Arkadaşlar iki isim arasında kaldık sizce hangisi?

Ya neden yargiliyorsunuz insanlari? Istedigi isimi koyabilir sizleremi soracak? Karar vermemisler bizlerden fikir rica edior ya yardimci olun yada yorum yapmadsn cikin saygisizlik ediyorsunuz! Benimde oglum olsun Elyas alp koyacagim kizima da Enisa türk ismide degil sizene????

İstediğim saygı ve anlayış bu işte.!bayılıyorum sizin gibi saygılı ve modern insanlara

Talyanin anlami guzel ama soylerken sanki kaba geldi bana helen de malum yabanci bilemedim valla suan. Sen en cok hangisini istiyorsun ? sonucta senin bebegin karar senin

Bende lenda veya menesa koymak istiyorum kizim olursa bana da muhtemelen yabanci ismi gibi diycekler ben yabanciyim babasi turk derim bende ay valla kimseyle ugrasmam benim adim turk ismi ama ona bile millet laf soyleyebiliyor herkesin istegine gore isim koysak yandik

Fikir beyan etmek ne zamandan beri saygisizlik oluyo? Bence yunan ismi bence hos degil demek ne zamandan beri yargilamak diye nitelendiriliyor pardon? Kimse kadına yunan ismi koyuyosun vatan hainisin felan dememis ya da herhangi bi sekilde yargilamamis. Keske once kullandiginiz kelimelerin anlamini bilseniz. Rabbim saglikla sihatle bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Boyle seyler icin kalp kirmayin lutfennn

İsim konusu zevk meselesi. Kim neyi koyarsa koyar. Herkes baskasinin istegine gore isim koymuyor. Herkesin yasadigi yer cevresi dusuncesi farkli. İkisinden birini secin demis. Begenmeyen oy vermez. Kimsenin dusuncesini sormamis. Hangi ismi yazarsaniz yazin illaki begenmedim diye yazar birileri. Helen ve Talya ikisi de guzel . Oyum Talya ya. Soyadiniza gore sesli soyleyerek hangisi yakisiyorsa onu da koyabilir siniz. Bende degisik isim ariyorum consiyeti belli degil henuz . Talya benimde secenekler arasinda kiz olursa .

Lenda neyse de menesa koymayın bence mesane der gibi geldi

Lenda neyse de menesa koymayın bence mesane der gibi geldi
bende hic oyle bir cagrısım yapmadı valla suanda soyluyorum ama yok yine yapmadı bakalım iste kesin birsey yok zaten ozamana cıkar baska isimler de iclerinden birini secerizz

bende hic oyle bir cagrısım yapmadı valla suanda soyluyorum ama yok yine yapmadı bakalım iste kesin birsey yok zaten ozamana cıkar baska isimler de iclerinden birini secerizz

Menesâ gibi mi soyluyosunuz acaba :) farkli isimler bncede hos geliyo ama anlamlarina da dikkat edelim :)

Ben saglikciyim hic mesaneyi cagristirmadi bana. Degisik isimler. Kendi cocuguna isim bulmak cok zor onu anladim.
Sağlıkçı olmakla illa tek size çağrışım yapacak değil kiemin olun çoğu kişiye öyle gelir dalga geçerler çocukla..adı koymayı düşünen kişiye yazdım zaten size değil

Ayyyy çok teşekkür ederim..insanlara anlatamıyorum. Hala sorgulamadiklarini iddia ediyorlar.cok sağolun bana tercüman oldunuz...

Sağlıkçı olmakla illa tek size çağrışım yapacak değil kiemin olun çoğu kişiye öyle gelir dalga geçerler çocukla..adı koymayı düşünen kişiye yazdım zaten size değil
Baskasi adina kara veremezsiniz cogi derken bana oyle gelmedi. Size gelebilir. Baskasina baska seyi de cagristirir. Biz onemli degiliz sesecek olan karar vercek. Cogu usim birseyi cagiristirir dusunursek. Onemli olan ismi dogru telafuz etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…