Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar halimi görsenizacırsınız valla. yarenim beni emiyordu bugün emme meye başladı. cerenide iki gündür zorluyorum eh işte. bende aldım incir reçelini sürdüm mememe cereni emzirmeye çalışıyorum yaren açlıktan iyice çığlık çığlığa ama nerde sadece yalanmakla yetiniyolar . yarense tatlı hiç sevmicek sanırım iyişce kuduruyor. yavruyu koluma yatırdığım anda ciyalk ciyak anlayamadım noldu bugüngazınıda çıkartıyorum hani gazdan da değil. ufff yavrularımı emzirmek isdtiyorum ama emmiyolar. sütüm olmasa eminim yapışırlardı.. çokmu şey istiyom yaa
((
canım ya kıyamam neden öyle yapıyor anlamaya çalışıyorum hani agz diycem çıkarıyorum diyorsun . farklı yediğin bişey varmıydıı canım ne bilim sütün tadı değişmiş olabilirmi. ayda farklı bi parfüm yada çamaşır kullandınmı. karnı ağrıyor olabilirmiki sıcak tutup emzirmeyi denesen. bağırmaya başladığında hemen memeyi çekme ağzının içinde dolandır elinle belki biraz bekleyip tadını alınca emer canım. Allah ayrdımcın olsun bitanem. sakın endişeye kapılıp ona hissettirme sakin ve rahat davran oda rahatlar ve emer inşallah.
pamuğum anlayamadım gitti canım. ama parfüm falan demişsin. bugün benim duş jelim bitmişti eşiminkini kullandım acep babaları mı sandılar kıs benii:kedi::kedi:
Kayra nasılsın canım?
3 aylık olduk biz...zemuszemus
Yoruluyorum çok canım ...çok şey düzene girdi ama hep koşturmaca...az kaldı canım ya..bana derdin ben 36 yı görecekmiyim diye maşallah sende gördün...Kızın bekliyor mu kardeşlerini?sağol gülüm sen nasılsın.... bebeler uyudu sen burda takılıyım dedin.... azcık takıl ama onlar uyumuşken sende dinlen.... iki çocuk yoruyordur sizi.....
Yoruluyorum çok canım ...çok şey düzene girdi ama hep koşturmaca...az kaldı canım ya..bana derdin ben 36 yı görecekmiyim diye maşallah sende gördün...Kızın bekliyor mu kardeşlerini?
maşallah barekallah..... 3 yaşıda 30 yaşıda daha fazlasınıda görün inşallah....