Selam kızlar?
kayracım memleketlım sen hangı dr a gıdıosun bana tavsıye edebılecegın ıı bı dr varmıkaydirigubbakcemile2
selam kaswam. ya varya bitürlü karşılaşamıyoruz kısmet olmuyo yaa çok özlediiiimmm
kaswa hoşgeldin canım............ pamuk kısss çiftlikten vakit bulup uğradın sonunda topiğeee..
kayracıgım sana cok sevınıyorum...super bır haftaya geldın....ben bebıslerıme kavustum gecelerı cok zorlanıyorum ama..uyanamıyorum annem kalkıyor...annem gıdınce ne yapıcam hıc bılmıyorum...
kaswa hoşgeldin canım............ pamuk kısss çiftlikten vakit bulup uğradın sonunda topiğeee..
ay canım sorma bağımlılık yaptııııı iki taşın arasında ekiyom dikiyoom ama 2 gündür onuda yapamıyorumyatılı msiafirlerim vardıı.
bu arada gözüm üstünde merakla bekliyorum şekeriiim valla hadi bakalım sende doğurda katıl aramızaa :)
kaswam kaswam mucksss :)
valla senin maşallahın var..... iki bebek bir tarla .... ben nasıl yapıcam bakalım...şuaraya hergün selam yazsam yetecek vala....
ben kaçtım kızlar yoruldum....hepinize iyi geceler...
turgay şenere gidiyorum canım........................
hımm pekı nerede gorev yapıyor devlettemı zubeyde hanımdamı sakarya damı hangı hastanede bu dr :ecrin_bebek:
günaydın kıslaaaaaaaaaaaarrr
osmangazi üniversitesi tıp fakültesi nde .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?