ama kımse bnm soruma cvp vermedı kustum aglıcam ıste :S
aaaaaaaaa ben verdim yaAaaaaa yukarı baksanaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama kımse bnm soruma cvp vermedı kustum aglıcam ıste :S
ayy allah tamamına erdırsın cnm ıns bnmde ole oldu 5 haftalıkken bır tane gorundu 6 bucuk haftalıkken gıttım ıkı oldular sok olmustum ıns hayırlısıyla dogur canım:dance::dance:
Rose çook teşekkür ederiimmmm. umarım sende hayırlı sonuçlarla gelirsinn. sanırım her muayenede bu heyecan olacak, ama kalp atışı daha bi heyecan veriyor, sanki başlangıç bu gibi geliyor.
ya kızlar bişi sorcam bu ilk kalp atışı muhabbetinde dinletiyorlar mı yoksa sadece ekranda mı görüyosun? ben sesini duyucaz sanıyordum ama bi arkadaşım sadece görüntü dedi. siz böyle küçükken (7. hafta) nasıl olmuştu[/QUOTE
Benimkisinide ekrandan gorduk kalp atisini ama dinlemedik. cok guzel atiyodu kalpleri kuzucuklarimin...
ya kızlar bişi sorcam bu ilk kalp atışı muhabbetinde dinletiyorlar mı yoksa sadece ekranda mı görüyosun? ben sesini duyucaz sanıyordum ama bi arkadaşım sadece görüntü dedi. siz böyle küçükken (7. hafta) nasıl olmuştu
yavrukirpi cım ben o dedıgın seyı yapamadım bılemedım bı ekran cıktı ama sadece cızelge resmı var baska bısey yok kaldık orda
ya kızlar bişi sorcam bu ilk kalp atışı muhabbetinde dinletiyorlar mı yoksa sadece ekranda mı görüyosun? ben sesini duyucaz sanıyordum ama bi arkadaşım sadece görüntü dedi. siz böyle küçükken (7. hafta) nasıl olmuştu
herkese merhaba kızlar liyadoraya kolay gelsin diyelim o zaman hastanede hayırlısıyla zamanında bebişleri alsın kucağına
bende bugün tansiyon icin uğrastım iki saat önce geldim eve
tansiyonum eczanede dr da hep 14e 9 veya 14e 8 cıkıyodu dr idrar tahlili ile protein kacagı varmı diye baktı cok sükür yokmuş... şimdilik artık sürekli yatak istirati diyor evede tansiyon aleti aldık koldan ölcen dijital olanlardan hadi tekrar dr a onun tansiyon aleti ile karsılastırdık aynı sonucu veriyomu diye o da tamam ...eve geldim yattım hemen iki saat yatınca 12 e 8 olmus artık kontrollu gidicez 10 11 mart gibide doğum insallah....ne zormuş bu tansiyon yahuuuuu ..allahım sizle karşılastırmasın insalllah arkadaslar...
canım Allahım kolaylık versin inşallah kuzularını vakitlice kucagına alırsın benimde tansiyonum yüksek çıkıyor tuz falan kesin yasak yemiyorum zaten hayırlısı bakalım
liyadorayada Allahım yardım etsin inşallah kuzularını saglıklı sıhatlı alır kucagına
Oradaki çizelge opsiyonlarından beğendiğini seç, sağda next step diyecek oraya tıkla bebe resimlerinden istediğini seç, sonra yine next step oraya son adet tarihini gir
biz ilk gittiğiizde gösterdi sonraki kontrolumde dinletmisti....öyleydi galiba ..ya ben unutmaya başladım balık hafıza oldum cıktım yahu...evet evet önce gördük sonra dinledik canım