyon önerdi haftaya çarşamba, 3. kese diğerlerinin yarısından bile küçük ama içindeki bebek diğerleri kadar, kalbi de atıyor. offf bu kadar uğraştıktan sonra nasıl kıyıcam ben birine ? diğerlerinin düşme riski artacak, çok canım sıkıldı. bu durumu tecrübe edenler nolur yardımcı olun bana

Çok az kaldı Kayra..artık ne zaman gelse iyidir canım...dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…