• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar iki isim arasında kaldık sizce hangisi?

Özellikle yunan isimlerini arastirmadim.kiz isimlerine bakarken gördüm. Bırakın şu milli ön yargılarınızı.begenip beğenmemem emin ol umrumda değil. Diğer arkadaşların ilgisi ve saygısı yeterli bana
Umrunuzda degilse niye konu açıp danışıyorsunuz..
Kendi isminizi kendiniz seçin :deli:

Sizi kimse yargılayıp sorgulamamış saygısızlık yapmamış ki sadece neden diye sormuş. Bence siz de insanların 'bazı şeyleri merak edip neden diye sormalarına' saygı duyun.
Canım. Galiba sen okumamışsin?baştan oku bakalım yazilanları...sorgulamanın yargılamanın ne demek olduğunu bilmiyorsun galiba.ben burda iki.isim belirtmisim bazı insanlar yunan değil turk olması konusunda beni sorguluyor...yok artık ya.bi kendinize gelin.!begenilmeyebilir.ikiside benim hoşuma gitmedi denilebilir.ama beğenmedim.yunan ismi koymak. Ne ? Diye kimse sorgulayamaz.git baştan oku.

Böyle tüm dunyaya acik bi forumda yapilan yoruma bile tahammul edemiyo oluşunuz cok garip. Elbetteki kimseyi ilgilendirmez lakin bebekleriniz uzerinde onemli olan bisey bu. Anne baba bebege anlamli bi isim koymak zorunda yani bunun milli duyguyla felan da alakasi yok bence. Insanlar bildiklerinden sorumlular o yuzden karşıt fikirde olanların da fikrini beyan etmesi cok dogal. Her seyimizi birbirimizle paylasiyoruz burda ve tek bi olumsuz yorumda karsinizdaki kisilere cok garip bi alinganlikla yaklasmissiniz. Çok ilginç.
Arkadaşım sen o insanlar gibi düşünmeseydin bana bu cümleyi kurmazdin.gidin baştan okuyun herşeyi.tabi ki begenilmeyebilir.yok yunan ismi.koymwk ne? Yabancı isim neden koyuyorsunuz bilmem ne ? Milli on yargılarınızı ve duygular öne geçiyor.ben beğenemedim ikisinide canım demeleri yeterli.benim üslubumu anlayışımı değil insanların tavrını sorgulayın.

Özellikle yunan isimlerini arastirmadim.kiz isimlerine bakarken gördüm. Bırakın şu milli ön yargılarınızı.begenip beğenmemem emin ol umrumda değil. Diğer arkadaşların ilgisi ve saygısı yeterli bana
Umrunda değilse neden her olumsuz yoruma alındın :dd ben seni yargılamadım neden beğenmediğimi açıkladım.ayrıca tabi ki milli duygularımla yaklaşıyorum yunan değilim ki yunan duygularıyla yaziyim :dd son yorumumdur buraya bir daha cevap yok benden hadi kal sağlıcakla

Umrunda değilse neden her olumsuz yoruma alındın :dd ben seni yargılamadım neden beğenmediğimi açıkladım.ayrıca tabi ki milli duygularımla yaklaşıyorum yunan değilim ki yunan duygularıyla yaziyim :dd son yorumumdur buraya bir daha cevap yok benden hadi kal sağlıcakla
:-):rolleyes::KK70:

Canım. Galiba sen okumamışsin?baştan oku bakalım yazilanları...sorgulamanın yargılamanın ne demek olduğunu bilmiyorsun galiba.ben burda iki.isim belirtmisim bazı insanlar yunan değil turk olması konusunda beni sorguluyor...yok artık ya.bi kendinize gelin.!begenilmeyebilir.ikiside benim hoşuma gitmedi denilebilir.ama beğenmedim.yunan ismi koymak. Ne ? Diye kimse sorgulayamaz.git baştan oku.

Bence asıl sen oku ve mesaj sırasına göre oku ki algıla. Yargılamanın da sorgulamanın da ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben mesaj attığımda sadece bir kişi merak edip nedenini sormuştu. Diğer eleştiriler benim mesajımdan sonra yazılmış. Mesaj sırasını analiz edenemişsiniz. Mantığınız benden sonra yazılan mesajları benim göremeyeceğimi kavrayamamış galiba. Hadi şimdide kendimize geliyoruz!!!!!

Arkadaşlar kızımız olacağı iyice kesinleşti.iki isim arasında kaldık eşimle.birincisi HELEN.anlami ay demek ama helen ismi truva savaşlarına sebep olan yunan kraliçesi Helenin adından geliyor.kralice çok akıllı güzel ve tehlikeli olduğu için ülkede helen ismi yasaklanmış.beni çok etkiledi bu durum.ikincisi TALYA..anlamı doğanın uyanışı, baharın müjdesi...bu ismin anlamı ve söylenisi de çok etkiledi bizi.sizce hangisi kızlar.simdiden teşekkürler.:anneadayı:
Talya :)

Bence asıl sen oku ve mesaj sırasına göre oku ki algıla. Yargılamanın da sorgulamanın da ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben mesaj attığımda sadece bir kişi merak edip nedenini sormuştu. Diğer eleştiriler benim mesajımdan sonra yazılmış. Mesaj sırasını analiz edenemişsiniz. Mantığınız benden sonra yazılan mesajları benim göremeyeceğimi kavrayamamış galiba. Hadi şimdide kendimize geliyoruz!!!!!
Ya yürü git surdan :halay::rolleyes:

Back