Arkadaşlar iki isim arasında kaldık sizce hangisi?

Kusura bakmayinda ikiside igrenc isimler. Muslumanliga uygun isimler degil. Yabancilara ozenir gibi geldi bana.

Modern yeni farklı olacağız diye evlatlarımıza saçma sapan isimler koyar olduk.Bende farklı çok duyulmamış isimleri tercih ederim ama kendi kültürüme uygun yaşım 28 olmasina rağmen çok orijinal ve güzel anlamlı ismim var .Bende anne olursam çocuğuma Helen Talya ada maya toprak vs saçma sapan isimler yerine kesinlikle daha düzgün bir isim koyacağım.Allah bağışlasın size anne babanın evladına 3 hakkı var bı tanesi ismi bunu unutmayalım lütfen

İsminiz Pelin mi ?

Tekrar bi düşünün derim. İkisi de kötü. İlla birisi olsun derseniz Talya olabilir.

Kusura bakmayinda ikiside igrenc isimler. Muslumanliga uygun isimler degil. Yabancilara ozenir gibi geldi bana.
Müslüman olan isimlerin hepsi arapca zaten.nerde kaldı türk kültürü..sizde kendinizi araplastirmaya çalışıyorsunuz.arastirma yapın.neyin ne olduğunu anlarsınız!!git kendi kızına koy o zaman!!

ön yargı yada sorgu nedir bi bakın sözlüge sonra yazın isimleri begenmeyenlere hemen bi tepki sanki mecburuz begenmedik işte..
Begenmemen değil ya oku yazdıklarımı beğenmedim diyenlere yazdığıma bak.beni yargiliyorsunuz diyorum.brgenmedim bu ne böyle yok Yunanca yok özentisin diyor millet kafanız basmıyor mu sizin.

Müslüman olan isimlerin hepsi arapca zaten.nerde kaldı türk kültürü..sizde kendinizi araplastirmaya çalışıyorsunuz.arastirma yapın.neyin ne olduğunu anlarsınız!!git kendi kızına koy o zaman!!

Turk kulturunden ne alaka ki milli duygularin mi harekete gecti? Ne kadar saygisizsin ya daha simdiden begenmeyenlere laflari saydirmaya baslamissin zaten dusunemiyorum bebege italya felan diyenler olunca napcan acaba

Kizim olsa koyardim zaten. Modern musluman isimleri var. Fikrimizi sormak icin konu aciyorsunuz. Tepki alincada ne bu siddet bu celal. Konu acarken 2 kere dusunun acin o zaman. Tepkilere yorumlara acik olun....

Kizim olsa koyardim zaten. Modern musluman isimleri var. Fikrimizi sormak icin konu aciyorsunuz. Tepki alincada ne bu siddet bu celal. Konu acarken 2 kere dusunun acin o zaman. Tepkilere yorumlara acik olun....
Kızım beğenmedim dersin tabiki.yok.muslumanliga uymuyor yok özentisin ne demek ya lafını bizde konuş.sen burda beni yargılayıp hakaret edemezsin.yazma bir daha.ne kadar cahilsin ya.kara cahil dedikleri bu olsa gerek.

Begenmemen değil ya oku yazdıklarımı beğenmedim diyenlere yazdığıma bak.beni yargiliyorsunuz diyorum.brgenmedim bu ne böyle yok Yunanca yok özentisin diyor millet kafanız basmıyor mu sizin.
E helen yunanca işte kendınızde yazmışsınız kendınızden eminseniz niye bozuluyorsunuz ilerde isimleri koydugunuzda da söyleyenler olacak bunları tuhaf karsılayan olacak degısık isim koyuyorsanız herseyede acık olun ilerde de herkesi azarlıyacakmısınız böyle ? Ha bide Haddinizi bilin öyle kafanız basmıyormu gibi konuşma hakkını size vermedim. Buda son yorum NOKTA

Kızım beğenmedim dersin tabiki.yok.muslumanliga uymuyor yok özentisin ne demek ya lafını bizde konuş.sen burda beni yargılayıp hakaret edemezsin.yazma bir daha.ne kadar cahilsin ya.kara cahil dedikleri bu olsa gerek.
Gercektende sen cahilsin. Hem konu aciyorsun. Hemde fikirlere kapalisin. Ustune birde hakaret ediyorsun. Allah akil fikit versin sana..

Gercektende sen cahilsin. Hem konu aciyorsun. Hemde fikirlere yorumlara tepki veriyorsun kapalisin. Ustune birde hakaret ediyorsun. Allah akil fikir versin sana..

K
Turk kulturunden ne alaka ki milli duygularin mi harekete gecti? Ne kadar saygisizsin ya daha simdiden begenmeyenlere laflari saydirmaya baslamissin zaten dusunemiyorum bebege italya felan diyenler olunca napcan acaba
Kızım sana ne oluyor kadının yazdığını niye okumuyorsun? Ne saldırıp duruyorsun sen bana kadın muslumanliga uymuyor özenti diyor bana.bende ona cevabımı veriyorum..nasil insansın sen ya.hamile bir kadınım ve iki isimden biri hakkında tercih yapın dedim beni yargılayın demedim.burda saldırmak neyin nesi??nasıl insanlar var ya ???yazma bana.taciz edip edip durma.

Gercektende sen cahilsin. Hem konu aciyorsun. Hemde fikirlere yorumlara tepki veriyorsun kapalisin. Ustune birde hakaret ediyorsun. Allah akil fikir versin sana..
Sen yazdığımı okumuyorsun çok belli.ben ne diyorum sen ne diyorsun taciz edip durmayın gerçekten.lutfen.

Ya Yunanca ewet ne olmuş diyorum.ilerde begenilneyebilir.insanlae beni yargılayamaz ama.sende o zaman gelip benimle ugrasmayacaksin.bos besinlerle isim yok.hadi güzelim hadi flgidin başkasıyla uğraşın.

Sen yazdığımı okumuyorsun çok belli.ben ne diyorum sen ne diyorsun taciz edip durmayın gerçekten.lutfen.
Kusura bakmayinda taciz eden ve kiskirtan sizsiniz hakaret ederek.. Yaabbi sukur diyecek halim yok ya. Ne haliniz varsa gorun bana ne yaa. Muhatap olmuycam sizin gibi biriyle.

Ya Yunanca ewet ne olmuş diyorum.ilerde begenilneyebilir.insanlae beni yargılayamaz ama.sende o zaman gelip benimle ugrasmayacaksin.bos besinlerle isim yok.hadi güzelim hadi flgidin başkasıyla uğraşın.
Kardeşim seninle ugrasan yok.. fikir istemişsin işine gelmeyene saydırmışsın.. madem boş beyinler dıyorsun o zaman niye danışıyorsun diyorım bana yazıp yazmaman önemli degil her kime yazdınsa biraz geniş ol her fikire saygın olsun..

Yav he he

daha once hic birini taciz etmekle suclanmamistim gerckten tesekkurler. Hic umrumda degil koycaginn isim felan ama bu yaklasimin cok yanlis. Insanlar elbette istedikleri gibi fikirlerini soylerler buna engel olamazsin. Rahatsiz oluyosan da zaten oyle isimler secmezsin. Senin hayatindan bize ne sonucta. Ama bi fikir sormussun begenmeyenler de kendilerinin o fikir hakkindaki dusuncelerini soylerler. Gercekten de sence de oyle degilmi. Kimse sana ozenti demedi isimler icin ozenti denildi. Yani suan gercekten de o kadar farkli isimler var ki neden boyle bi baskalasim surecindeyiz diye bi dusunurseniz gercekten de ozentilikten kaynaklandigini gorursunuz. Sadece sizin icin degil genel olarak bu boyle. Ki o cocuk yarin öldugu zaman adiyla cagirilcak. Muslumanlik umrunuzda olmayabilir ama daha dogmamis bi insan icin karar verirken biraz daha manali seyler dusunmeniz bebeginiz icin daha mantikli olur. Yine de keyfiniz bilir. Benden de bu kadar ogrenmissiniz yargilamayin taciz etmeyin bilmem ne bundan oteye gecemiyosunuz. Hayirlisi olsun. Son mesajim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…