- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi helenbebek
-
Kusura bakmayinda ikiside igrenc isimler. Muslumanliga uygun isimler degil. Yabancilara ozenir gibi geldi bana.Arkadaşlar kızımız olacağı iyice kesinleşti.iki isim arasında kaldık eşimle.birincisi HELEN.anlami ay demek ama helen ismi truva savaşlarına sebep olan yunan kraliçesi Helenin adından geliyor.kralice çok akıllı güzel ve tehlikeli olduğu için ülkede helen ismi yasaklanmış.beni çok etkiledi bu durum.ikincisi TALYA..anlamı doğanın uyanışı, baharın müjdesi...bu ismin anlamı ve söylenisi de çok etkiledi bizi.sizce hangisi kızlar.simdiden teşekkürler.
İsminiz Pelin mi ?Modern yeni farklı olacağız diye evlatlarımıza saçma sapan isimler koyar olduk.Bende farklı çok duyulmamış isimleri tercih ederim ama kendi kültürüme uygun yaşım 28 olmasina rağmen çok orijinal ve güzel anlamlı ismim var .Bende anne olursam çocuğuma Helen Talya ada maya toprak vs saçma sapan isimler yerine kesinlikle daha düzgün bir isim koyacağım.Allah bağışlasın size anne babanın evladına 3 hakkı var bı tanesi ismi bunu unutmayalım lütfen
Müslüman olan isimlerin hepsi arapca zaten.nerde kaldı türk kültürü..sizde kendinizi araplastirmaya çalışıyorsunuz.arastirma yapın.neyin ne olduğunu anlarsınız!!git kendi kızına koy o zaman!!Kusura bakmayinda ikiside igrenc isimler. Muslumanliga uygun isimler degil. Yabancilara ozenir gibi geldi bana.
Begenmemen değil ya oku yazdıklarımı beğenmedim diyenlere yazdığıma bak.beni yargiliyorsunuz diyorum.brgenmedim bu ne böyle yok Yunanca yok özentisin diyor millet kafanız basmıyor mu sizin.ön yargı yada sorgu nedir bi bakın sözlüge sonra yazınisimleri begenmeyenlere hemen bi tepki sanki mecburuz begenmedik işte..
Müslüman olan isimlerin hepsi arapca zaten.nerde kaldı türk kültürü..sizde kendinizi araplastirmaya çalışıyorsunuz.arastirma yapın.neyin ne olduğunu anlarsınız!!git kendi kızına koy o zaman!!
Kizim olsa koyardim zaten. Modern musluman isimleri var. Fikrimizi sormak icin konu aciyorsunuz. Tepki alincada ne bu siddet bu celal. Konu acarken 2 kere dusunun acin o zaman. Tepkilere yorumlara acik olun....Müslüman olan isimlerin hepsi arapca zaten.nerde kaldı türk kültürü..sizde kendinizi araplastirmaya çalışıyorsunuz.arastirma yapın.neyin ne olduğunu anlarsınız!!git kendi kızına koy o zaman!!
Kızım beğenmedim dersin tabiki.yok.muslumanliga uymuyor yok özentisin ne demek ya lafını bizde konuş.sen burda beni yargılayıp hakaret edemezsin.yazma bir daha.ne kadar cahilsin ya.kara cahil dedikleri bu olsa gerek.Kizim olsa koyardim zaten. Modern musluman isimleri var. Fikrimizi sormak icin konu aciyorsunuz. Tepki alincada ne bu siddet bu celal. Konu acarken 2 kere dusunun acin o zaman. Tepkilere yorumlara acik olun....
E helen yunanca işte kendınızde yazmışsınız kendınızden eminseniz niye bozuluyorsunuz ilerde isimleri koydugunuzda da söyleyenler olacak bunları tuhaf karsılayan olacak degısık isim koyuyorsanız herseyede acık olun ilerde de herkesi azarlıyacakmısınız böyle ? Ha bide Haddinizi bilin öyle kafanız basmıyormu gibi konuşma hakkını size vermedim. Buda son yorum NOKTABegenmemen değil ya oku yazdıklarımı beğenmedim diyenlere yazdığıma bak.beni yargiliyorsunuz diyorum.brgenmedim bu ne böyle yok Yunanca yok özentisin diyor millet kafanız basmıyor mu sizin.
Gercektende sen cahilsin. Hem konu aciyorsun. Hemde fikirlere kapalisin. Ustune birde hakaret ediyorsun. Allah akil fikit versin sana..Kızım beğenmedim dersin tabiki.yok.muslumanliga uymuyor yok özentisin ne demek ya lafını bizde konuş.sen burda beni yargılayıp hakaret edemezsin.yazma bir daha.ne kadar cahilsin ya.kara cahil dedikleri bu olsa gerek.
Gercektende sen cahilsin. Hem konu aciyorsun. Hemde fikirlere yorumlara tepki veriyorsun kapalisin. Ustune birde hakaret ediyorsun. Allah akil fikir versin sana..Kızım beğenmedim dersin tabiki.yok.muslumanliga uymuyor yok özentisin ne demek ya lafını bizde konuş.sen burda beni yargılayıp hakaret edemezsin.yazma bir daha.ne kadar cahilsin ya.kara cahil dedikleri bu olsa gerek.
Kızım sana ne oluyor kadının yazdığını niye okumuyorsun? Ne saldırıp duruyorsun sen bana kadın muslumanliga uymuyor özenti diyor bana.bende ona cevabımı veriyorum..nasil insansın sen ya.hamile bir kadınım ve iki isimden biri hakkında tercih yapın dedim beni yargılayın demedim.burda saldırmak neyin nesi??nasıl insanlar var ya ???yazma bana.taciz edip edip durma.Turk kulturunden ne alaka ki milli duygularin mi harekete gecti? Ne kadar saygisizsin ya daha simdiden begenmeyenlere laflari saydirmaya baslamissin zaten dusunemiyorum bebege italya felan diyenler olunca napcan acaba
Sen yazdığımı okumuyorsun çok belli.ben ne diyorum sen ne diyorsun taciz edip durmayın gerçekten.lutfen.Gercektende sen cahilsin. Hem konu aciyorsun. Hemde fikirlere yorumlara tepki veriyorsun kapalisin. Ustune birde hakaret ediyorsun. Allah akil fikir versin sana..
Ya Yunanca ewet ne olmuş diyorum.ilerde begenilneyebilir.insanlae beni yargılayamaz ama.sende o zaman gelip benimle ugrasmayacaksin.bos besinlerle isim yok.hadi güzelim hadi flgidin başkasıyla uğraşın.E helen yunanca işte kendınızde yazmışsınız kendınızden eminseniz niye bozuluyorsunuz ilerde isimleri koydugunuzda da söyleyenler olacak bunları tuhaf karsılayan olacak degısık isim koyuyorsanız herseyede acık olun ilerde de herkesi azarlıyacakmısınız böyle ? Ha bide Haddinizi bilin öyle kafanız basmıyormu gibi konuşma hakkını size vermedim. Buda son yorum NOKTA
Kusura bakmayinda taciz eden ve kiskirtan sizsiniz hakaret ederek.. Yaabbi sukur diyecek halim yok ya. Ne haliniz varsa gorun bana ne yaa. Muhatap olmuycam sizin gibi biriyle.Sen yazdığımı okumuyorsun çok belli.ben ne diyorum sen ne diyorsun taciz edip durmayın gerçekten.lutfen.
Yav he heKusura bakmayinda taciz eden ve kiskirtan sizsiniz hakaret ederek.. Yaabbi sukur diyecek halim yok ya. Ne haliniz varsa gorun bana ne yaa. Muhatap olmuycam sizin gibi biriyle.
Kardeşim seninle ugrasan yok.. fikir istemişsin işine gelmeyene saydırmışsın.. madem boş beyinler dıyorsun o zaman niye danışıyorsun diyorım bana yazıp yazmaman önemli degil her kime yazdınsa biraz geniş ol her fikire saygın olsun..Ya Yunanca ewet ne olmuş diyorum.ilerde begenilneyebilir.insanlae beni yargılayamaz ama.sende o zaman gelip benimle ugrasmayacaksin.bos besinlerle isim yok.hadi güzelim hadi flgidin başkasıyla uğraşın.
Yav he heKardeşim seninle ugrasan yok.. fikir istemişsin işine gelmeyene saydırmışsın.. madem boş beyinler dıyorsun o zaman niye danışıyorsun diyorım bana yazıp yazmaman önemli degil her kime yazdınsa biraz geniş ol her fikire saygın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?