Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ay vallahıben anlamam ole syelerden cızelge falan bulamam bıle :umursamaz: o yuzden solemek zorunda kalacaksınız allah saglıkla kucagınzıa almak nasıp eder ıns .tabı banada zemuszemus

kız hemde ne mucıze varya dr ıkız dıınce sok oldum ben tedavıyıde bırakmıstık hanı oluruna zorlamayalım dedık kendısı oldu aılede ıkız hıc yok ben ılk ım ve ılk mucızelerım bundan sonra duzen deıstı artık aılede ıkız var muthıs bsıey ya muthıssssss:dance::dance:

canım benim de doktor ayrıntılıdaki doktor iki kere ölçtü ilkinde 100 gram fark vardı.tekrar ölçtü 70 gram çıktı önemli değil dedi bu iki ölçüm de aynı kontrolde farklı zamanlar değil yani . o yüzden şaşırdım acaba yanılma payı mı oluyo bunu yapan ayrıntıdaki prof . Normalde kendi doktorumda 40-50 gram farklı çıkıyodu . bunlar gelen yemeği kapıyo sanırım şişko şeyler kaydirigubbakcemile3 kardeşini de düşünsene

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ama şöyle bir göz attım şükür herkez çok iyi ufak tefek agrıların haricinde .valla ben sabaha kadar uyumadım ne sagıma ne soluma ne sırt üstü bir yatış pozisyonu bulamadım kendime .yok karar verdim eşime yatagın ortadan bir yuvarlak açtıracagım yüz üstü yatacagım kaydirigubbakcemile3başka çare yok daha şimdiden böyle gelecekten korkmaya başladım valla ama şükür yinede allah bugünlerimizi aratmasın.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniza.s. yavaş yavaş kaynaşacagız kızlar sorun yapmayın siz sorcanız biz cevaplıyacagız hoş beş muhabbet geçecek.
dırım bugün ugramamış ciddi kırıldı heralde bu hatun DIRIMMMMMM NERDESıN KUZUM
KAYRACIM maşallah iyimissin ama hep böyle ol canım sırada sende bir ara takılmıştım resmen sana ilk sana bakıyordum yazmışmısın diye şükür canım allaha emanet ol hayatım.
eylül artvinli neroka nasılsınız kuzum iyisindemi :1hug:

ailede olmayıp da olan duymamıştım demek ki oluyomuş Allahın hediyesi işte bunlar sana. ilk nesilde değil de ikinci nesilde oluyomuş anladığıma göre senin akranların değil de anane babane çocukları falan diyolar.

nefescim iyiyim canım saol sen de iyisin inşallah bebeklerine maşallah nazar değmesin doktora gitmişsiniz kilo almış fındıklar

ay vallahıben anlamam ole syelerden cızelge falan bulamam bıle :umursamaz: o yuzden solemek zorunda kalacaksınız allah saglıkla kucagınzıa almak nasıp eder ıns .tabı banada zemuszemus

aboww kızzz,yazımın altında sarı çizelgeyi görmüyonmu,,ı am 25 weeks & 2 day yazıyor,,

evet benim de fark vardı.o dönem 24. haftalardaydım.kilosu geride olan bebeğin takip edilmesi,aradaki farkın artıp artmadığına bakılması gerekiyor.zaten tek gösterge kilo değil,ölçümlerde dr.lar sadece kiloya bakmıyorlar kafanın çevresi göğüs çevresi vs. AC,FL gibi ölçümler yapıyorlar bunları beraber değerlendiriyorlar.bir de bildiğim tek yumurta ikizlerinde farklılık olması yani artması daha önemli,çünkü onlar bazı şeyleri ortak kullanıyorlar ve biri diğerinden az besleniyor vs. olabilir.mesela benim çift yumurta ikizi herşeyi plasenta kordon falan ayrı olduğu için bu konuda daha rahatım.zaten fark artmadı benimkilerde,hatta geride olan şimdi öne geçti.bana göre dr sorun yok dediyse sorun yoktur üzülmemeni dilerim.

nefescim iyiyim canım saol sen de iyisin inşallah bebeklerine maşallah nazar değmesin doktora gitmişsiniz kilo almış fındıklar

sağol canım dün rahatladım resmen plasentamda yukarı çıkmış şükür fınduklarım demi kız onlar benim. anaları kurban olsun o fındıklara ayyy kız içim bi hoş oldu anam bi doğsalarda yese anneleri onları

aynen şişko şeyler,,,

nerocum senin tek yumurtamı hayatım

aynı sorunu yaşıyoruz cnm yüzüstü yatma sabah olmuyor valla bide bütün gece üstüm açık yatırormuşum ayaklarım çok yanıyor benm sende varmı,benimde eşim diyo yatağın ortasını keseyim yuh dedimkaydirigubbakcemile3

çift yumurta cnm benimkiler,bana 3 tarnsfer yapıldı 3 tane 4 oldu ben şokşokşok,,,1 tane kendiliğinden gitti 1 tane redüksyn yapıldı,allahım bunlara uzun sağıklı ömür versin hepimizin inşallah:Saruboceq:

boşa evham yapma bendede koca ay bikez bile bulantı olması yani herkeste olacak diye bişi yok boş gebelik felan düşünme bunları allahın izniile kalp atışlarını duy ve sonra rahat bi gebelik geçir

vallaha iyi fikir ama öyle yaparsam karu beni evden felan kovmasınnnn

ayyy sonuna kadar katılıyorum sana kayraaaaa ya işte büyük insanın hali başkaaaaa
hava güzel ben bir çıkıp nişantaşı turu atayımzemuszemus alahım ne gezenti karuyum doğurunca kesin bunalıma girerim ben 2 ay gezemicm diyesempatiksalakcinni

kızzz gelirsem varyaaaa klava:klava:klava:
biz aylardır eve tıkanmışız karu nişantaşındna bahsediyo bu kadarda nispet yapılmazki amaaaa
küscem haaaa

hepimizde var canım o fark benimkilerde hep farklıydı
yani bu topikte iki bebeğide aynı kiloda olan görmedim zati yani panik yapma doğal bi durumm

kızz delüüü herkesin hatrını sormuşsun benim başım kelmiii beni nir sormuyon ahandaküserimm haaaa

[

ayyyy aynen hayatım bide agrı var bende ayaklarımda benimde ayaklar dışarda bide yorganın üstünde gezdiriyorum soguk yerlere deydireyimde rahatlasın diye.
benimkilerde çift yumurta kilo farkından konuşunca ondan sordum .
mucizelerin onlar senin hayatım burda herkez bir şekilde mucize yaşamış ama benimkisi tam enterasan.kısaca yazayım.
8 yıl çucugum olmadı ir tüp denemesi yarım kaldı yumurta veremedim düzgün 2 yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdik hastaneyle anlaşmamız yapıldı dosyamız açıldı dr. adet oldunda gel dedi tabi ben gidemedim hamileymişim tabi dr. bizde şok .şükür oğlum şimdi beş yaşına girdi .bunlarda kaza kurbanı daha istemiyordum allah biliyor ya hamile kalmışım birde baktık iki kese alll bir mucize daha allahım çok büyük allahım derdini verirken ergeç dermanınıda veriyor.tabi bir çok kişi tüp bebekmi diye soruyor bukadarda olmaz artık diyordur insanlar.
allahım nerde varsa arayan versin ama kıymet bilene versin her zaman diyorum

Canım benim iyiyiz çok şükür.senn nasılsın?
kızım ağlıyooo ben kaçarrr

Anam yerim ben senin kızını,birde ağlamayıda öğrenmiş.Tam ısırmalık yaaaaaa

kızz delüüü herkesin hatrını sormuşsun benim başım kelmiii beni nir sormuyon ahandaküserimm haaaa

[

kız delüüüüü senle o anda msnden konuşuyordum komik olmazmıydı artıkın bide oraya yazmak kaydirigubbakcemile3 hatırrı bitirip ev işi muhabbetlerine girmiştik .allah seni kahretmeye :1hug:

Nefes bendede ayak ağrıları var.aman çok zormuş ya,ne yastık ne kalsiyum bana fayda etmiyor.
Aama bendeki ağrıdan çok uyuşma gibi sankibilmiyorumkismile

slm arkadaşlar.afyon ya daeskişehirden yazan var mı acaba?
ben varım canı eskişehir den

nefes birgün iyi birgün kötü..idare ediyorum işte... bakalım ne zaman doğururum... hedef 38 hafta

kızım ağlıyooo ben kaçarrr

anacım bu topiğin anneleri girebildiğine şükretmeli... biri susar bir başlar...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…