- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 32
- Konu Sahibi helenbebek
Çok teşekkürlerİkiside çok güzel gerçekten :) Seçim yapmak gerekirse Helen daha güzel geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürlerİkiside çok güzel gerçekten :) Seçim yapmak gerekirse Helen daha güzel geldi
İki ismi sevmiyoruz canım.onu da düşündük.cok teşekkür ederimİkisi de çok güzel. Helen Talya soyisim. olsun bence :) İki şekilde de seslenirsiniz. Büyüyünce de hangisini sık kullanmak isterse kullanır :)
Ay o zaman Helen :)İki ismi sevmiyoruz canım.onu da düşündük.cok teşekkür ederim
Ben de Helen ismini basindan beri eşime söylüyorum ama o da yunan ismi diye karşi çıkıyor ..Helen kulağa daha hoş geliyor Talyaya göre :)Arkadaşlar kızımız olacağı iyice kesinleşti.iki isim arasında kaldık eşimle.birincisi HELEN.anlami ay demek ama helen ismi truva savaşlarına sebep olan yunan kraliçesi Helenin adından geliyor.kralice çok akıllı güzel ve tehlikeli olduğu için ülkede helen ismi yasaklanmış.beni çok etkiledi bu durum.ikincisi TALYA..anlamı doğanın uyanışı, baharın müjdesi...bu ismin anlamı ve söylenisi de çok etkiledi bizi.sizce hangisi kızlar.simdiden teşekkürler.
Özellikle yunan isimlerini arastirmadim.kiz isimlerine bakarken gördüm. Bırakın şu milli ön yargılarınızı.begenip beğenmemem emin ol umrumda değil. Diğer arkadaşların ilgisi ve saygısı yeterli banaÇocuğa yunan ismi koymak :ss karar sizin tabi ben sadece fikrimi söylüyorum ama beğenmedim ikisini de
Amin canım benim inşallahBence Talya. Tanıdığım Talya adında bir kız var hem çok başarılı hemde çok güzel. Bahtıda güzel olsun inşallah
Ayy cok teşekkür ederim. Canım. Sorgulamadan yargılamadan cevap verdiğin için.
Helen❤Arkadaşlar kızımız olacağı iyice kesinleşti.iki isim arasında kaldık eşimle.birincisi HELEN.anlami ay demek ama helen ismi truva savaşlarına sebep olan yunan kraliçesi Helenin adından geliyor.kralice çok akıllı güzel ve tehlikeli olduğu için ülkede helen ismi yasaklanmış.beni çok etkiledi bu durum.ikincisi TALYA..anlamı doğanın uyanışı, baharın müjdesi...bu ismin anlamı ve söylenisi de çok etkiledi bizi.sizce hangisi kızlar.simdiden teşekkürler.
HelenArkadaşlar kızımız olacağı iyice kesinleşti.iki isim arasında kaldık eşimle.birincisi HELEN.anlami ay demek ama helen ismi truva savaşlarına sebep olan yunan kraliçesi Helenin adından geliyor.kralice çok akıllı güzel ve tehlikeli olduğu için ülkede helen ismi yasaklanmış.beni çok etkiledi bu durum.ikincisi TALYA..anlamı doğanın uyanışı, baharın müjdesi...bu ismin anlamı ve söylenisi de çok etkiledi bizi.sizce hangisi kızlar.simdiden teşekkürler.