Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Günaydın hanımlar..........nasılsınız.........Dün gece meydan nefesle dırıme kalmış,oh epey muhabbetler edilmiş ne güzel.Bilseydim bende gelirdim ayak ağrılarımla cebelleşiyordum yatakta,sonrada karnıma ağrılar girdi heralde üşüttüm.Of ya ben niye böyle yapıyorum bilmiyorum her en ufak ağrıyı büyütüyorum içimi daraltıyorum sonrada kızıyorum kendime.Ben ilk gebeliğimde çok rahattım,bazı şeyleri bilmekte hiç iyi değilmiş bence.lmaz:
Bugün 1.30 da dr.kontrolüm var.Bakalım ne diyecek bu ayak ağrılarıma,birde bakarız benim kuzulara nasıllarmış,belki diğer fındıkta gösterin kimliğini öğreniriz.

ewet canım ya cok dusuor sık dusuor bırde elelrım bosalıor tıtrıor bole sızınde oluormu

valla cnm bence ihmal etme dr görüş,kötüdür yani çok iyi bilirim 2-3 lere düştüğünü bilirim tansiyonumun,normalde benim hamilelik öncesi küçük tansiyonum 4-5 den yukarı çıkmazdı ama allahtan hamileliğimde gayet normal seyrediyor,,,

dr uma solemıstım gebelıkte normal dedı ama bnm cok sık oluor dedım ıkı bebek ten dedı onları beslemeye calısırken sen besınsız kalıorsun ıı beslen dedı ama bılmıorumkı normalmı gozlerım kararıor cok fena oluorum ya bebıslere bısıy olursaeyvahedigeldismile

ohhh ne güzel babaneye bak bende o babaneden istiyorum banane .
babaneye laf yok süper

iyigeceler şimdiden canım öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

hahhaa bence istemezsin o babanneyii...ben bütün gün iş güçle uğraştığımdan acıyo biraz bana...ve kendisinin canı sıkıldığı için alıyoo çocukları eeeee ben kalkamaycam biliyo çocuklarla oyalanıyoo yoksaaa ben uyuyayım diye değill....kaçkere başıma geliyoo kalk istersen diyee ...bi çay koymazzz düşünnn

yaaaaa gördünmüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

slm kızlar günaydın herkese hiç iyi değilim bu tansıyon dusmelerı benı oldurucek
cnm çok zor yaa bilirimmm geçmiş olsun

herkese günaydın
burcincim gözün aydın allah analı babalı büyütsün insallah..tebrik ederim canım....
günaydınnn

gelseydin kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
aksam muhabbet iyiydiii
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

cnm normal bu ağrıları böyle hissetmen takmaa

neroda buraymışşş onada bi tünaydın diyeyimm

bende kalktım ev savaş alanı gibi ama kahvatı sonrası
hemen kk geldim....şimdi kalkacağım hemen ....evi toplayacam ıspanağımı yıkayacağım
ömeri kontrople götürdükden soınra asla yapmama yemeğiii

zor o zaman cnm senin ya allah kolaylık versin sana,

sanada tünaydın kız hamarat hatun dırımmm,,,

zor o zaman cnm senin ya allah kolaylık versin sana,

sanada tünaydın kız hamarat hatun dırımmm,,,

teşekkür ederim kuzummmm iltifat ediyorsun vallaaa mecburiii iki çocukla ev savaş alanı oluyoo şuan komidinlerden badiler mendiller sarkıyoo hehe
anasıda kk da yazı yazıyooo ne relaxxxx ım dimi hahahahasempatiksalakcinni

dalincim benim ilk hamileligimde tansiyonum 8 5 e kadar düşüyordu ama normalde hep 10-6yada 9-6
dr. sordugumdada aman düşük olsunda yükselmesin diyordu .belki kan şekerin düşüyor olabilir elin ayagın titrediginde tatlı birşeyler ye bakalım ne olacak vücud alışık olmadımı çok zor canım .benim 12-8 oldumu ben iptal oluyorum fişimi çekiyorlar esasında normal bir tansiyon eee bende düşüge alışmışım

bende daha yeni kahvaltı yaptım hatta masadayım dahale keyif yapıyorum .agrı sancı yokken tv de bide izdivaç seyrediyorum .ama ekmegimi attım makinaya en kolay iş olunca en önc e

kızlar bir blog veriyorum özellikle yeniler baksın her bilgi var .videoda var
BEBEĞİMİZ

aaaa ne tesadüf aynı agrılar bende vardı akşam kıvrandım valla ilaçta iyi gelmedi kesmedi okadar artık .gelseydin dagılırdı kafan agrıdan uzaklaşıyor insan biraz .dr. gidiyormuşsun hayırlı haberlerle gel canım .bide canım bırak biraz kendi haline daraltma içini kuzum o sıkıntı taş gibi oturur içine oyalanacak başka şeyler bul ileriki zamanlarımızda daha çok agrılarımız sancılarımız olacak kocaman öpüyorum hayatım opuyorumnanaktan

kızlar 32.21 bir video var orda ikizlerle ilgili onu sakın seyretmeden geçmeyin . bölüm ikiyi tıklayın harikaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
selammmm
eylül canım kaç paket bez alayım diye sormuşsun genelde 1 numaralı paketlerin içinde bez az oluyo ama en az 3 paket almanı tavsiye ederim hatta 4 paket bile alabilirsin

canancım saol 1 numaradan alıyım mı diye tereddüt etmiştim. 4 paket alırım bi de 2 numara var ya ondan 5 paket aldım daha aalmaya devam ediyim di mi 3-6 kilo arası yazıyor üstünde. ilk bebek olduğu için ne kadar gider hiç anlamıyorum.

aman boşver nasıl olsa hiç bitmiyor ev işi nankör derler ya boşuna dememişler ev işi için,yap yap bir halt göründüğü yok ortada,arada yaz arada yap kuşum,,,

bı gun merdıvende falan dusecek yuvarlanacam dıe korkuorum

aman allah korusun sen öyle yanlız falan inme merdivenlerden yanında kalan varmı annen falan

kızlar merhaba nasılsınız ya benim bu ellerim çok uyuşuyo doktor bi sorun yok ikiz oldukları için sinir uçlarından dedi ama ellerimi yukarı kaldırarak bi iş yapmak çok zor tencereyi bile tutmaya korkuyorum. gerçi fazla sızlanmıyım şükür ki kendimi iyi hissediyorum başka bi şikayetim çok sanırım çoğumuzda da oluyo bunlar

burçin , umut maşallah bebeklerinize çok sevindim inşallah ömür boyu Allah sağlık sıhat versin
el muallim tekrar tekrar tebrik ediyorum sizi de bir anda ev halkı çoğaldı şükür bugünleri de gördük

Son düzenleme:

evet eylülcüm bendede başladı yavaş yavaş yarın dr gidecegşm bakalım ne diyecek ben bide vitaminlerimi kullanmıyorum acayip yanma yapıyo onunda eksikligindenmi merakedeiyorum .
aman canım bu kadarla kalsın herşey ikiz hamilelik gerçekten zor tabi istisnalarda var doguma kadar çok rahat hamilelik geçirenlerde var allahım hepimize ağrısız sancısızz bir hamilelik kolay doğumlar sağlıklı evlatlar versin

merhaba arkadaşlar,
ben de uzuuun badireler sonrası ilk tüp bebek denemesinde hamile kalanlardanım şükürler olsun. Geçen Cuma iki keseyi görerek heyecanımızı da ikiye katladık. Bu Cuma da inşallah kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. 5+6 günlüğüz bugün şimdilik benim hiçbir şikayetim yok.

amin canım inşallah daha beterleri olmasın inşallah . sen hiç bi vitaminini içmiyomusun yanma yapıyo derken idrarda mı canım.

canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeklerini TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

valla kımse yok kız yanımda daıre 3 uncu katta asansorde yok allaha emanetz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…