Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın kızlaarrr ,
dün buraya çok takılınca gece de rüyamda doğuma gitmiş gördüm hep beraber. diyorum ki bi yandan da yaw herkesin haftası farklı nası oluyor bu iş? sonra anlıyorum ki kayra doğuruyor bizler de kontrole gitmiş oluyoruz, sonra herkes kocaman göbekleriyle toplaşıyor. ennnteresan bi rüyaydı.
bugün de doktora gidiciim, dua edin benim için herşey yolunda gitsin :)

Günaydın arkadaşlarrrr... Her geçen gün dahada yaklaşıyoruz minişlerimize inşallah opuyorumnanaktan

günaydın kızlaarrr ,
dün buraya çok takılınca gece de rüyamda doğuma gitmiş gördüm hep beraber. diyorum ki bi yandan da yaw herkesin haftası farklı nası oluyor bu iş? sonra anlıyorum ki kayra doğuruyor bizler de kontrole gitmiş oluyoruz, sonra herkes kocaman göbekleriyle toplaşıyor. ennnteresan bi rüyaydı.

eneeeeeeeee hadi gelin hepiniz kıııııııııııııııııııııı....ne güzel olur gelseniz.......

Herkese hayırlı cumalar......kaydirigubbakcemile3.....
Rabbim bugün açılan elleri ve edilen duaları geri çevirmesin inşallah.
Burcini doğurttuk,sıram kayra ablamda.
Hadi ablacım bir gün daha büyüdü senin fıstıklar.:nazar:
Darısı benim ve diğer annelerin başınaAMıııııııııııııııııııııN.

eneeeeeeeee hadi gelin hepiniz kıııııııııııııııııııııı....ne güzel olur gelseniz.......

kayra hedef 38. haftamı daha ne kadar sürecek gebelik? bebekler kaç kg olmuş? bir de az önce göbişler kısmına bakarken senin resimleri de gördüm, göbek esaslıymış :)

günaydın kızlaarrr ,

canınm inşallah doktordan hayırlı vede mutlu haberlerle gelirsin inşallah benimde bugün kontrolum var inşallah bende hayırlı vede mutlu haberlerle gelirim inşallah

kızlar ya bısey sorcam sıze su bebek cızelgelerını nasıl hazırlıyorsunuz bende hazırlamak ıstıorum ama nasıl yapılır bılmıorumkkı yardıcı olursanız sevınıcem

kizlar dun doktora gittim ve ikizlerimin olacagini ogrendim,yaklasik 2 hafta once gitmistim yine hastaneye ama ozaman tek gorunmustu, cok saskinim valla.Aceba cift yumurta ikizimi yoksa tekmi cok merak ediyorum simdi,varmi aranizda benim gibi, ilk once tek sonrada ikiz oldugunu ogrenen arkadaslar.Sizinki tek yumurta ikizimi yoksa ciftmi....

merhabalar herkesee

rosecim seni merak etmiştim

nasılsın canım iyimisin....

benim bulantılarım hafifledi ama midemde yangın var sanki........

sizlerdede oldumu bu durum kızlar?

canınm inşallah doktordan hayırlı vede mutlu haberlerle gelirsin inşallah benimde bugün kontrolum var inşallah bende hayırlı vede mutlu haberlerle gelirim inşallah

Rose çook teşekkür ederiimmmm. umarım sende hayırlı sonuçlarla gelirsinn. sanırım her muayenede bu heyecan olacak, ama kalp atışı daha bi heyecan veriyor, sanki başlangıç bu gibi geliyor.

kızlar ya bısey sorcam sıze su bebek cızelgelerını nasıl hazırlıyorsunuz bende hazırlamak ıstıorum ama nasıl yapılır bılmıorumkkı yardıcı olursanız sevınıcem

dalinciim merhaba, başka yolu da var mı bilmiyorum ama ben kendi yapma şeklimi sana anlatayım. ben çizelgesi olanlardan birinin resmine tıkladım, orada hakkımda kısmında çizelge diye bi altbaşlık var , onun altındaki adresi kopyalayıp adres satırına yapıştırdım lilypie sitesine ulaştım. siteden hamilelik başlığını seçip adım adım ilerliyorsun, çizelge, bebekler, son adet tarihin ve varsa özel notunu giriyorsun, daha sonra orada çıkan adresi kopyalayıp kendi sayfana yapıştırıyorsun. biraz karmaşık oldu ama bi dene bakalım .

kizlar dun doktora gittim ve ikizlerimin olacagini ogrendim,yaklasik 2 hafta once gitmistim yine hastaneye ama ozaman tek gorunmustu, cok saskinim valla.Aceba cift yumurta ikizimi yoksa tekmi cok merak ediyorum simdi,varmi aranizda benim gibi, ilk once tek sonrada ikiz oldugunu ogrenen arkadaslar.Sizinki tek yumurta ikizimi yoksa ciftmi....

onu ogrenmek ıcın acele edıorsun henuz bellı olmaz o canım bıraz beklemen gerekıcek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımmm tebrikler, benim çift yumurta, senin? olabiliyormuş bazen öyle sonradan gçrünme ya da birinin sonradan kaybolması, ikiz başlayan gebeliklerin %50'si ikiz doğumla sonuçlanıyormuş sadece, seninki tam tersi gerçi

tesekkur ederim yorumlariniz icin insan merak ediyo iste,birde benimkisi cook surpriz oldu gercekten daha 2 hafta once bitaneydi simdi iki oldular ikisininde kalbi cok sukur atiyodu....

Kızlar LıYADORA dr.hastaneye yatırmış ve doğuma kadar hastanede kalacakmış.
Bebekleri ve kendisi çok iyimiş.Serklaj işlemi yapılmıştı.Dr. tedbir amaçlı yatırmış.
Bu arada bir kzıı ve bir oğlu olacak.
Rabbim hayırlısıyla doğum haberlerini vermeyi nasip etsin.

tesekkur ederim yorumlariniz icin insan merak ediyo iste,birde benimkisi cook surpriz oldu gercekten daha 2 hafta once bitaneydi simdi iki oldular ikisininde kalbi cok sukur atiyodu....

ayy allah tamamına erdırsın cnm ıns bnmde ole oldu 5 haftalıkken bır tane gorundu 6 bucuk haftalıkken gıttım ıkı oldular sok olmustum ıns hayırlısıyla dogur canım:dance::dance:

Back