Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaarrr ,
dün buraya çok takılınca gece de rüyamda doğuma gitmiş gördüm hep beraber. diyorum ki bi yandan da yaw herkesin haftası farklı nası oluyor bu iş? sonra anlıyorum ki kayra doğuruyor bizler de kontrole gitmiş oluyoruz, sonra herkes kocaman göbekleriyle toplaşıyor. ennnteresan bi rüyaydı.
bugün de doktora gidiciim, dua edin benim için herşey yolunda gitsin :)
eneeeeeeeee hadi gelin hepiniz kıııııııııııııııııııııı....ne güzel olur gelseniz.......
eneeeeeeeee hadi gelin hepiniz kıııııııııııııııııııııı....ne güzel olur gelseniz.......
günaydın kızlaarrr ,
dün buraya çok takılınca gece de rüyamda doğuma gitmiş gördüm hep beraber. diyorum ki bi yandan da yaw herkesin haftası farklı nası oluyor bu iş? sonra anlıyorum ki kayra doğuruyor bizler de kontrole gitmiş oluyoruz, sonra herkes kocaman göbekleriyle toplaşıyor. ennnteresan bi rüyaydı.
bugün de doktora gidiciim, dua edin benim için herşey yolunda gitsin :)
canınm inşallah doktordan hayırlı vede mutlu haberlerle gelirsin inşallah benimde bugün kontrolum var inşallah bende hayırlı vede mutlu haberlerle gelirim inşallah
kızlar ya bısey sorcam sıze su bebek cızelgelerını nasıl hazırlıyorsunuz bende hazırlamak ıstıorum ama nasıl yapılır bılmıorumkkı yardıcı olursanız sevınıcem
kizlar dun doktora gittim ve ikizlerimin olacagini ogrendim,yaklasik 2 hafta once gitmistim yine hastaneye ama ozaman tek gorunmustu, cok saskinim valla.Aceba cift yumurta ikizimi yoksa tekmi cok merak ediyorum simdi,varmi aranizda benim gibi, ilk once tek sonrada ikiz oldugunu ogrenen arkadaslar.Sizinki tek yumurta ikizimi yoksa ciftmi....
kizlar dun doktora gittim ve ikizlerimin olacagini ogrendim,yaklasik 2 hafta once gitmistim yine hastaneye ama ozaman tek gorunmustu, cok saskinim valla.Aceba cift yumurta ikizimi yoksa tekmi cok merak ediyorum simdi,varmi aranizda benim gibi, ilk once tek sonrada ikiz oldugunu ogrenen arkadaslar.Sizinki tek yumurta ikizimi yoksa ciftmi....
tesekkur ederim yorumlariniz icin insan merak ediyo iste,birde benimkisi cook surpriz oldu gercekten daha 2 hafta once bitaneydi simdi iki oldular ikisininde kalbi cok sukur atiyodu....