Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ya kızlar sizlerin gebelik haftalarınızı görünce mutlu oldum ben, genelde prematüre doğuyorlar sanıyordum ama 35-36-38. haftaya gelinmesi süpper. offf benim iştahım çok açık bu akşamda çok yedim yine çatlamak üzereyim, umarım soda iyi gelir

kaswa hoşgeldin canım............ pamuk kısss çiftlikten vakit bulup uğradın sonunda topiğeee..

kayracıgım sana cok sevınıyorum...super bır haftaya geldın....ben bebıslerıme kavustum gecelerı cok zorlanıyorum ama..uyanamıyorum annem kalkıyor...annem gıdınce ne yapıcam hıc bılmıyorum...

kayracıgım sana cok sevınıyorum...super bır haftaya geldın....ben bebıslerıme kavustum gecelerı cok zorlanıyorum ama..uyanamıyorum annem kalkıyor...annem gıdınce ne yapıcam hıc bılmıyorum...

evet alainacım güzel haftalardayım.... 38 i bekliyorum... doktorum o zaman alırım diyor...tabi kendiliğinen gelmezlerse.... canım şimdi annene güveniyorsundur.... o gidince herşey yoluna girer..iş başa düşünce anlarsın..

kaswa hoşgeldin canım............ pamuk kısss çiftlikten vakit bulup uğradın sonunda topiğeee..

ay canım sorma bağımlılık yaptııııı iki taşın arasında ekiyom dikiyoom ama 2 gündür onuda yapamıyorum yatılı msiafirlerim vardıı.

bu arada gözüm üstünde merakla bekliyorum şekeriiim valla hadi bakalım sende doğurda katıl aramızaa :)

kaswam kaswam mucksss :)

valla senin maşallahın var..... iki bebek bir tarla .... ben nasıl yapıcam bakalım...şuaraya hergün selam yazsam yetecek vala....

valla senin maşallahın var..... iki bebek bir tarla .... ben nasıl yapıcam bakalım...şuaraya hergün selam yazsam yetecek vala....

yatılı misafilerimide unutma sık sık geliyolar çünkü :) valla yorgunluktan ölüyorum şimdi ama yatamıyorumdaaaa .. yok canım gözün korkmasın bi düzenini opturtursan çok zevkli enerjini ve sevgini ver bebişlere yeter. sağlıkla gelsinelrde yetersin sen hereyere tecrübeli annesin birde.

yine acıktımda ne zaman doyucam bilmiyorum kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…