yaşasııınnnnn sonuca ulaştıkk senin de çizelgen var artıkk:)hihoyyyt, ben çıkayım artık dua et benim için görüşmek üzere
arkadaslar sizdede boylemi oluyo merak ettim.Ben bi anda canim tatli istiyo tatli yiyorum bi anda tursu yada eksi birseyler yemek istiyorum bi bilemedim canimin ne istedigini surekli degisiyo:)
Evet canım ya allah kolaylık versin.
Aramızda 1 hafta var.17+6 günlük daha canım
kızlar ben çıkıyorum doktora gidiyoruz herkese iyi günler
Herkese hayırlı cumalar......kaydirigubbakcemile3.....
Rabbim bugün açılan elleri ve edilen duaları geri çevirmesin inşallah.
Burcini doğurttuk,sıram kayra ablamda.
Hadi ablacım bir gün daha büyüdü senin fıstıklar.
Darısı benim ve diğer annelerin başınaAMıııııııııııııııııııııN.
kayra hedef 38. haftamı daha ne kadar sürecek gebelik? bebekler kaç kg olmuş? bir de az önce göbişler kısmına bakarken senin resimleri de gördüm, göbek esaslıymış :)
kayracıgım maşallah kız kalmadı az kaldı Allahım tamamına erdirsin inşallah
kizlar 33. haftayi tamamladim ama 2 gundur bebekler karnimda sik sik top gibi nefesimi kesiyorlar canim yaniyor boyle bisey yasayan varmi niye boyle yapiyorlar fisfisfis
okurken gözlerim doldu,çok tebrik ederim,darısı bizlerin başına..
Sevgili Kayra eskişehir yazıyor sende,ben afyondayım ama dr umu değiştirmeye karar verdim gerçi çok geç kaldım ama.eskişehir de kime gidiyorsun ben hiç bilmiyorum yardımcı olur musun?
burçin bitanem taze anne okadar güzel anlatmışsınki evet aynı duyguları bende yaşadı onun tarifi yok hiç bir sevgiye benzemez agrı filan vız gelir insana hele bide gülücükler atmaya başlasın dünyanın en güzel endegerli hediyesini verirler sana allahım senin sevginin bin mislinide evlatlarına versinki hep hayırlı evlatlar olsunlar allahım onlara hep sağlık versin mutluluk versinki onların gözlerindeki ışıkla aydınlan bitanem.
ama var ya eskiye götürdün beni aglattın benini yüregimde bişey kıpır kıpır oldu .
benim kuzumda 45 dakika sonra gelecek içime sokacagım şimdi onu anca öyle atlatılır bu duygu
seni çok seviyorum hayatım bebişlerinide benim için kokla kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
Canımsın ya senin bu güzel duların varya mest ediyo beni...
ALLAH bize ne kadar güzel temennide bulunuyosan sana daha coguyl karsılık versinn.
RAbbim kolaylık versin inş bebeklerinle bir ömür güzel yaşa inş opuyorumnanaktan
ayyyyyyy masallah canım yaaa cok hosuma gitti yazdıkların allah kolaylıklar versin .....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm ya anne olarak hoşgeldin yeniden ,ne güzel anlatmışsın rabbim bizede vaktinde yaşatsın bu duyguları
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kayrcğ hiç güleceğim yoktu he sen çok yaşa kuzum emi
3 aylık ama acıkınca bak o bile saldırıyor,cimcime ne olacakopuyorumnanaktan
canan canım geçmişe şöyle bir göz attım senin yavrularda seslerini çıkarmaya başlamış sanırım allah kolaylık versin canım. yalnız bişey dikkatimi çekti sütün varsa niye emzirmiyorsunda sağıyorsun canım. seninkiler prematürede doğğmadılar emme refleksi vardır diye düşünüyorum. neden soruyorum bak benim cerende emme refleksi yoktu özel biberon aldık onunla yedirdik memeyi tutmutyordu ben çok çabaladım almadı sonra anne sütünü alsın yeter mantıı ile sağıp sağıp verdim. şimdi hiç almıyor mememi ve anladımki bir bebk sdoymasada annesini emmeli hem psikolojik açıdan hemde annenin rahatı için çünkü çook acıktığında tık azına hemne ısısı hazırlamsı yok huysuzlandıüında tık ağzına süt olmasa bile onu rahatlatıp susturuyor. ama bunu geç analadım canım. naçizane önerim daha yolun başındayken ağlasalarda zorla vermeye çalış acıktıklarında ver almıyolarsa biraz ağlasınlar oylamaya çalış iyice acıksınlar bak nasıl alıyolar. bugün ben cerene öyle yaptım. valla kıtlıktan çıkmış gibi saldırdı mememe:))
Harfiyen katılıyorum wavyime ...aynı sorunu oğlumda yaşadım ve emmedi gitti..Bende Canan'a hep bunu sormak istiyorum..neden sağıp veriyorsun ki canım?
kizlar 33. haftayi tamamladim ama 2 gundur bebekler karnimda sik sik top gibi nefesimi kesiyorlar canim yaniyor boyle bisey yasayan varmi niye boyle yapiyorlar fisfisfis
kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
ayy ben bu kadar insanla gelemiyorum buralara yalnız olanları bi daha bi daha takdir ediyorum valla..gerçi başım kalabalık diye gelemiyorum sanırım..telefonları kaldır, bilgisayar açma, bimem ne bilmem ne..ayy her kafadan da bi ses çıkmaz ki :))
neyse napalım..geçici bi süreç..sıkıcaz dişimizi artık..ağrılarım devam etmekle beraber günden güne azalıyor..hele ki onların rüyalarında gördüklerine kıkırdamaları var ya ne ağrı bırakıyo insanda ne de sancı..bebekler de gayet iyiler..oğlum biraz az yiyo ve çok uyuyodu evham yaptım babasıyla babanesi şimdi dr a götürdü maşallah bişisi yokmuş aşkımın..sadece ufak olduğundan biraz üşüyomuş sıcak tutmak gerekiyomuş ve sık sık beslemem gerekliymiş ben 2-3 saatte bir 30 cc mama veriyodum saat başı 10-15 versek olurmuş meğer paşama..sütüm yok da henüz mamayla uğraşıyoruz bakalım inşallah o da olacak..
herkese kocaman öpücükleeeerrr...
burcin kuzum bizimde ömer üşüyordu cnm ben pamuk sardım ayaklarına
öle çorap gidirdim...hep battaniyeye sarılı tutuyordum cnm...
sütün gelir cnm sen sağ emzirmeye .çalış...
şimdilik kalabalık olur söylediklerinde doğru...
ama geçici bir durum cnm....
canaaan hoşgeldin kızz....bide bana söyleee ben nolursa doktora gideyim.........
yavrum sen artık git dr al bunları de hamişken benden önce doğurucan diye senle yarışıyodum ama ben doğurdum senin hala doğurmaya niyetin yok git yalandan sancım var de yatırt kendini ben doğurdum hiç bi sorun yok korkma doğurda kavuş yavrularına sende rahatla :ecrin_bebek:
ayyy ben çok yorgunummm çok kalamıyacağımmm kaçıyorumm mutfağı toplayayımm uyumaya çalışayım
öpüyorumm
ben her gidişimde sancım var diyom.... alttan bakıyo bişey yok...nst ye bağlıyo gene bişey yok diyoooo.... ayyyy şu körolmayasıca nst yokmu...her bişeyi sölüyo beeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?