- 27 Mayıs 2017
- 43
- 8
- 1
- Konu Sahibi angelinaaa244
İNsaalh dediğiniz gibi olur kızlar pekı otobusle döneceğim yaklasık 12 saat sorun olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldunuz mu ameliyatAradım taradim ince ince düşündüm araştırdım bi kaç sonuç alana sonunda rastladım iletişime de geçtim fakat hızlı cevap alamadım kızlar birbirimize yardım etme zamanı benle aynı durumda olan kimler varsa bekliyorum harun özkan a olmayı düşünüyorum sizin duyduğunuz yada bildiginiz bi doktor var mı
Tam 44 gün olmuştu canım
ciddi anlamda kötüyüm gerdek öncesi çağiriyormuymus o dediğiniz doktor
Selam arkadaşlar.
Ben dügüne 44 gün kala harun özkana kalıcı yaptirdim gecen yıl.tuttuda.hic bir problem yaşamadim.ama dügün öncesi icim rahat etsin die bu işleri yapmayan bir kadin dogum doktoruna gidip muayene oldum durum ne die.o gittigim doktorda problem yok tutmuş demişti.bence sizde yaptirdiktan sonra mutlaka bu işleri yapamyan bir jinekologa gidip muayene olun tutup tutmadigina dair.
Bilgilendirme için teşekkürler daha önce yorumlarınızı okumuştum Ayşe hocaya mı yaptırmıştınız öncesinde ?
Evet birkaç gecedir bu forumda sabahlıyorum, gerçek flep yöntemi yapıp kesin sonuç verenler, düğün öncesi kontrol zorunlu diyip kandırmayan sadece Turgay bey ve harun bey, ama ben en fazla Turgay beye güvendim.Bir çok doktor var insan kararsız kalıyor Turgay Karakaya Harun Özkan Ebru hoca en iyileri sanırım sonuç alan arkadaşlar yardımcı olAbilir mi
Anlıyorum verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerEwet ayşe hanima gittim.kalici parası aldi benden.1800 tl parami aldi .kandirdi beni hic bisey yapmamiş.sonra haruna gittim.aksi biridir harun.aksi yaşli ama işini yapiyo.gecen yil 3000 tl ye yaptirdim ben.
Evet birkaç gecedir bu forumda sabahlıyorum, gerçek flep yöntemi yapıp kesin sonuç verenler, düğün öncesi kontrol zorunlu diyip kandırmayan sadece Turgay bey ve harun bey, ama ben en fazla Turgay beye güvendim.
Bende 2 si arasında çok düşündüm ama bu işi jinekolog yapmalı diyor herkes sonuçta üreme kanalından zar yapılacak ordan doğum yapacağım falanSanırım Turgay hocaya giden daha çok gibi duruyor pek olumsuz yorumda bulamadım internette bende ikisi arasında kararsız kaldım
Harun Özkan'da kendine çok güveniyor jinekologlar bile anlayamaz diyordu bende çok kararsızım açıkçası benim henüz düğün Yok ama en azından doktoru netleştirirsem tarih belli olursa direkt yaptırırım diye düşündümBende 2 si arasında çok düşündüm ama bu işi jinekolog yapmalı diyor herkes sonuçta üreme kanalından zar yapılacak ordan doğum yapacağım falan
Ewet bende harun ve turgay arasinda kalmiştim.sansıma harunu sectim.zaten bi tek ikisine yaptirilir bence.Anlıyorum verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Bende Harun ve Turgay hoca ikisinden birini düşünüyorum
Teşekkürler canım darısı başımıza mutluluklar diliyorum :)Ewet bende harun ve turgay arasinda kalmiştim.sansıma harunu sectim.zaten bi tek ikisine yaptirilir bence.
Allah kolaylik versin size.
Kızlar bugün 15. Günüm dün tam otururken çok şiddetli bir ağrı hissettim bugün biten akıntınim yine başladı ve bu akşam bir damla kan geldi öyle sanıyorum ki tutmadı yarın doktoru arayacağım ve bu işi yapan bir doktora muayene olacağım moralim çok bozuk bir hafta öncesinin ağrılarını batmalarını yaşıyorum şu anda
Selam bende turgay karakaya ya diktirmiştim geçen sene evlendim ve kanama oldu. Aynı yollardan geçtim bendeSanırım Turgay hocaya giden daha çok gibi duruyor pek olumsuz yorumda bulamadım internette bende ikisi arasında kararsız kaldım
Selam bende turgay karakaya ya diktirmiştim geçen sene evlendim ve kanama oldu. Aynı yollardan geçtim bende
Turgay beyle harun amca arasında kaldım 2 siylede görüşme yapmıştım ama turgay bey kafama yattı. Diğerlerini eledim hep yok lazerciler, yok evlilik öncesi kontrole çağıranlar, gerçek flep değil onlarınkiler, geçici yapıp yolluyorlar, forumdan tanıştıklarımla hep görüştük dik kafalılar dinlemeyip onlara gidenler süslü reklamlara inananlar hep sorun yaşadı.
2 ay kala diktirdim, kontrole gitmedim, dikimden 1 ay sonra çağırmıştı aslında ama izmirden istanbula gelip diktirdiğim için gelme imkanım yoktu, zaten düğün öncesi mecburi kontrol olayı turgay beyde yok, garanti veriyor, rahat uyu oldu bil diyor, güzel sonuç aldımBilgilendirmen için teşekkürler peki düğünden ne kadar süre önce yaptırdınız ve düğün öncesi kontrole gittiniz mi?
2 ay kala diktirdim, kontrole gitmedim, dikimden 1 ay sonra çağırmıştı aslında ama izmirden istanbula gelip diktirdiğim için gelme imkanım yoktu, zaten düğün öncesi mecburi kontrol olayı turgay beyde yok, garanti veriyor, rahat uyu oldu bil diyor, güzel sonuç aldım