• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

cananım el kadar bebelerle yanlızsın yaa daha kırkınız çıkmadı sizin
yinede maşallah sana kuzummmm

kayra aynı şey bendede oluyodu
sancım çok diyodum nst çıkmıyordu
az diyodum .çok çıyodu

ay kızlar halimi görsenizacırsınız valla. yarenim beni emiyordu bugün emme meye başladı. cerenide iki gündür zorluyorum eh işte. bende aldım incir reçelini sürdüm mememe cereni emzirmeye çalışıyorum yaren açlıktan iyice çığlık çığlığa ama nerde sadece yalanmakla yetiniyolar . yarense tatlı hiç sevmicek sanırım iyişce kuduruyor. yavruyu koluma yatırdığım anda ciyalk ciyak anlayamadım noldu bugün:( gazınıda çıkartıyorum hani gazdan da değil. ufff yavrularımı emzirmek isdtiyorum ama emmiyolar. sütüm olmasa eminim yapışırlardı.. çokmu şey istiyom yaa:(((

ay kızlar halimi görsenizacırsınız valla. yarenim beni emiyordu bugün emme meye başladı. cerenide iki gündür zorluyorum eh işte. bende aldım incir reçelini sürdüm mememe cereni emzirmeye çalışıyorum yaren açlıktan iyice çığlık çığlığa ama nerde sadece yalanmakla yetiniyolar . yarense tatlı hiç sevmicek sanırım iyişce kuduruyor. yavruyu koluma yatırdığım anda ciyalk ciyak anlayamadım noldu bugün:( gazınıda çıkartıyorum hani gazdan da değil. ufff yavrularımı emzirmek isdtiyorum ama emmiyolar. sütüm olmasa eminim yapışırlardı.. çokmu şey istiyom yaa:(((

canım ya kıyamam neden öyle yapıyor anlamaya çalışıyorum hani agz diycem çıkarıyorum diyorsun . farklı yediğin bişey varmıydıı canım ne bilim sütün tadı değişmiş olabilirmi. ayda farklı bi parfüm yada çamaşır kullandınmı. karnı ağrıyor olabilirmiki sıcak tutup emzirmeyi denesen. bağırmaya başladığında hemen memeyi çekme ağzının içinde dolandır elinle belki biraz bekleyip tadını alınca emer canım. Allah ayrdımcın olsun bitanem. sakın endişeye kapılıp ona hissettirme sakin ve rahat davran oda rahatlar ve emer inşallah.

Wavy balım benim..senin yumurcaklarla benimkiler bir cins inandım buna...ya sen ne yaşıyorsan aynını yaşıyorum bu işe de şaşıyorum..kaydirigubbakcemile2uyuttum şimdi ...çok yorucu bir gündü bugün çooookkk....wavy balım aramışsın beni...kuzum o saatte minnoşları yıkıyordum..inan bir daha oturamadım totomun üzerine...yarın inş.müsait olursak konuşuruz canımın içi....Pamuğum güzelim,nasılsın?Gördünmü kız beni rüyanda?

Canan güle güle kullan süpürgeni..ne marka aldın?Sana bel ağrısı olanlar için bir modelden bahsetmiştim baktın mı ona?Bu arada Canan canım inan bu bızdıklar farkına varmadan alışıyorlar biberona..sonra emmek zor geliyor.emmedikçe süt azalıyor..aman canım çok dikkat et..üzülme sonra..

canım ya kıyamam neden öyle yapıyor anlamaya çalışıyorum hani agz diycem çıkarıyorum diyorsun . farklı yediğin bişey varmıydıı canım ne bilim sütün tadı değişmiş olabilirmi. ayda farklı bi parfüm yada çamaşır kullandınmı. karnı ağrıyor olabilirmiki sıcak tutup emzirmeyi denesen. bağırmaya başladığında hemen memeyi çekme ağzının içinde dolandır elinle belki biraz bekleyip tadını alınca emer canım. Allah ayrdımcın olsun bitanem. sakın endişeye kapılıp ona hissettirme sakin ve rahat davran oda rahatlar ve emer inşallah.

pamuğum anlayamadım gitti canım. ama parfüm falan demişsin. bugün benim duş jelim bitmişti eşiminkini kullandım acep babaları mı sandılar kıs benii:kedi::kedi:

sağol gülüm sen nasılsın.... bebeler uyudu sen burda takılıyım dedin.... azcık takıl ama onlar uyumuşken sende dinlen.... iki çocuk yoruyordur sizi.....
Yoruluyorum çok canım ...çok şey düzene girdi ama hep koşturmaca...az kaldı canım ya..bana derdin ben 36 yı görecekmiyim diye maşallah sende gördün...Kızın bekliyor mu kardeşlerini?

Yoruluyorum çok canım ...çok şey düzene girdi ama hep koşturmaca...az kaldı canım ya..bana derdin ben 36 yı görecekmiyim diye maşallah sende gördün...Kızın bekliyor mu kardeşlerini?

evet rabbime şükürler olsun....kızım beklemezmi çoook sabırsız yeter artık gelsinler diyor... geri sayıyor hep... anne 20 kere yatcaz kalkcaz dimi.......

Back